{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.944 visninger | Oprettet:

Mystisk auto-frysning af min konto...? {{forumTopicSubject}}

Endnu en gang oplever jeg at blive frosset pga. jeg har brugt nogle forbudte ord, med beskeden:

Citat start:----------------------------------------------------------------------
Hej Christian (København)

Du har tilsyneladende valgt ikke at følge de anviste brugerbetingelser ang. reklame for hjemmesider samt gældende lovgivning. Det er vi rigtig kede af.

Vi ønsker ikke reklamer for konkurrerende hjemmesider i vores forum, hvorfor indlæg som udelukkende handler om konkurrerende sider på den ene eller anden måde straks slettes. Det svarer til at gå i Netto og anbefale kunderne at handle i Fakta i stedet.

Vi accepterer heller ikke at man bevidst prøver at omgå vores regler på området. Har vi derfor lukket af for at skrive bestemte hjemmesideadresser i vores forum, dvs. hjemmesideadressen laves om til ”[Bannedsite].dk”, er det ikke meningen at man straks skal skrive ”b a n n e d s i t e. dk” (hjemmesideadressen med mellemrum). Det opfatter vi som hacking.

Derfor beder vi dig venligst om at undlade at reklamere for konkurrerende hjemmesider på MotorcykelGalleri.dk.

Vi gør opmærksom på at hvis du på trods af denne advarsel forsætter med at reklamere for konkurrerende hjemmesider, bliver vi desværre nødt til at lukke din konto.

Vi forbeholder os retten til ikke at kommentere beslutningen om frysningen af din brugerkonto yderligere.

Med venlig hilsen
MotorcykelGalleri.dk
Citat slut-----------------------------------------------------------------------

Jeg har i mit indlæg på ingen måde reklameret for andre sider, blot oplyst at hvis man ikke kunne lide tonen herinde så findes der andre sider (brugte et andet ord som åbenbart er forbudt), som man kan finde på Google og bruge i stedet.

Alligevel får man slettet sit indlæg og bliver beskyldt for reklame, omgåelse af regler og hacking???

Hvad hulen ligner det at komme med den slags beskyldninger og løgne, uden man så meget som får en mulighed for at forsvare sig eller kontakte siden for at få en forklaring?

Nu er jeg så blevet frosset op igen og HURRA for det, men man sidder da godt nok tilbage med en underlig smag i munden... Ingen forklaring, inegen undskyldning, ingen besked om hvad man gjorde forkert, bare et tomt intet!

Og denne "ydelse" forventer MCG seriøst at der er folk som er villige til at betale penge for?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mystisk auto-frysning af min konto...?
  • #1   21. okt 2009 Det er et kommercielt diktatur, sad but true.

  • #2   21. okt 2009 Ok, her er et eksempel:

    Lad os sige at jeg er ny bruger, som lige har meldt mig ind og læst brugerbestemmelserne til punkt og prikke.
    Overrasket over aktiviteten herinde og den modtagelse jeg som ny bruger har fået, vil jeg gerne rose MCG og skriver:

    "Jeg synes motorcykelgalleriet er et fantastisk motorcykel "biiip", det er vel nok dejligt at jeg har fundet sådan et godt motorcykel"biip", hvor man kan få svar på alt om motorcykler.
    ("biip" = et andet ord for den type side på nettet, hvor folk kan chatte med hinanden...).

    Ok, nu følger der en test, hvor jeg skriver ovennævnte uden "biip", men med det uskyldige ord i nok alle kan gætte jer til...

    Så må vi se om det, at rose MCG fører til en frysning, udelukkelse eller om jeg slipper med skrækken denne gang...?


  • #3   21. okt 2009 Hvad går dette "frysning" ud på?

    Mvh. David


  • #4   21. okt 2009 haha han er frosset igen smiley

  • #5   21. okt 2009 Gud fader bevares... men det er jo rigtigt nok - det tilsvare at jeg går ned i Netto og siger til en anden kunde at jeg har set de samme æbler til halv pris i fakta, hvorefter en Nettovagt gennembanker mig og smider mig ud af butikken...

    Det er da logik, jeg forstår M o t o r c y k e l G a l l e r i.dk ganske fint i deres holdninger... heil !


  • #6   21. okt 2009 tror sgu ejeren er et gammel nazi svin

  • #7   21. okt 2009 Til tider kunne man tro at folk i nazityskland havde mere frihed end herinde smiley

  • #8   21. okt 2009 Spis nu lige brød tiil.

    Ejeren af sitet her har sat et system op, hvor filtre fanger bestemte ord. Det er i stedet for at sidde og læse indlæg. Rammer man så en forbudt vending, bliver man pr. automatik frosset, og der går besked til adm/hjælpeadm om at kigge på den udløsende tråd. Ligner det en tilfældighed men ikke en overlagt handling, så bliver man tøet op igen!

    Jeg har selv prøvet det, og jeg var heller ikke helt vild efter kommunikationen omkring forløbet, som også udløste nogen forundring hos mig. Selve grundideen er dog meget forståelig. Så kan man lide det eller ej

    Dette er et kommercielt site, og man er som bruger - og annoncør - nødt til at acceptere, at ejeren tager forhoædsregller omkring sin forretning.

    Og fri mig så lige for en dybere debat om "ytringsfrihed - censur og diktatur" det er jo overhovedet ikke relevant at bringe op i et kommercielt site


  • #9   21. okt 2009 -Det er squ da noget fis at man ikke engang må nævne det hyggeligere forum her inde, det er da misbrug af magten, efter min mening.

  • #10   21. okt 2009 "Rammer man så en forbudt vending, bliver man pr. automatik frosset, og der går besked til adm/hjælpeadm om at kigge på den udløsende tråd. Ligner det en tilfældighed men ikke en overlagt handling, så bliver man tøet op igen!"

    Det er ret smart. Man kunne også sætte folk i fængsel, hvis de går ud om natten. Viser det sig så, at de slet ikke havde planer om at lave noget ulovligt, så kan man jo bare lukke dem ud af fængslet igen!

    Med andre ord: Hvorfor den omvendte verden? Sæt dog systemet op til at sende en besked til hjælpeadmins hvis filteret finder noget, der ligner reklame. Er der så noget om det, så kan de slette indlægget og fryse brugeren, og ellers er der ingen skade sket.

    Det her "dom først, retssag bagefter" holder da ingen steder.


  • #11   21. okt 2009 Der er forskel på at reklamere for andre sites, og så bare nævne at der findes et hyggeligere og gratis forum et andet sted.

    I netto må man da også sige "det er billigere i andre (hyggeligere) butikker" ?? smiley


  • #12   21. okt 2009 Snetyven og derefter generelt:

    Jeg må rette dit sidste udsagn:

    Her på stedet er det ikke dom først og retssag bagefter.
    Det er : anholdelse, forundersøgelse/tiltale, og så er det tiltalefrafald eller dom.

    Det synes jeg så selv, at man godt kunne kommunikere lidt bedre:-)

    Vi er imidlertid nødt til at acceptere forretningsindehaverens ret til at drive sin virksomhed efter de regler indehaveren nu sætter. Hvis stedet er så "uacceptabelt" - hvorfor er I her så


  • #13   21. okt 2009 "Det er : anholdelse, forundersøgelse/tiltale, og så er det tiltalefrafald eller dom."

    Ok, point taken, med den tilføjelse, at anholdelserne er automatiske, og hvis folk så viser sig at være uskyldige, så lader vi dem gå.

    Og jeg er her, fordi det er her, der er mest aktivitet. Og jeg har aldrig været frosset. Og jeg har ikke behov for at reklamere for andre sider. Det er amoralsk af mig, jeg ved det, men så længe de her åndssvage regler ikke påvirker mig, så gider jeg ikke lave den helt store protest mod dem. smiley


  • #14   21. okt 2009 Knud, vi er her da for at hjælpe folk med at se det hyggeligerelys! smiley

  • #15   21. okt 2009 hvad er det for en side man ikke må reklamere for??? smiley

  • #16   21. okt 2009 kd.muroflekycrotom

  • #17   21. okt 2009 Det er lidt skægt at MCG følger reglerne omkring reklame af andre sites, men de følger ikke deres egen 3. regel???

    der er flere indlæg der ikke er sober, dvs. pornografiske (jeg læser disse indlæg med stor glæde) der har også været flere indlæg som har været direkte racistiske men alligevel har MCG ikke handlet med deres filter der.

    ville det hvis der skulle være fornuft i et filter, ikke indeholde ting der bliver snuppet inden for de andre regler? eller er filteret kun lavet for at fange de ting der kan koste dem kunder?

    Hvor er svarene fra admins når disse ting er på tale? er der ingen af dem der føler at det måske ville være en fordel at svare på en sådan debat, for eventuelt at om nå respekt.
    Ja jeg er ganske klar over jeg kan smutte hvis jeg ikke kan lide lugten i bageriet.


  • #18   21. okt 2009 J1-mcl -> jeg er ret sikker på at det er en af siderne, der er sikkert flere der bliver fanget af filtret

  • #19   21. okt 2009 J1-mcl, google er din ven smiley

  • #20   21. okt 2009 En ting jeg ikke fatter i de 2 år jeg har læst på siden er hvordan du Knud, men dine holdninger til forskellige ting i samfundet, kan syntes så godt om den måde MCG kører deres show. Du er selv blevet frosset nogle gange og i hvertfald en gang blev du sur og skrev en klage, hvor de så lod dig komme ind i "varmen" igen, det ved jeg.
    Og ja, der er da alternativer, men de må så ikke nævnes...


  • #21   21. okt 2009 Smed

    Du har ret i, at jeg på et tidspunkt sprang en sikring, og fyrede en meget voldsom provokation af. En provokation, der var så voldsom, at jeg vidste, at den ville sende mig i fryseren. Det handlede imidlertid slet ikke om, hvorvidt ejeren har en ret til at afgøre, hvad der skal offentliggøres her eller ej. Den ret kan nemlig slet ikke betvivles. Dengang skyldtes det en ret hed debat omkring nogle meget provokerende debattører, som adm tog meget aktiv del i. Det var i sig selv frugtbart - meget endda. Så på et tidspunkt meddelte, adm, at strengen efter en tid ville blive slettet, og det mente jeg var en skidt disposition, som jeg så reagerede voldsomt på.

    Formålet med dette var at få adm i tale, og det lykkedes fint, på yderst seriøs måde.

