{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bagdæmper / fjedre
  • #1   20. feb 2019 Ideen med at have gas og derved overtryk i hele dæmpere, er at undgå at olien kaviterer (den spulende lyd man ofte kan få biler til at lave når man trykker affjedringen sammen, Og slipper den igen) man vil gerne undgå dette, da det slider på dæmperens ventiler, reducerer dæmpningen og varmer olien unødigt op. Om man kan mærke forskel, på en gadecykel, sikkert ikke smiley

  • #2   21. feb 2019 Andreas har ret .. Men det kan også yderligere beskrives : Når du har en gasbeholder på dæmperen, holder du ens tryk på olien i dæmperen, som gør at du ikke skaber vacuum på bagsiden af ventil stemplet i dæmperen .. På den måde kan ventilen meget bedre styre hastigheden. På den måde kan man få ventilen ( og styringen) til at være speed sensitiv også kaldet progressiv ..


    Sagt på alm dansk : man kan lettere få din dæmper til at være lækker og slag-følsom ved lav hastighed, samtidig med at man kan få den til at blive hård hvis du rammer større bump ..


    OG som Andreas siger, så kan man holde temperaturen lavere i dæmperen, hvilket gør at du får en ens om konstant affjedring ..


    Kan man mærke det på en street bike .. Ja for helvede da smiley .. Kan man købe nogle lorte dæmpere med extern gasbeholder ?? .. ja for helvede da !! .. Så jo, hvis du skal ud på købe markedet, skal du undersøg lidt først smiley


  • #3   24. feb 2019 Ok super tak smiley

Kommentér på:
Bagdæmper / fjedre

Annonce