{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  MC Tur i Europa
  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #1   5. mar 2015 Forsikring, Vejhjælp, mindre tool-kit, kontanter (EUR), kreditkort (gerne 2), Pas, Mobilos og oplader (just in case) og lettere pakning af tøj til max. 1 uge (vask undervejs eller køb), toiletsager (begrænset - køb undervejs)... og så bare afsted! De bedste ture er de ture, hvor man ikke har andre planer end afgang- og ankomsttidspunkt! Du kan med fordel finde logi på ét af de mange MC-friendly steder som findes i hobetal overalt i europa! Er du til telt? Så god fornøjelse... alt det besvær gider jeg bare ikke... hellere små og billige overnatningssteder, hvor du kan få logi/overnatning med morgenmad for EUR 25-35 pr. nat og et bad - og ikke mindst en kold øl ved ankomst!

    Lad dig ikke friste af autotog sydover... (bemærk navnet: AUTO... det er til BILER) smiley Nyd turen på ikke-autobahn sydover og tag dig god tid til tyskland - landet syd for Hannover har SÅ meget at tilbyde, gode veje, smuk natur og bunkevis af billig overnatning.

    Rute? Tja, for dit vedkommende... over med færgen og sydover... ned over alperne, rundt i norditalien, hold TV og ind i sydfrankrig, nordpå og ind i tyskland igen.....og nordefter...så runder du hurtigt 5-7k km inden du er retur - alt efter lyst/behag!

    Go' tur.... smiley


  • #2   5. mar 2015 Kig evt.
    http://advrider.com/


  • #3   5. mar 2015 Jeg kan varmt anbefale at bruge airbnb.com til at finde overnatninger, vi fandt nogle super hyggelige steder og ikke mindst værter både i Tyskland og Italien. Efter en hel dag igennem Tyskland, nåede vi foden af alperne om aftenen sent, og de sidste timer var i regn, så vi var godt gennemblødte.. Så kom vi til et ældre tysk ægtepar, og sikke en velkomst, tøjet kom ned og tørre i fyrrummet, og så blev vi inviteret ind i den varme stue, og fik en ½l kold øl hver. Bum så var drengenes ferie startet smiley Og om morgenen, fik vi morgenmad som selv hotellerne ville blive misundelige over! Det endte med at vi sov der igen på vejen hjem smiley Ikke et sted oplevede vi noget skidt med airbnb, det var super godt!
    Mit råd er at kunne lade via mc'en så lav et 12V ladestik på din mc, det gør det nemmere.. Både til tlf og evt. gps. Og så havde vi et lappekit med for en sikkerheds skyld + strips og basis værktøj en polygriptang og en 10'er fast og en skruetrækker + en kniv og kædespray smiley

    God tur! smiley


  • #4   5. mar 2015 Don T har beskrevet nogle af hans ture på www.bike-addict.dk, jeg foretrækker vest europa, altså Italien, Tyskland, Schweiz, Østrig, Belgien og Frankrig. Pris, klima, køkken og veje falder bedst i min smag i disse lande. England og Skotland er også en mulighed med din tidsplan, de er også på min ønskeseddel. Gibraltar kan også nemt nåes på 3 uger. Men husk at starte turen hjemmefra, lad være med at planlægge de første og sidste 1400 km som transport på motorvej, tro det eller ej der er også masser af oplevelser i Tyskland. Planlæg også mindst en ting hver dag du vil opleve feks. Grossglockner, Prag, Rheinfall, automuseum, eller lignende.

  • #5   5. mar 2015 Hvorfor først i 2016 ?

    Jeg er ved at planlægge en tur i år altså 2015 så her er nogle af mine indtilvidere links som jeg syntes godt om.

    Tysk side men billig overnatninger og MC venlige
    http://www.bikerbetten.de/partnerhouse/search/

    Dansk/international side med GPS ture til download, deling og planlægning
    http://tourstart.org/

    Vejskatter og afgifter som du kan købe hjemme fra inden du tager afsted.
    https://www.tolltickets.com/default.aspx?lang=en-GB&mnu=c

    Tysk side imed MC venlige hoteller / ture med og uden guide
    http://www.moho.info/de/moho-motorrad-urlaub-und-reisen-in-europa-p2.html

    Side med ferie lejligheder
    http://www.wimdu.dk/?gclid=Cj0KEQiAuMOlBRDf6_izz93n-pEBEiQAsJCJWpjfh17qWGwLodfbyDZPDgOj5thwhZFOBo8R5_xyV4AaAtiJ8P8HAQ&wt_se=6305976388.147295905.7034459745.46285697385.1

    Andre ting du kan eller bør få er det Blå sygesikrings kort
    Et Vandrekort / Danhostel kort, mener det også giver rabat på Hostels i EU

    Du kan også bruge Biltoget fra Hamborg til 2 eller 3 destinationer men det er kun til Mûnchen at du kan få din mc med toget de andre steder bliver den fragtet til med lastbil mens du tager toget, den billigeste pris jeg har set er Hamborg til Mûnchen og retur ca. 2000 kr i en delt 5 mands kupé.

    Håber det hjælper dig med din planlægning.



Kommentér på:
MC Tur i Europa

Annonce