    Men det er helt uafhængigt af, at adm/ejer har en ret til at opsætte filter på et privat drevet site. Jeg er også selv røget i dette automatiske filter ved en tilfældighed og blevet sluppet fri igen, som jeg nævner ovenfor. Jeg nævner også, at adm kunne vælge at kommunikere disse forløb lidt bedre, end de bliver - det havde jeg nok selv gjort, men det er jo ikke noget hverken du eller jeg bestemmer - det gør ejeren af sitet - og INGEN anden:-)

    Jeg håber det afklarer noget omkring dit spørgsmål.


  • #22   21. okt 2009 Det er sku da rimelig simpelt... der er nogle regler her på siden.. hvis man ikke vil indfinde sig med dem må man finde en anden side...

    om man er enig i reglerne er jo sådan set total uvedkommende ejeren af siden har lavet regler og hvis man ikke følger dem falder hammeren...

    det er jo ikke anderledes når du kører for hurtigt... opdager politiet det koster det en bøde... og kan du ik li det må du køre stærkt på en bane hvor man godt må...


  • #23   21. okt 2009 मोटरसाइकिल फोरम

    værsgo, på HINDI


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #24   21. okt 2009 Knud (Vestegnen) J:

    Nej Knud! Den holder altså ikke... set i lyset af at dette site *udelukkende* kan finde sin eksistens på baggrund af dig og alle andre brugere - og dermed være "indtægt" for ejerne. Hvis ud og andre brugere smuttede herfra... så er den kilde solidt lukket!

    Det er vel muligt at der findes regler og at disse regler tiltrædes når du går indenfor døren (læs: MCG), men det grænser til navlepilleri. At sætte lighedstegn ved at handle i Netto og samtidig gøre alt for at sende kunderne man møder på ens vej over i SuperBest... ??? Det er jo ikke "det" som er formålet.

    Uagtet hvilken platform man er på... gælder også for MCG, så skal der være en tolerance - og som du selv påpeger, så skal et indlæg vurderes udfra "content"...bare at fryse på autopilot...det er (imho) for lavt. Dette kan...hvis vi drager ligheder frem i lyset... betragtes som en solid omgang "knivlov"... den rammer alt for bredt!

    smiley


  • #25   21. okt 2009 Syntes mcg stinker ret kraftigt engang imellem

  • #26   21. okt 2009 Hans M:

    Alternativet til at ejerne håndhæver sine regler på denne måde er, at hvert eneste indlæg bliver gennemlæst på vej ind. Det ville være endnu værre.

    Så mner jeg i øvrigt at al analogi med Netto er helt og aldeles meningsløs.

    Dette site har sine regler - Netto har sine regler, og de er ikke nødvendigvis de samme.



  • #27   21. okt 2009 hehe jeg har også fået trulser om at blive frosset fordi der stod mcf (mc fuckhovederne) i mit navn herinde,, og sjovt nok har vi heddet det lige i nogen år efter hånden, så fattede intet af det da de slettede navnet og gav mig en trussel..

    fik dog en undskyldning bagefter...

    men det er kraftedenme så plat, tænkt sig at voksne mennesker gider sidde og spilde tid på sådan noget lige gyldigt pis mand.... der er nogen som skal tage sig sammen. og få sig noget på den dumme eller noget, det andet her dur ikke....


  • #28   21. okt 2009 Hva' pokker?!? Er det nu tilladt at skrive "de tre små bogstaver"?

    Desuden mener jeg at at MCG burde slå hårdt ned på de to brugere der har skrevet "The word that cannot be talked out loud" på henholdsvis Hindi og Kinesisk. Det er tydeligvis et forsøg på hacking!

    (Ironi kan forekomme)


  • #29   21. okt 2009 Kan man se på persons profil om de er frosset eller er det kun dem selv som opdager det ?


  • #30   21. okt 2009 Dækmanden (aarhus)

    Konge humor lol lol : )
    du er sku ved at blive helt menskelig igen.. : )


    Og til alle jer andre... skal vi lave kollektivt fryser .. ved at kl 20.00 i aften skrive de 3 bogstaver . .
    Knud du starter 19.59 du er jo den ældste af os alle sammen : /


  • #31   21. okt 2009 Konkurrence er en meget farlig ting, specielt hvis man ikke har fuld tillid til eget produkt......og hvis man så tillader lidt skjult reklame for konkurrenterne kan man jo gange faren med 10..... :o)

    Kim.


  • #32   21. okt 2009 k6 er med på den.

  • #33   21. okt 2009 1. Knud
    2. -K6-
    3.Don Cargo .


  • #34   21. okt 2009 K6:

    Det kan jeg desværre ikke. På det tidspunkt fører jeg den bevingede pik med stor fart over Fyn, så bliv inde på det tidspunkt:-)


  • #35   21. okt 2009 Knud... Det skrev du bare ikke.....

  • #36   21. okt 2009 Knud (Vestegnen) J

    lol lol lol lol lol lol lol lol ............................................................


  • #37   21. okt 2009 K6 der kan jeg ikke, jeg skal til frisør og have min dosis ude og hjemme, jeg har hørt de har nogle gode strikkemønstre denne uge

  • #38   21. okt 2009 - Cartman -

    hmmmm det er jo ikke sjovt når vi kun er 3 stk.... men 600 kunne være sjovt... tænk hvilken stor fryse hal de skal finde frem.....



