{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
617 visninger | Oprettet:

Tobias T
Tobias T
Tilmeldt:
11. jul 2016
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3

HJÆLP TIL EN FULD MC AMATØR {{forumTopicSubject}}

Hej alle og på forhånd tak fordi du gav dig tid til at læse og eventuellt svare. Mit problem er, at jeg er kæmpe amatør til MC og har selvf. en GSX-R 250, men jeg har ingen ide hvor man kommer mortor olie eller kølervæske på, da de var fyldte da jeg købte den, nu ville gerne have den ud at køre og skal se om der noget på eller men ved slet ikke hvor de er, så hvis nogen vill lave en lyn video der viser hvor de individuelle tanke sidder må de meget gerne det, men en forklaring eller et billede også helt perfekt, TAK.

Tobias T. (:


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HJÆLP TIL EN FULD MC AMATØR
  • #1   11. jul 2016 Måden du tjekker olie på er på højre side af cyklen. der har du et dæksel hvor der er et låg på man kan skrue i, under det er der et glas du kan se igennem. Sætter du cyklen så den står lodret skal olien falde mellem minimum og maximum, cirka midt i glasset.
    Kølervæske fylder man på bag ved radiatoren, radiatoren er den store flade med ribber i som blæseren sidder på. Her skal du have sæde og tank af for at komme til proppen du fylder på ved(Der skal iøvrigt 50/50 af vand og kølervæske, enten en blå eller rød, til aluminiumstopstykke)
    Kan ikke lige på stående fod huske hvor meget det er der skal på den, mener det er 1.4l eller noget i den dur, hvilket som regel er indtil den ikke sluger mere. Er der for meget på vil den enten skyde det ud i ekspansionsbeholderen eller "fortælle" dig hvor du har en slange der trænge til at blive skiftet, hvor der er et spændebånd der skal spændes eller hvor der snart kommer en lækage... med andre ord - det finder altid det svageste punkt at komme ud gennem.


  • Tobias T
    Tobias T Tilmeldt:
    jul 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
    #2   11. jul 2016 Inderligt MANGE TAK skal du havde, det var virkelig en stor hjælp!

  • #3   12. jul 2016 Sædet får du af med nøglen i låsen på venstre side af bikens røv. tanken sidder fast med 2 bolte under sædet, derefter kan du lige trække den lidt tilbage, bare sørg for du ikke tager benzinslangen af så det pisser ud over det hele, ellers skru tanken på off og tag det hele af, husk hvor hvad sidder(ikk så meget at huske på, 2 slanger og 2 ledninger)
    Hvis du lader den sidde på, så dæk batteriet til med et eller andet så du ikke laver en kortslutning og fucker ting i lort.

    Oh og iøvrigt, det er 1.4L kølervæske(halv af hver) der skal på smiley
    Olie er 2 liter, 2,3 hvis du skifter oliefilter også. 10w40 er standarden, sku gerne stå på låget også.


  • Tobias T
    Tobias T Tilmeldt:
    jul 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
    #4   12. jul 2016 Aze du er en verdens mand, det må jeg sku give dig, endnu engang mange tak for hjælpen og håber du får en rigtig god dag smiley

  • #5   12. jul 2016 Hehe det var da så lidt smiley Har ejet den cykel i 4 år og makket med stort set alt på den smiley Held og lykke med dyret, hvis der bliver noget skriver du bare

  • #6   15. jul 2016 Hvordan gik/går det? smiley

  • Tobias T
    Tobias T Tilmeldt:
    jul 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
    #7   17. aug 2016 Det går godt, kan ikke få den startet, men det kommer nok smiley tak for at spørger smiley

Kommentér på:
HJÆLP TIL EN FULD MC AMATØR

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce