{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
568 visninger | Oprettet:

Planet,-pedal- eller el motorcykel-el bil? {{forumTopicSubject}}

Forskerne i det globale klima er så småt begyndt at panikke. I dag hørte jeg, at nogle forskere tror at allerede nu er kædereaktionen begyndt at tage fat. Og at fremtidsscenariet ikke vil være Costa-Kalundborg -agtigt. Men nærmere Assens-Antlantis. Det lød på den seneste som jeg lyttede til, at næste weekend kan vi stå foran en vandstandsstigning på 10-60 meter. Det er altså den første jeg har hørt i den liga.... driver disse forskere "klima fornægtere" endnu længere ud i fornægtelse.....Meler de blot deres egen kage og karriere. ELLER ender Nordeuropa på bunden af 30 meter havvand allerede i vores eller jeres børns levetid?
Sandheden om hastigheden af den globale opvarmning er måske et sted midt imellem alle buddene. Men der er efterhånden bred enighed imellem de kloge hoveder om, at selvom vi alle satte vores forbrændingsmotorer i garagen og kun kørte mc-pedal korteger på pedal-cykel. Og ligeledes cyklede de 50km på arbejde hver dag....er det alligevel for sent at holde opvarmningen under 2-3 grader c.
Vi er håbløse som art. Hvis det er et globalt svindel nummer at vores klode er begyndt at bukke under pga menneskets rovdrift....ELLER om det er sandt, at kædereaktionen er begyndt at tage fat, er sådan set ligegyldigt set i forhold til menneskeracen. For ser man ud i verden, er vi på trods af vores utrolige hjerner ikke istand til at blive enige om at gøre noget ved globale problematikker. Om det så gælder selve livet, kan mennesker ikke finde ud af at gøre effektivt ved konflikter og problemer, som er 1000 gange mindre end den globale opvarmning, når mere end 2 lande er involveret.
Idag får vi en 32 grader varm sommerdag. Måske op til 35 nogle steder i Dk. Og det er jo intet i forhold steder i sydeuropa som kan ramme 45 grader i denne uge. Men personligt kan jeg ikke huske at der nogensinde har været så varmt. Jeg håber at det skyldes de 10 joints jeg ryger hver dag, og at det er helt normalt med så varm en sommer.....jeg har bare glemt det....?!Kommentarer på:  Planet,-pedal- eller el motorcykel-el bil?
Kommentér på:
Planet,-pedal- eller el motorcykel-el bil?