  • #39   21. okt 2009 godt nok et kedeligt topic ... men længe leve anarkiet.
    Undrer jeg mig over noget klarer jeg det selv med vedkommende eller så finder jeg andre jagtmarker. Der er flere alternativer - også hvis man er til pjat og anarki smiley
    Men utroligt som ens egne problemer skal gøres til alle andres. Og ideen om at man kan bestemme over andres ejendom ...


  • #40   21. okt 2009 pistttt
    jeg tror den er god nok... han er lidt af en gris, har jeg hørt..


  • #41   21. okt 2009 k6, der er plads nok i den fryser, har dog ikke set den, men jeg skulle være RET sikker

  • #42   21. okt 2009 Det kan ikke passe.

    Skrev den pæne Hr. Knud virkelig Pik?



  • #43   21. okt 2009 Jeg tror disse "indlæg" hidser ham op seksuelt.....bare han nu kan styre den tværs over Fyn d:o)

  • #44   21. okt 2009 I galme dage for 2-300 år siden brændte man hekse , det forgik på den måde , at hvis de døde var de uskyldige og hvis de overlevede skulle de hænges , ikke ret meget er ændret herinde

    Jeg har også været frosset og slettet alle mine Data i protest over det , men brugte feks markedet lidt , det er jeg så også stoppet med igen , da jeg rendte ind i en forkert periode i en HAers liv der slettede min annonce uden advarsel eller noget , og vedkommen kan/vil ikke svarer på noget som helst , selv om det var en MC reservedel jeg prøvede at sælge (Fælge) med 26 dages mellemrum , og annoncerne lignede overhovet ikke hinanden , og kunne feks være 2 forskellige sæt , nej den blev bare slettet , sådan noget gider jeg sku ikke !!!
    Og hvis Admin / HA mener man er til mere skade end gavn , så synes jeg de skal komme ud med det , så man selv kan vælge , hvad man vil
    Men kunne også godt se et system i at der skulle være feks 2 forskellige der havde sat et X Frosset/Ud , så kunne der være lidt i iden med sletning eller frysning


  • #45   21. okt 2009 Knud:
    At du af alle, lige frem er villig til at forsvare den censur og det regelsæt, der praktiseres herinde er total ud over min fatteevne. Prøv at gå 20 år tilbage i tiden og overvej, hvordan du den gang ville have reageret på den censur der foregår herinde. Eller hvordan folk generelt ville have reageret. Der havde været et ramaskrig!

    Ja, jeg synes sgu det er dybt skræmmende, som vi alle langsomt er blevet vænnet af med at sætte spørgsmålstegn, når vor ytringsfrihed begrænses. Mit mål med dette indlæg og denne tråd er derfor ikke kun at gøre opmærksom på MCG's absurde regelsæt, men også den tilvænning over for indgreb i vores ytringsfrihed, der er foregået især de sidste 10 år, men som startede længe før.

    Til de, som altid kommer med den samme smøre om: "kan du ikke lide lugten..."
    Ja, jeg kunne også bare pisse af, men det ligger ikke til min natur at indordne mig. Slet ikke når det handler om retten til at ytre sig! Har folk et problem med det, burde de se ind i sig selv og indse at årsagen til at min argumentation irriterer dem så grænseløst, måske skyldes at der en høj grad af sandhed involveret og at denne ikke er lige sådan at modbevise.

    Til alle andre:
    Jeg glæder mig over at se jeg ikke er ene om at synes det er helt ude i hampen, at man ikke kan få at vide hvad det er man ikke må skrive. Ind til der står i retningslinierne præcist hvad det er for nogle ord jeg ikke må skrive, vil jeg gå ud fra MCG's eget regelsæt er det der gælder herinde og ikke en masse uskrevne regler. Så må div. hjælpe admins "få en SMS tilsendt" døgnet rundt, men det gør de jo nok i forvejen... smiley

    At vi endnu ikke har hørt så meget som et halvkvalt pip fra de såkaldte hjælpe-admins kommer ikke som en overraskelse. Gad vide om de overhovedet må ytre sig? Det kunne da være konge, hvis de også er ramt af censur... smiley


  • #46   21. okt 2009 Christian:

    Du tager helt fejl af hvad der er ytringsfrihed og censur. Når jeg bevæger mig rundt på et kommercielt site som dette, så har ejeren retten til at afgøre, hvad han/hun vil have trykt - det følger med at have ansvaret. På en avis har redaktionen helt samme opgave, og de skal dæleme nok sørge for at filtrere i læserbrevene.

    Ytringsfrihed er min ret til at sige/skrive, hvad jeg vil. Jeg har INTET krav på, at noget medie SKAL bringe det.

    Selve håndteringen af disse sager her på sitet har jeg skrevet min mening om længere oppe.

    Og så det her med de bevingede kønsorganer: Jeg skal til Jydeland i aften og jeg kører i sådan en her:

    http://onthesocialside.files.wordpress.com/2009/01/skoda-superb-01.jpg

    fortæl mig lige hvad det skide log ligner - og der sidder et lige midt i rattet!!! Det er til gengæld det eneste negative jeg har at sige om den gryde:-)


  • #47   21. okt 2009 Tror faktisk ikke det hjælper , og det vil ikke gøre det bedre , der vil bare komme andre til , som bare vil stå endnu mere ret og klappe hælene sammen

    Men til daglig synes jeg nu de gør et stort stykke frivilligt arbejde , og forsøger på at holde tonen nede når det går voldsomt til , men de gemmer sig når der skal stilling eller svares vedr en misforståelse på en PM , det kan så undre mig meget


  • #48   21. okt 2009 Knud for faen du har da ikke købt den store hmmm 2,6 TD vel , flot bil selv om jeg hader at sige det til en bil med det LOGO

  • #49   21. okt 2009 ja det er sku en mærklig grøn pik de har smidt på det bil mærke..

