{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.167 visninger | Oprettet:

Til Louis-filial for 198 kr. Kbh. (2) {{forumTopicSubject}}

En opfølgning på denne tråd: http://www.motorcykelgalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?Msg_ID=134952

Til dem der skulle være interesseret i en sådan tur, så har undertegnede lige været i kontakt med Skan rejser. Spurgte om de kunne sætte én af i nærheden af Louis filialen, men fik negativ tilbagemelding.

Så man bliver kørt ned til Lübecker Musik und Kongresshalle.
http://maps.google.dk/maps?hl=da&source=hp&ie=UTF8&q=L%C3%BCbeck&fb=1&gl=dk&ei=6AiRS97AB4a1OLHZtDI&ved=0CBgQpQY&view=map&geocode=Ffv7NQMdWxSjAA&split=0&iwloc=A&sa=X

Hvis ankomsten er kl. 11.45, og man skal udnytte tiden bedst muligt, kræver det en hurtig bybus. (eller en taxa, hvis man vil bruge besparelsen på det).

Jeg slog ruten op her. http://scout.hafas.de/bin/query.exe/mn?seqnr=5&ident=0r.0272861.1267797708&OK#focus Siden kan endda ses på dansk.
Hvis man ankommer fra DK kl 11.45 jf Skanrejsers køreplan, skal man bare gå ned til busstoppet ved Holstentorplatz ‎ og tage bus 31 retning Lübeck Lohmühlenplatz kl 12.12 – Stå af på An der Hansehalle.
Louis butikken ligger lidt længere nede af gaden og Polo-Motorrad er om hjørnet på Brockenstrasse.

De var meget emsige med at køre præcist hos Skanrejser. Så tilbageturen er senest kl. 15.04. Så er man der 10 min før afgang. Eller man kan tage den kl. 14:34 hvis man vil være i god tid, og lige få et billede af Holstentor.

Det gir cirka 2, 2, ½ time i butikkerne. Hvis man vil spare tid, kan man lige sende en fax til filialen, med en bestillingsliste. De har ingen e-mail, og det kan ikke køres gennem centralen i Hamborg.

Sådan en tur kan jo især anbefales når de sender deres "15% discount voucher for Louis to mark the start of the new season"‏ mail til dem der modtager nyhedsbrevet.

Bemærk: hvis man vil starte en principiel samfundsøkonomisk debat om det påståede amoralske i en sådan tur, vil jeg anbefale at man gør det i en ny tråd. Denne tråd henvender sig til dem der har interesse i selve turen.

Jeg har ikke selv planer om at tage af sted lige foreløbigt, men hvis nogen tager derned, kan man da lige skrive om hvorvidt det hele hænger sammen.
God Weekend. smiley


Kommentarer på:  Til Louis-filial for 198 kr. Kbh. (2)
  • #1   5. mar 2010 Her er link til den omtalte "gutschein" der gi'r 15% på en vare (link fjernet)
    Bestiller man online denne weekend kan nummeret 149 benyttes og så er der også - 15 % på lige den ting man vil

    Go'tur


Kommentér på:
Til Louis-filial for 198 kr. Kbh. (2)

x