{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.389 visninger | Oprettet:

Køb af tysk mc + afgift? {{forumTopicSubject}}

Hej alle.

Står overfor at skulle købe en tysk import mc u. afgift. Og ville i den forbindelse høre om der var nogle af jer mc folk der kunne give nogle gode råd/fif til hvad man skal være opmærksom på ift. hele handlen?

Fx. med dokumenter, afgiftsberegning, toldsyn, osv..

Lad mig høre alt hvad i har at byde ind med!! (Har aldrig købt u. afgift før)

Pft. -Ronny.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Køb af tysk mc + afgift?
  • #1   25. mar 2007 husk at få den vuderet til under middel i stand... det kan du spare meget ved....

    patrick


  • #2   25. mar 2007 Patrick:

    Ja det har jeg godt hørt lidt om, men cyklen skal vel da være i temmelig ringe stand før de vurderer den til 'under middel' ikke?


  • #3   25. mar 2007 Ronny (Sydsjælland ) - det kommer an på om man kender nogen som kender nogen som kender manden der skal bestemme om det er middel eller u. middel

  • #4   25. mar 2007 hvis man kender nogen er det jo nemt nok.... men man skal bare vise dem alt hvad der er af riser og lign, og så presse dem lidt... og lad hver med at sige hvis der er ekstra udstyr på...

  • #5   25. mar 2007 Det er vel så hos SKAT de giver den vurderingen ikke? Der kender jeg vist ikke nogen sådan lige..

    Hvad med dokumenter, afgiftsberegning og sådan noget som restgæld?



  • #6   25. mar 2007 der er en masse papire på en tysk mc hvis der er lavet noget om... ellers er det det samme som i dk... der er til toldsyn de vuderer den.... og afgiften beregner told og skat.... og du kan betale den på de fleste motorkontoret....

  • #7   25. mar 2007 Okay, ja tror ikke at der er lavet noget om på den.

    Perfekt, der er nemlig en synshal tæt på mig og motorkontoret er heller ikke langt væk smiley

    Der er vist også noget med at man kan se ca afgifter på SKATs hjemmeside ikke?


  • #9   25. mar 2007 Henrik: Okay, ja lidt har jo også ret, så man skal iværtfald ikke shine cyklen op før den skal til toldsyn!

  • #11   26. mar 2007 Flemming O: Tror der er noget for dig der er glippet....


    Ronny: Du køber cyklen i Tyskland, Henter den, og husker at få den Tyske reg attest med samt en slutseddel på købet, så er det hjem og til toldsyn hvor de også vurderer standen i forbindelse med synet. De bliver vurderet til middel stand som standard, medmindre den er ny eller som ny, den skal være skadet for at komme under middel stand i form at flækket plastik,kåbe,lygter osv. Bagefter går du til told og skat og henter en import seddel, udfylder den og afleverer den sammen med en kopi at reg attest og synspapirer, og så venter du på prisen kommer i et fint brev fra skat. Når prisen endelig kommer så tager du ind til skat med alle papirer, og betaler afgiften i kontanter eller med check (ikke dankort) herefter kan du hente din nye plade på motorkontoret ;o)

    Har selv gjort det MANGE gange både med bil og Mc.

    Held Og lykke.


  • #12   26. mar 2007 Forskellen fra middelstand er 5% til hver side. Men er man ikke tilfres med beløbet de "slynger ud" kan man stadig få den vurderet hvis man medbringer cyklen,men gør det kun hvis den ser rigtig grim ud for denne vurdering er endelig, ja man kan dog godt klage skriftligt men det tager vist en evighed.


  • Mark D
    Mark D Tilmeldt:
    mar 2007

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 12
    #13   26. mar 2007 Hvor lang tid gælder den pris de kommer med, altså hvis man ikke lige har råd på det tidspunkt, prisen på afgiften kommer ind ad døren... To mdr, to år...?

Kommentér på:
Køb af tysk mc + afgift?

Annonce