  • #50   21. okt 2009 Boys and Girls:

    Jeg vil lukke pkastikhjernen og smide et par tasker i den bevingede - måsk, skal jeg lige sige at min forrige bil var en Audi A6. Denne her er på ingen måde ringere, bare større, tystere og så med VW plastik indvendigt i stedet for den ridsefaste fra Audi - og så er beskatningsgrundlaget som firmabil ca 70000 lavere om året.

    Eneste minus er det skide LOGO. Dem udenfor skralder an, men det der der sidder midt i rattet og glor på mig!!!!!!! jeg må have fundet et billede af Anders And og klistre på


  • #51   21. okt 2009 Ja så kan Hr And så skraldgrine af dig , og dit køb smiley

    Den bad du alså selv om , og håber ikke jeg kommer i fryseren nu !!!

    Og du kan ikke give min MC en dårlig stemme ÆV BÆV


  • #52   21. okt 2009 - Cartman

    : )


    men tro så ikke knud få kørt så meget.... han er meget i bilen men kører ik så meget...


  • #53   21. okt 2009 Knud: Jeg ved udmærket godt hvad ytringsfrihed og censur er.
    Spørgsmålet er om du er villig til at se det i et lidt bredere perspektiv, frem for den kassetænkning du har benyttet dig af til nu?

    Jo, det er et kommercielt drevet site, hvor ejeren 100% bestemmer hvilke regler der gælder, men man kan sgu ikke sætte det så firkantet op. Verdenen består ikke af en masse lukkede kasser! At ejeren ingen modstand får, fordi folk bare vælger den nemme løsning (og dem er der åbenbart mange flere af end der har været førhen) og bare klapper hælene sammen og retter ind er imo dybt beklageligt. Har man allerede vænnet sig til at give afkøb på ytringsfriheden herinde (internettet af alle steder, for christ sake!), så er der sgu ikke langt til også at gøre det alle mulige andre steder.

    Dit eksempel med aviserne bekræfter jo netop kun den tendens jeg beskriver. Aviserne indfører mere og mere selvcensur. Ikke kun over for dem selv, men også for de brugere, der skriver indlæg på deres sider af frygt for repressalier af den ene eller anden slags. Hvis ikke aviserne og du og jeg skal våge over og beskytte retten til at ytre sig, hvem skal så?

    P.s. Beklager, hvis min ordlyd er lidt hård i det. Det er og har ikke været min intension at svine dig til, jeg forstår bare ikke at du kan forsvare dette site, med alle de fornuftige indlæg du ellers har skrevet herinde.


  • #54   21. okt 2009 Kære admin:
    Jeg venter stadig på et svar på hvilke ord jeg ikke må skrive, så jeg kan være en god gallerist og ikke verdensmester i "100 m frys"


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #55   21. okt 2009 -C1 -: Du har da i alt tydelighed misforstået konceptet! Det handler ikke om hvad MCG og dets ejere sætter op af regler. Det handler heller ikke om hvad Knud ellers måtte ligge for orde i forhold til at dette site (vi taler her om MCG) er kommercielt. Ytringsfrihed er en kær størrelse, men det er langt fra det som er issue...

    At man opstiller regler for brug af MCG er fint nok! Tolerancen indenfor disse regler i forhold til at "overholde", "tolke" og ligeledes "administration" heraf.... HER hopper kæden BigTime af....

    At man ikke - i det skrevne "ord" - må omtalte konkurrencesite/s eller forøvrigt bruge bestemte ord/vendinger... altså helt ærligt... sådan noget hører sørme hjemme i DDR - og mig bekendt kender vi jo alle udfaldet af den historie....Way out MCG!! Og som tillæg til dette: SKAM JER!!

    CocaCola har forøvrigt forsøgt at ændre deres opskrift år tilbage...og konsekvensen heraf var, at kunderne brokkede sig fælt. Lærdommen i denne proces var, at selv om CocaCola som sådan ejer "smagen" og dets "Brand", så er og bliver ejerforholdet hvad angår CocaCola *DIG* og *MIG*. Vi som kunde, bruger og "folket" ejer faktisk hele skidtet. Og hvad betyder det så - altså ift. MCG? Det betyder at MCG og alle de stupide regler (like it or not), censur-auto-pilot-funktioner og andre skøre påfund som måtte komme på sigt....kan blive slagtet hårdt og brutalt....nemlig ved at *vi* som brugere forsvinder fra MCG! MCG er *INTET* uden *dig* og *mig*... MCG har brug for *DIG*...og ikke omvendt!

    Og så er vi tilbage ved udgangspunktet...nemlig det faktum, at MCG fint kan have regler - men stupide regler og censur der grænser til paranoid attitude... Det holder ikke sølle 2mm.

    Styrken ligger bestemt ikke i de regler MCG sætter op....styrken ligger ene og alene i dig som bruger/anvender af MCG....It's a fact!

