{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.454 visninger | Oprettet:

Hej! ny her.. og lort på vejen ;) {{forumTopicSubject}}

Hej med jer, er ny her på forummet.

Jeg var ude og køre idag på min VFR og så et glatføre skilt, og satte naturligvis farten ned' lidt efter kom der også en del gylle og jord på vejen fra alle de landmænd der spreder møjet pt' men det gjorde jo ikke spor da der var sat skildt op, og jeg kørte efter forholdende.. 15 min senere i en anden del af egnen køre jeg en 85kmt' på en ok bred landevej, jeg kommer ud i et stort bredt sving hvor der er et levende hegn på marken der gør at man ikke ser hvad der kommer rundt om det' og når jeg gør er der pluselig lort over alt... ja på vejen jeg var et split sekund fra at bremse da det hele skete så hurtigt' at det først gik op for mig 1-2 sek efter jeg havde set lortet forude' at jeg rent faktisk kørte i det.. jeg rør naturligvis ikke mine bremser (men var som sagt tæt på.. ja ja.. dumt) istedet prøver jeg bare at ridde stormen ud og langsomt lade maskinen bremse sig selv i møjet... og selv om jeg var kommet ned på en 65-70 kmt på davarende tidspungt og stadig er i et stort langt sejt sving (eller på vej ud af det) mærker jeg hvordan jeg mister kontrollen i et split sekund over maskinen da jeg ramte en lille sten eller jordklump' noget der ligner.. Der sker heldigivs ikke noget ud over at jeg ikke lige har kontrol i et split sekund.....

Nå... jeg tænkte at det nok var mig der var en kææææmpe idiot og ikke havde set et skilt... men næ.. der var ikke noget' og så blev jeg sgu ærlig talt lidt sur over' og har i morgen tænkt mig at køre ned til samme sted hvis der stadig er svineri, tage nogle foto og anmelde det til kommunen' selv om jeg tror de intet vil gøre ved det' for jeg mener da at man SKAL skildte hvis vejen er farlig pga arbejdskørsel på dem ? eller hvad ?

Det var så galt at man nogle steder slet ikke kunne se vejen for lort... nå... hvad synes i (jer der ikke er sønner af landmænd)
Kommentarer på:  Hej! ny her.. og lort på vejen ;)
 • #2   10. apr 2018 Maude...du måtte vel hjem og lægge dig efter den oplevelse ?
  Nej du har ret...en rigtig lortehistorie, men tvivler på hverken kommune eller politi foretar sig noget, selv om du anmelder grisebassen ...


 • #3   10. apr 2018 Hans Christian, jeg får op og lægger mig, ring til dr, Hansen!

 • #4   10. apr 2018 Jeg må stemme i, det er irriterende når vejen er fyldt med skidt og møg, og landmændene burde sætte et skilt op, men gør det sjældent (jeg har aldrig set det)
  MEN jeg sætter ualmidelig stor pris på at spise mad, jeg vil gå så langt som at sige, det gør at jeg kan overleve, og hvis jeg kan overleve, så kan jeg køre motorcykel. så landmændene har min fulde opbakning til at gøre det de skal for at producere mad jeg kan købe.
  desuden er jeg vokset op med landbrug, så jeg ved også hvor mange timer de arbejder for at holde deres forretning kørende, så jeg respekterer til fulde, at de ikke har tid til at feje vejen eller sætte skilte op.
  Der lyder en stor tak fra mig til landmændene for at de gider gøre deres job, også selvom det sviner og lugter


 • #5   10. apr 2018 @hans henrik tjoooo men jeg vil da også gerne komme levende hjem' og de skal vel også overholde reglerne ? Jeg synes bestemt ikke landmændene er nogle helte... slet ikke... (selv om de giver Danmark massere af penge)
  Og det kommer jo også and på hvad det koster det pålæg der.. hvis vi får mange flere kemikalier i vores grundvand og det der ligner' så ka jeg sgu godt undvære den kamsteg Faktisk hjar jeg ikke spist svinekød i 2 år jeg vil bare gerne have at den dag jeg virkelig har brug for pencilin er jeg ikke blevet immun over for det' men det er vel også ligemeget når bakteriene der vil slå mig ihjel' er det til den tid.

  @Ruben S det kan jeg love dig for jeg skulle
  Og nej jeg tror heller ikke de gør det store' især ikke kommunen der plejer at holde hånden over dem på alle tænkelige måder' der jo penge i skidtet • #6   11. apr 2018 Hvis du ikke spiser normal mad ( gris ) er det ikke så sært du er lidt mærkelig i hovedet. Jeg har overlevet 50 år på motorcykel og de første var der virkelig meget landmands griseri uden skiltning. Og den smøre du kaster op her, hjælper ikke en skid.

