{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.924 visninger | Oprettet:

FC-MOTO tur/retur! {{forumTopicSubject}}

Hej alle,

Her er en lille anmeldelse af vores tur til FC-MOTO! + et par louis butikker... i bil!
Kort sagt en vellykket tur!

Onsdag d. 21-22. februar 2007 tog en kammerat, hans kæreste og jeg et smut sydpå...destination FC-MOTO i Aachen midttyskland, grænsende ind til holland og belgien. Vi kørte til trods for snestormen. Efter vi havde sejlet med færgen fra Rødby til Puttgarden var der ikke længere sne.
Turen derned tog ca. 10 timer og bestod udelukkende af motorvej(gab) og 3 korte pauser. Ved ankomsten kl. 8 torsdag morgen ventede vi i bilen indtil louis i Aachen åbnede kl. 9, og startede vores besøg der. Louis i Aachen er som MEGAshop en af deres største butikker, arealmæssigt ca. på størrelse med en alm. harald nyborg butik, dog kun fyldt med mc udstyr. Vi blev enige om at udvalget af mærker ikke er ret stort, samt at de mærker de sælger, ikke er ret formsyede. Til trods for dette er prisen sådan set ikke meget billigere end mærkevarer såsom alpinestars, berik og arlen ness, hvis man eksempelvis ser på dragternes priser sammenlignet med FC-MOTO. Hos den første louis butik endte vi med at købe en fodmåtte med teksten "Bikers wellcome" til en 50'er (DKK) smiley

Efter en time herinde, tog vi til FC-MOTO som åbnede kl 10

Desværre ligger denne butik kun dette ene sted i Tyskland smiley Det er en meget lille butik sammenlignet med louis, til gengæld har de samlet alle de fede ting på disse få kvm. De har dragter, handsker osv. fra; alpinestars, berik, arlen ness, icon, oxtar osv., til rigtig gode priser! Der er en god stemning i butikken og en god service. I de 2,5 timer vi brugte i butikken, hørte vi ekspedienten besvare mange opkald fra kunder og det lød til at så snart han havde lagt røret på og fået en forespørgsel på en vare, så ringede han direkte til importøren og fik svar omkring leveringstider o.lign., herefter ringede han direkte til kunden igen med svar...det er service!
Efter at have prøvet næsten alt deres udstyr, endte jeg ud med at købe en ny berik dragt og et par reserve handsker til passagerer. Min kammerat købte de nye hvide oxtar replica støvler. Vi fik en pæn rabat ved at købe flere ting sammen, udover den besparelse der er ved at købe hos dem istedet for i DK. Min kammerats kæreste var på udkig efter en bestemt icon jakke, som de desværre ikke havde på lager...ekspedienten kontaktede med det samme importøren og fik en aftale i hus således at vi kunne besøge deres hovedkontor hvilket ligger 60km i nordpå, så det var lige på tilbagevejen! Det er SERVICE! Vi besøgte hovedkontoret og fik specialfremvisning af jakken...
Da vi endelig besluttede vi os for at vende næsen hjemad var det solskin, +15 grader og vindstille, så det kriblede i fingrene...da vi nåede ud for Hamburg, "foreslog" navien at lægge et smut forbi endnu en louis MEGAshop, så det gjorde vi smiley endnu en stor butik ligesom den første, dog med lidt større udvalg end den første i Aachen...jeg købte en halsvarmer... og så kørte vi hjem..
I fotoalbummet ligger der kun 3 billeder fra louis og resten fra FC-MOTO da louis ikke tillod vi tog billeder af og i deres butik..

Link til fotoalbum...

http://www.motorcykelgalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=972

Ialt kommer tingene nok til at koste det samme som hvis det var købt i DK, da brændstof og færge skal medregnes, men man får turen ud af det, samt muligheden for at prøve "næsten" alle dragter i alle størrelser og farver...det er det vi savnede ved de danske forhandlere og den umiddelbare årsag til at tage på tur.
Kort sagt en rigtig fed tur, kan klart anbefales!
Hvis man tager derned på mc, så kan tingene bestilles over internettet og sendes for 75kr...
Turen kostede ca. 1500kr for brændstof og færge.

http://www.motorcykelgalleri.dk/html/gal_visbruger.asp?userID=7953

http://www.motorcykelgalleri.dk/html/gal_visbruger.asp?userID=6677

Thomas, Lea og Aikido


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  FC-MOTO tur/retur!
Kommentér på:
FC-MOTO tur/retur!

Annonce