    Spørgsmålet er så bare......nej... den lukker jeg bare her! smiley


  • #56   21. okt 2009 Kommer der slet ikke noget svar fra MCG???
    Kan det virklig passe at man bliver frosset hvis man kommer til at skrive 3 bestemte bogstaver? Er MCG virklig så bange for "det andet site"?
    Når nu der er konkurrence hvorfor vælger MCG ikke at skrue op for kvaliteten, i stedet for at prøve at tie det ihjel??


  • #57   21. okt 2009 Vel jeg ser det som en uskreven regel at ejere og admins må tolke deres regler 110% som de vil. Ligesom jeg håber alle andre domæneejere, privat, som kommerciel må det samme.
    Er jeg uenig finder jeg bare et andet sted eller laver mit eget - som andre allerede har gjort som et alternativ til dette "forum". Jeg kan ikke se "the big fuss" - men kan da godt forstå OP vil have en forklaring - ville jeg da også selv. Men ville da bede om den personligt - det andet virker tøset og gruppepraksis-agtigt (pædagog-agtigt) at kapre medløbere og skabe et fælles fjendebillede. Sku ikke særligt voksent smiley


  • #58   21. okt 2009 Martin -

    du kan jo prøve...... at skrive dem her....

    og hvis du ryger i frysren så samler jeg ind , til hue og vanter til dig mens du er der

    : /


  • #59   21. okt 2009 synes det er betænkeligt at bruge så meget energi på frysere, i den her klima politiske følsomme til.

    men satme lamt at bruger af forums for motorcykler ikke må udveksle links, men who cares, man kan jo bruge stedet her i det omfang man gider

    gad vide om man blir frosset på DBA hvis man skulle finde på at have sin cykel til salg på 123mc.dk


  • #60   21. okt 2009 C1:
    Det ville også være dejligt, hvis man havde et sted at skrive til personligt, og søge svar eller vise sin utilfredshed, men MCG har i endnu større børnehave/diktatur stil valgt at man ikke kan svare på deres beskeder, lige som man ikke får svar på hvad det var man gjorde galt, kun en mase automatisk afsendte beskyldninger helt uden sammenkædning til det skete. Ingen undskyldning, ingen ting!

    Fortæl mig et andet sted på nettet, hvor en hjemmeside bestyres på samme absurde måde? Du skal helt til Afghanistan eller lignende for at finde noget tilsvarende.


  • #61   21. okt 2009 Jeg synes bare det er komisk at MCG sammenligner sig selv med Netto.. smiley

    Jeg kan give dem ret i at de er lidt discount agtige engang imellem, men jeg synes faktisk de minder mere om Superbedst... Det lugter lidt af rådent kød....

    smiley


  • #62   21. okt 2009 Hvem mon ryger først i fryseren , og hvem gør hvad når det sker

    Kampen er i gang , sæt i gang

    Vi ses i ø rådet , alt er som det plejer, eller er det


  • #63   21. okt 2009 skidt selskab i den fryser :-), det er jo der bøllerne opholder sig

  • #64   21. okt 2009 Fisse Fisse Fisse, knallertforum!!!! juhuuu, autobahn, früstuck, zimmer frei, und zieg heil!

  • #65   21. okt 2009 hvad blev der af ydringsfriheden Hmm

  • #66   21. okt 2009 Martin R>>> Jeg tester den smiley KUSSE!

    Aš stoviu su savo taikytojas MotociklųForumas.dk riebalų Gaidys! Whooo Hooo


  • #67   21. okt 2009 Buggi:
    Tadaaa! Et stk. guldmedalje for dagens sjoveste debatindlæg! smiley


  • #68   21. okt 2009 smiley

  • #69   21. okt 2009 http://tinyurl.com/yhuwxbt

  • #70   21. okt 2009 Hm:

    Så kom man sørme til Silkeborg:-)

    Cartman:

    Jeg har virkelig overvejet K6's profilbillede, men nu er jeg jo forholdsvis sikkerhedsbevidst - så......

    Per E: Anders And må meget gerne grine af mit valg, og det må du også....jeg griner selv af, at der ikke er flere, der har fået øjnene op for sådan en gryde endnu:-)

    Christian H:

    Du har ret i, at det jefg lægger for dagen er kassetænkning - i hvert fald med hensyn til virksomheder. Jeg forsøger selv at betragte verden udr fra nogle helhedsbetragtninger - det fremgår vist ret tydeligt af temmelig mange indlæg:-)

    Nu er det imidlertid sådan med virksomheder, at de er "entiteter" (helheder i sig selv. Det betyder, at de starter et eller andet sted, og de slutter et eller andet sted. Uden om dem ligger en lovgivning, der giver dem pligter, ansvar og rettigheder. Med andre ord de er "kasser" for nu at blive i din terminologi. Dermed er det i en fri verden også virksomhedens ejere, der tegner virksomhedens regelsæt med respekt for lovgivning. Så kan virksomhedernes ledelse så vælge, i hvor høj grad, man vil lade sig påvirke af forskellige andre ydre faktorer. Jeg er og har selv været leder i masser af år, og er helt opmærksom på, at man kan være både for meget og for lidt fleksibel:-)

    Men det ændrer ikke på at f.eks. dette sites ejer har RETTEN til at sætte driftsregler og "redaktionelle grænser".

    Jeg er heller ikke glad for pressens øgede "selvcensur", men den er en direkte følge af, at vi har en fri presse, der agerer efter markedsvilkår!!!