 • #7   11. apr 2018 @Karsten Hjørning
  gris er overvuderet bøffer er for rigtige mænd

  Nå ja men jeg har da også røget crack cokaine i 10 år ? jeg er ikke død endnu ? så det synes jeg du skulle starte på

  pffffft næ og det gør din besked nu heller ikke' sådan er der jo så meget' men nu var det jo bare for at høre folks mening om emnet' det kunne jo være der var noget erfaring nogen kunne dele fra et lign problem. Men hvad så karsten' så du synes ikke at landmændene skal skilte hvis de gør vejene usikre' selv om de står i loven' fordi du ikke er død af det endnu' men det synes jeg de skal


 • #8   11. apr 2018 hvis du ikke kan se hvad der kommer rundt i svinget og du lige er ved at styrte, så har du vel heller ikke kørt efter forholdene?
  så det ville jeg starte med, derefter ville jeg begynde at spise svinekød igen.

  hilsen den forarget svinebonde søn. • #9   11. apr 2018 Forår= lort på vejene.

 • #10   11. apr 2018 Det har nok altid, og vil altid være et problem med gylle og jord og andre efterladenskaber på vejene. Det var sgu godt du ikke blev slynget af kværnen for derefter at ramme en stor sten som knuser halvdelen af dine knogler. Og at blive rikkoceret(!?)....svævende videre fra stenen for at ramme og blive viklet om et træ. For derefter at få smadret de sidste 2 intakte knogler i din krop,ved at cyklen kommer flyvende og rammer det samme træ. Med dig imellem. Som så går i brand og stikker ild til både træet og dit lig....Kan man sige.
  Jeg er skam helt med dig og synes godt at de farmerboys kunne slappe lidt af med mønstrene på deres trawtorer, som efterlader klumper af skidt, på størrelse med motorcyklisters nossekugler. Men jeg vil næsten æde min gamle hat på, at du spilder din tid ved at følge op på det. Hvis ovenstående scenario en dag udspiller sig for dig, derimod. Så synes jeg at det ville være klogt af din familie at tage ud og tage billeder osv. For så kan det da godt være, at de kan få noget erstatning. Men det er nok noget i den stil der skal til, for at det kan betale sig at gøre andet end at bande lidt for digselv i hjelmen og prise dig lykkelig. Og hvis du ikke vidste, at det er sådan det er....især på denne årstid, så er du faktisk blevet en erfaring rigere. Igen: Jeg synes osse at det er for ringe, at det er sådan. Det er pissehamrende farligt. Men du klarer nok osse frisag næste gang noget lign sker for dig. For hvis du ikke tror det, er det vel bedre med 4 hjul end med 2. Hvis bonden bor i nærheden af dig, så tag en sludder med ham ham en dag. Så får du en sladder om hvor travlt han har det eller noget. Men måske tænker en ekstra gang næste gang han skal ud med gylle og køre på vejen. Jeg tror at det er mere kontruktivt end at melde ham til panserne, som med garanti vil være ligeglade og nok lidt irriterede på dig ovenikøbet. Du må ud at køre en god tur idag, få det rystet af dig! Der blir fantastisk vejr!


 • #11   11. apr 2018 Velkommen til Motorcykelgalleri forresten

 • #12   11. apr 2018 Det er bare noget lort det hele

 • #13   11. apr 2018 #7: Hvis du prøvede iberico, ville du ikke mene gris er overvurderet...

 • #14   11. apr 2018 #7: Jeg troede at det var såen en brun skovsnegl...eller er det Iberisk?!
  #12: JA!!! (Nej.)


 • #16   11. apr 2018 Det er bare med til at skærpe opmærksomheden. Gi gas..

 • #17   11. apr 2018 @Nicolai G Hvis man skulle sætte farten ned hver gang et levende hegn spærede for udsynet rundt om det næste hjørne, var det altså ikke en landevej længere' derimod vil jeg mene at det er bondens pligt at skilte hvis han gør vejen usikker. Men man kan jo hurtigt få den der OS OG DEM attituden ikke ? jeg mener, det er jo også din mor og dine venner der skal bruge vejen


  @MT det er rigtig nok at det nok er bedst at tale med bonden om det' men nu gider jeg sgu ikke at køre rundt til alle de gårde der ligger rundt om disse marker og spørge' jeg kan naturligvis følge sporret af lort tilabage til ejermanden menøøh.. ad.. så skal maude altså nok lige op og ligge sig efter sådan en omgang...

  @Ham den sure jeg er helt enig. Naturligvis skal de have lov til at gøre deres arbejde, men helst uden at det går over mennesker omkring dem. Lugten er nok


 • #18   11. apr 2018 Nu bliver det kedeligt, men færdselslovens §41 siger bl.a.:

  "Der skal kunne standses på den strækning af kørebanen foran køretøjet, som føreren har udsyn over, og foran enhver hindring, der kan påregnes."


 • #19   11. apr 2018 Det er uden tvivl landmandens eller maskinstationens pligt at skilte, men de er nok ikke bedre end alle os andre. Vi gør heller ikke altid det der står på hastighedstavlen eller på de andre skilte.

 • #20   11. apr 2018 Der sker heldigivs ikke noget ud over at jeg ikke lige har kontrol i et split sekund

  Det lyder til, at Maude kunne have fordel af et FDM MC-kørekursus..


