{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.361 visninger | Oprettet:

MC FILM af Prebz, Raptor mc {{forumTopicSubject}}

Hej. Nu hvor det er lang tid siden vi stillede de skønne kværne ind, og der sikkert er lang tid til vi skal ud at køre igen, kommer her lige forslag til trøstning i form af en stribe film. Fælles er at motorcykler er det bærende tema. Det kan være som ren "roadmovie" eller som drengerøvs film. Hver film er vuderet udfra dens samtid, og som sådan vil der ikke blive sammen lignet effekter eller filmisk klipning på kryds af årtierne. Her følger i kronologisk orden:


HELLS ANGLES ON WHEELS 1967: Starring Jack Nicholson. Filmisk hjælper Sonny Barger, H.A.`s legendariske leder.
En film i, om og af bikerkulturen, med dejlig vold, narko, Harleys og et kvindesyn der vist kan betegnes som en anelse gammeldags.
Handlingen går på Poet (Jack N.) bliver optaget i H.A. som prøvemedlem, der er forelsket i deres vilde livsstil, men desværre også i den samme kvinde som bandens leder. Naive replikker, fede mc`er, spændende indblik i H.A., dårligt filmede slagsmål.
Vurdering: TO små cylindre.

EASY RIDER 1969: Starring Peter Fonda, Dennis Hopper samt Jack Nicholson.
Klassisk biker film, der byder på skønne harley`s, narko samt smukke scenarioer fra USA. En rigtig roadmovie, der giver plads til rolig klipning, samt drømmeagtige sekvenser når der ryges hashis.. og der bliver røget!! Handlingen er bundet op på en narkotransport tværs over USA på Harley. Filmen er tidstypisk med hippie og det hele.
For nutidens unge der er vant til hurtige billedskift for at skåne deres mangel på tålmod, vil den sikkert virke altmodisch og drøvtyggende.
Dog kan den anbefales hvis man er en sand road/bikelover.
Vurdering: TO store svedige dunkende cylindre!!

STONE 1976: Starring Hugh Keays-Byrne samt Ken Shorter.
Den første bikerfilm, der kunne minde om noget fra vores tid. En betjent skal proforma optages i den lokale rockerklubklub. Dette pga en række dejligt udpenslede mord på bandensmedlemmer. En klassisk scene indeholder noget med klavertråd spændt op mellem to træer lige foran hvor et bandemedlem bor.. gæt selv hvad der sker da han kører hjemmefra???. Filmen viser mange fede mc.klip, og der bliver fortalt og vist det fede ved et rigtigt biker-broderskab.. og jo der er jo også de nøgne kvinder i filmen!! Realistisk vold, lettere syrede personer, absolut erklæret kærlighed til motorcykler, kun enkelte tidstypiske naive personskildringer.
Vurdering: FIRE hurtigt snurrende cylindre!!
P.s. Kawasakis Z900 blev brugt i filmen, samt solgt ved flere biografer ved premieren.
P.s P.s. Der blev lavet en remake af filmen i midt 80`erne med Brian Bosworth. "nerven" i filmen manglede, med der var mere tidsvarende effekter.

MAD MAX 1980: Starring Mel Gibson, Hugh Keays-Byrne.
Klassisk roadmovie/fremtidsfilm/bikerfilm. Scenen sættes i en ikke nærmere bestemt fremtid, hvor civilisationen er brudt sammen, og der er lovløshed og kronisk mangel på benzin. Så er det jo godt at Mad Max (Mel Gibson) tør tage kampen op med de onde rockere der stjæler benzin og damer og støvler. Filmen har, skønt sin lidt langsomme opstart, vundet ren kult-status på nettet. Der er mange rigtig lækkert filmet bike scener med spektakulære styrt og wheelies. Borte er den ufrivilligt komiske 70`er skildring, og ondskaben virker næsten helt sympatisk i sit rene udtryk i filmen.. jeg holdt i tevertifal med de slemme drenge de første 30!! gange jeg så filmen.
Vurdering: FIRE big-bore cylindre.. med lattergas... og turbo.
P.s. Kawasaki stillede gratis en stak Z900 / Z1000 til rådighed for filmholdet.
P.s. P.s. Hugh Keays-Byrne spiller underligt nok næsten samme figur i "Stone" som i "Mad Max".

STREETS OF FIRE 1984: Starrring Michael Parè samt Diane Lane.
En utypisk mc-film lagt ud somen rock & roll fortælling, med musik og mc`er som bærende kraft. Heltmodige og højtsyngende hovedpersoner, tager kampen op med en ond ond motorcykelbande.
Filmen kan best beskrives som havende stemningen fra "blade runner" med musikken fra Meat Loaf, samt handlingen fra en typisk bikerfilm.
Vurdering: tjaee. det må blive To cylindre uden den helt store kompresion.

Jeg laver lige anmeldelse af en stak nyere mc-film en anden gang.
Ovenstående film, kan alle findes til salg rundt på nettet.. Go` fornøjelse og husk popcornene...
Mvh Prebz, Raptor mc


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  MC FILM af Prebz, Raptor mc
Kommentér på:
MC FILM af Prebz, Raptor mc

Annonce