    Markedsvilkårene er OS ALLESAMMEN, der køber deres vare. Det betyder, at enten skal vi enes om, hvad vi vil købe eller boykotte, eller også skal vi opgive vort fri system - det sidste er jeg i hvert fald ikke parat til, og det første har jeg selv truffet mine valg med - men det er helt sikkert ikke de samme som mange andre - så var formiddagspressen afdød for længst.

    C1:
    Efter min mening rammer du sømmet lige oven i hovedet! Vil man påvirke en virksomhed - dette site eller en anden - er det aldrig dårligt at starte hos toppen med en direkte henvendelse. Den kunne da blive taget alvorligt. Derimod er det uhyre svært at tage en gang knurre brok fra en flok (nu er det nok mig. der bliver grov), der bare brokker sig uden de alle har gjort sig begreb om det regelsæt de nu en gang brokker sig over:-)

    Christian H:

    Til allersidst - jeg har flere gange skrevet, at jeg nok heller ikke selv ville benytte den praksis, man benytter på dette site, men så er det altså ikke værre - det er alene denne streng jo et klart bevis på:-)


  • #71   21. okt 2009 Sådan grauballemanden smiley

  • #72   21. okt 2009 Forresten Christian H:

    Man kan skrive direkte til sitets administration. Det har jeg sørme da gjort mere end en gang:-)

    ...og jeg har også fået svar:-)

    Men som ved alle henvendelser skal man være saglig og seriøs.


  • #73   21. okt 2009 Velkommen til Silkeborg. Tror aldrig vi har været tættere på hinanden. Og det skræmmer mig lidt mht. den bevingede pik.... :o)

  • #74   21. okt 2009 Knud: Vi bliver nok aldrig enige i det debatterede... smiley

    Mht. dit debatindlæg stilet til C1:
    Jeg vil nu mene at C1 ramte ved siden af sømmet!
    Jeg mener: Du har vel lagt mærke til, at man rent faktisk ikke kan svare på MCGs beskeder eller få svar på hvorfor man blev frosset. Ej heller på hvilke ord det er man ikke må skrive. Det gør det jo immervæk mere end lidt svært at følge sidens driftsregler og "redaktionelle grænser", når man ikke må få dem at vide...


  • #75   21. okt 2009 Hvor kan man skrive til dem? Det er jo ikke lige frem fordi de lægger op til at det er noget de ønsker at man gør, med deres du kan ikke svare på vores beskyldninger om hacking og hvad ved jeg... vel?

    Seriøs eller fanboy, that is the question...


  • #76   21. okt 2009 Det bedste af alt er, at hvis man gerne vil have uddybet eller have mulighed for at forsvare sig i forbindelse med en frysning eller sletning, så er MCG's holdning følgende....

    <i>Henvendelser omkring frysning af brugerkontoer og udelukkelse fra siden, besvares ikke.</i>


  • #77   21. okt 2009 Christian:

    Det, at man ikke kan svare på deres fryserbeskeder, er også et af de punkter, jeg er utilfreds med. Det ændrer ikke på, at det er deres ret.

    Det kan man så skrive til:

    (link fjernet)

    Og så må du gerne overveje om jeg er "Seriøs eller Fanboy"

    Jeg synes dette site giver mig mange gode og få dårlige oplevelser med alle typer af mennesker - vil jeg have det, så har det jo sin pris...



    NO Free Lunch!

    Gnæk - så er de fandeme nødt til at læse det:-)


  • #78   21. okt 2009 Jan K Kjellerup:

    Jeg er her i området de næste to dage iført den bevingede......


    Så Hold Ryggen Mod Væggene !


  • #79   21. okt 2009 Jan K
    Jeg føler mig også udsat , i at få en PIK i ryggen så de næste dage er jeg en NINJA


  • #80   21. okt 2009 Knud for hulen da... smiley

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    "Reklame og annoncering

    Hvis du ønsker at reklamere på MotorcykelGalleri.dk, kan du kontakte os ved at udfylde nedenstående kontaktformular.
    Henvendelser der IKKE omhandler reklamer og annoncering besvares IKKE."
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Du må have en hemmelig hotline til MCG's ejere...


  • #81   21. okt 2009 Christian:

    Om man får svar eller ej afhænger jo af, hvordan man kan argumentere:-)

    Du kan i hvert fal være sikker på, at der bliver henvendelserne LÆST:-)


  • #82   21. okt 2009 Nåh, jeg fandt det igen, men blev som sidst ikke meget klogere.

    Citat fra MCG's kontaktside:
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    "Jeg vil klage over at jeg er blevet frosset/slettet

    Henvendelser vedr. klager over at du er blevet frosset eller slettet besvares ikke. Der er altid en god grund og du bedes læse retningslinierne igennem hvis du er i tvivl om hvorfor."
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Det hjælper mig bare SÅ meget!
    Især i det ovenstående tilfælde, hvor jeg blev frosset for at rose MCG for at være en fantastisk side...


  • #83   21. okt 2009 Du kan altså også sende PB til en hjælpeadm. Der er i hvert fald et par af dem, der er meget samvittighedsfulde med deres kommunikation - men skriv i en anstændig tone;.)

  • #84   21. okt 2009 Knud: Du er virkelig helt utroligt positiv over for MCG.