 • #21   11. apr 2018 #19 Måske ikke, men hvis du er i stand til at rette dig efter de skilte som IKKE er der, bedes du venligst fortælle hvordan du gør det! Så er problemet jo løst, hvis alle har den evne

 • #22   11. apr 2018 Det gør jeg ved at være forudseende og ikke køre med hovedet under armen.
  Jeg håber også du kører på samme måde. Bag næste sving er der måske lort på vejen, men det kunne jo også være der stod et barn i stedet.


 • #23   11. apr 2018 Der ligger forvejen lort alle steder på vejene. Mac poser, ting der lige røg af en trailer,grus,småsten,græs,mm osv. Man vænner sig til det. Så gi gas.. Måske ligger der IKKE noget i næste sving

 • #24   11. apr 2018 #22 Men hvad så hvis der står et barn med hovedet under armen, og barnet har skidt på vejen?

 • #25   11. apr 2018 Ja, det sucks når landmænd sviner vejene til.

  Mit eneste styrt til dato skyldes en ordenlig røvfuld dieselolie i et sving...der var olie i hele svinget og et spor af olie der førte videre indtil en grusvej der førte indtil en bondegård. Jeg har stadig ondt i håndledet og et sted på hoften hvor jeg ikke kan mærke noget pga. det styrt.

  Da jeg kom igen et par dage efter var der lagt kattegrus ud, heldigvis.


 • #26   11. apr 2018 #24. Mener du på en lige vej ,med dårligt udsyn

 • #27   11. apr 2018 #26 Noget i den retning, og i mørke uden lys, halvfuld og med flade dæk, det kan da aldrig blive andet end godt

 • #28   11. apr 2018 @Simon H så fordi at man mister kontrollen pga lort på vejen' så skal man da bare lære at køre bedre ? pfffft.

  Anyways' jeg er ret sikker på at vi alle uanset hvad kan blive enige om at landmanden burde skilte med det' og hvis han havde gjort det var der en ret stor sandsynlighed for at det her ikke var sket' jeg kunne naturligvis have overset skiltet alligevel og kørt i den visse død' men så var det også på egen regning


 • #29   11. apr 2018 Hvorfor blive ved med det her lort, der er jo ingen af jer der kan gøre en skid ved det Men sådan er det når et frustreret kvindemenneske skal skrive en roman om en dagligt forekommende hændelse

 • #30   11. apr 2018 Man kunne jo sige det samme til dig Karsten. Måske du skulle følge dit eget råd.

 • #31   12. apr 2018 @karsten du er da en møgsur bette missemås var ? ingen tvinger dig til at læse det. Nææ..men med den holdning bliver der jo heller ikke gjort noget ved det. Hvem ved ? det kan være at hvis man fik bare een landmand til at skilte' er der måske en mindre ulykke for en af dine medtrafikanter forude ? Og det kan du da kun være interesseret i' jeg har i hvert fald lovet mig selv at næste gang jeg ser så meget lort på vejen skal synderen findes.

  Og se' jeg prøvede faktisk at gøre denne her besked kort, for dig! fordi jeg er sød, sådan er en varenæs


 • #32   12. apr 2018 Lyder da som om du har reageret helt som man skal. Ens første reaktion når man er på farten og der sker noget uventet vil være BREEMS! indtil splitsekundet efter når hjernen kommer i omdrejninger tænker slip det lort og tril igennem.
  Flot reageret..
  Farten skal jeg ikke gøre mig klog på da jeg ikke kender området du kørte i.


 • #33   12. apr 2018 @Jan N ja jeg synes da nu ellers også det gik fint.. overlevede jo hehe Men det kan være jeg skal blive endnu bedre til at miste kontrollen til en anden gang eller noget

 • N.G.
  N.G. Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 1 Emner: 2 Svar: 34
  #34   12. apr 2018 #18 eneste regel der behøves...

  ellers fri fart


 • N.G.
  N.G. Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 1 Emner: 2 Svar: 34
  #35   12. apr 2018 ud over det, er jeg også pisse træt af deres svineri. Kommer fra bondegård, og bor på bondegård.

 • Bendt J
  Bendt J Tilmeldt:
  maj 2011

  Følger: 1 Svar: 1
  #36   12. apr 2018 Hold nu kæft med det mad på bordet, så meld jer dog ind i en mad klub eller et forum
  De skal sgu rydde op efter sig.!!!
  Håber det er en af jer der ryger af vejen!!!!


 • #38   12. apr 2018 #36 Ja det er da hvad man kan kalde ærligt snak, fra en fyr der ikke selv har en MC!!
  Og hvis du håber at nogen ryger af vejen, tja så er det nok bedst for dig at du aldrig får en MC, for med den opførsel ville du nok få pænt meget på munden!!!


 • N.G.
  N.G. Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 1 Emner: 2 Svar: 34
  #39   12. apr 2018 nogen der har set min stemme gaffel? syntes ikke jeg kan finde kammertonen...

 • #41   12. apr 2018 #39 Prøv det kongelige, eller hvor "de" nu ellers bevæger eders krop

Kommentér på:
Hej! ny her.. og lort på vejen ;)