    Det må nu være en fantastisk fornemmelse for en ny bruger at gå ind og forsøge at få svar på hvorfor man bliver frosset for et helt uskyldigt indlæg, uden reklamer eller andet man ikke må og så finde frem til det svar...

    Jeg er ligeglad med hvor flinke de hjælpe admins er, det ændrer stadig ikke på hvor absurde de regler er. Tro mig de læser med her - og de kan ikke gøre en fløjtende fis ved det, da hele systemet er bygget op på autofrys og hvad ved jeg, da man tilsyneladende er panisk angste for at sidens brugere evt. skulle finde ud af at der findes et bedre alternativ.

    Hvis du (eller andre) vil, skal du være mere end velkommen til at rette henvendelse og spørge dem om ikke man kan få de forbudte ord at vide, så man kan undgå at bruge dem og komme uskyldigt i fryseren. Jeg tvivler på at de ønsker at svare mig på noget som helst.


  • #85   21. okt 2009 Hvis ikke du eller andre vil stille det svære spørgsmål, skal jeg med glæde forsøge at få et svar, men man ved aldrig hvad det fører til. Jeg gætter på en frysning, tavshed eller en gang sladder om ingen ting.

  • #86   21. okt 2009 Christian:

    Jeg siger ikke, at jeg er tilfreds, med det de gør.

    <b>Jeg siger at jeg affinder mig med det.</b>

    Jeg har faktisk selv efterlyst netop en sådan ordliste og har desværre ikke fået den. Jeg har også foreslået, at man opførte dem i sitets regelsæt, men det fik jeg en for mig ikke helt tilfredsstillende forklaring på, hvorfor man ikke gjorde.

    Det ændrer ikke ved det faktum, at sitets ejer har retten til at gøre dette her.

    Det ændrer heller ikke på, at især en nytilkommer kan blive trynet.


  • #87   22. okt 2009 Hahaha, hold da kæft, man skulle næsten tro jeg havde prøvet det før.

    Jeg gætter på at årsagen til du ikke kunne få en liste er endda særdeles stor paranoia for at man ud fra ordlisten kan finde frem til konkurrerende sider.

    MCG stoler godt nok ikke meget på deres eget produkt og det er vel egentligt forståeligt nok.

    Jeg tror jeg har sagt hvad der er at sige i denne sag.

    held og lykke med det herinde - og husk godt med varmt tøj!


  • #88   22. okt 2009 Christian:

    Jeg kan da lige slutte med en kynisk bemærkning, inde det er godnat:

    Sitet har en ejer, der primært kommunikerer gennem et antal frivillige ulønnede hjælpeadministratorer - det er jo et enkelt og omkostningsbeskedent setup.

    I sådan en struktur, hvor der årligt køre et to-tre cifret millionantal kommunikationsenheder igennem, er lidt automatik jo praktisk og rationelt.

    Samtidig kan man ikke forvente, at den ulønnede arbejdskraft skal engagere sig alt for voldsomt - man skal jo huske, at de er ildsjæle (det har jeg meget stor respekt for) og man må ikke slukke gløden.

    Se nu kan man så synes om sådan en forretnings grundprincipper eller man kan lade være.

    Dernæst kan man tage stilling til, om man vil benytte den ydelse den udbyder.

    Endelig kan man afveje ens personlige udbytte i forhold til de kompromisser man må indgå i forhold til en positive eller negative holdninger til forretninges principper.

    Vi lever i en markedsøkonomisk samfund, og her prostituerer vi os alle i etr eller andet omfang.

    Spørgsmålet er så bare om man tør indrømme det - jeg tør!

    Godnat:-)


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #89   22. okt 2009 Åhhh......Knud! Når du nu kører retur fra det "mørke"... så FORTSÆT sydover... find et sted du kan "genopdage" DDR og alle de herligheder du ikke direkte støtter og elsker ved et system som MCG! Du har åbenlyst ikke forstået hvad et markedsøkonomisk samfund reelt går ud på....og jeg kan berolige dig med, at det ikke kun handler om "retten til at bestemme" over sin virksomhed, services og produkter...

    -C1- : Hmmm......Kunne du ikke bruge Google lidt mere? Måske det ville hjælpe? smiley


  • #90   22. okt 2009 Hans

    Jeg er ikke inde på alle forhold omkring markedsøkonomi (eller rettere blandingsøkonomi. blot et antal konsekvenser)

    Jeg sidder heller ikke og siger, at jeg elsker det jeg ser, men det er det jeg skal leve i:-)


  • #91   20. jun 2010 Ja, de er ulønnede og ejerne scorer et par millioner om året, de er godt til grin de admin!
    Nu vil jeg køre på min CBR 600, håber det er en betegnelse der ikke gør at man ryger i fryseren:)


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #92   20. jun 2010 Wow... en gammel tråd der var gået død fra 22/10-2009 7.55 - og så blev vågnet til "dåb" næsten 8. mdr. siden....

    Og det ironiske vil ingen grænse tage... Det er stadig de samme forhold!

    smiley


  • #93   20. jun 2010 Yeps!

    Har stadig ikke fået de hemmelige ord at vide :-x

    Ord som tilsyneladende kan føre til både hacking, reklame og andre spændende ting... Pffftt!

    Godt man ikke har betalt for at have mindre rettigheder end alle andre steder på nettet - se det havde sgu været sørgeligt! smiley


Kommentér på:
Mystisk auto-frysning af min konto...?

Annonce