{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tonen på MCG
  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #1   3. maj 2019 Tænker du på et specielt forløb?

    Evt et link... smiley


  • #2   3. maj 2019 Nationen på EB, er ikke de eneste der huser keyboard warriors. Syntes nu ikke det er så slemt herinde, som på mange andre sites.....

  • #3   3. maj 2019 Thumper-dk: Jeg er helt enig, men der er nogle der umiddelbart lader til at være af den mening, at et spørgsmål kun må stilles, såfremt der er tale om et spørgsmål der aldrig tidligere er stillet - Alle andre svar skal åbenbart findes ved søgning på MCG eller google.

    Men hvis det blev realiseret, så ville MCG blot være en død skal uden aktive brugere!
    Desuden er der jo brugere herinde(blandt andet en fra Hjørring-ingen navne nævnt), som specialiserer sig i at komme med provokerende og dumme bemærkninger der intet har med emnet at gøre - til det er der blot at sig: Brug filteret! smiley


  • #4   3. maj 2019 Så skulle du høre tonen herhjemme, hvis jeg glemmer at komme hjem fra arbejde i ordentlig tid eller nægter at køre hende på shoppingtur! smiley

    Så bliver der afskudt varselsskud, kammerat! smiley smiley smiley


  • #5   3. maj 2019 Handler det ikke mere om at man i vore dage føler sig "krænket" lige så snart man ikke kan få medhold??
    PS Jeg er krænket over denne tråd smiley


  • #6   3. maj 2019 Jeg vil til dels give Tom ret, man fyre en kæk bemærkning af, og tårer vælter frem. smiley

  • #7   3. maj 2019 Trådstarter og #6, jeg er meget enig i begge jeres betragtninger. Indledningsvis brugte jeg egentlig MCG som vidensbank ift. et projekt. Men, som tiden er gået er det godt nok gået hen og blevet mere en form for aftenunderholdning for at være ærlig. Personligt synes jeg det er brandærgeligt, for det bevirker ligeledes at jeg ikke gider deltage som aktiv bruger. Ikke fordi jeg føler mig "krænket", men fordi jeg bare ikke orker den spidse, bevidst konfrontationssøgende tone der i mange indlæg er tendens til - specielt når den er forsøgt gemt bag en eller anden form for tagen-pis-på-det-hele retorik.

    Det er synd og skam at man skal rode sig gennem tvister, disclaimers og disputter, når der ligger så megen brugbar ekspertiseviden og gemmer sig.

    Gad vide om det i grunden bare er hvad MCG er, eller om der rent faktisk er et kæmpestort uudnyttet potentiale...


  • #8   3. maj 2019 #7

    Jeg tror ikke der er noget odiøst i det. MCG følger bare den samme udvikling som så mange andre sites - især Fjæsen - undergår. Så tonen herinde, er jo bare en direkte afspejling, selvom jeg stadig syntes det er set værre andre steder - som f.eks diverse kattesites på Fjæsen smiley


  • #9   3. maj 2019 Hvis man skal være alvorlig i forhold til emnet, så har #8 nok fat i den rigtige ende! MCG afspejler samfundet, brugerne bliver yngre hele tiden, og når man er vokset op "online" med mobilbamsen, taster man før at man tænker! Og så kommer der en del underlige tråde/spørgsmål som jeg da godt kan give et "skarpt" svar! Der er jo dem der påstår at der ikke findes dumme spørgsmål, kun dumme svar. Jeg er ikke enig i dette, selvfølgeligt findes der dumme spørgsmål, og de fortjener kun et dumt svar!

  • #10   3. maj 2019 #7; ja, stensikkert at tonen er en afspejling af generel online opførsel, men det retfærdiggører det vel ikke. Lige mht. kattefora på FB, må jeg være ærlig og indrømme at mit kendskab er absolut begrænset.

    Noget som dog undrer mig ift. det er dog skellet mellem eksempelvis MCG og hvad man møder i virkeligheden; motorcyklister der gladeligt hilser på hinanden, chitchatter omkring hinandens maskiner når man mødes til træf, på rastepladser o.lign., uopfordret hjælp ifm. haveri, osv. Jeg kan SLET ikke genkende den kultur herinde. Det irriterer mig, og jeg forstår det simpelthen ikke...

    #9; Ja, der findes dumme spørgsmål. Spørgsmålet er så bare, er det nødvendigt at stikke et "dumt" svar den anden vej? Kunne det være en mulighed bare at lade de pågældende opslag visne, og dø hen, ubesvarede. På den måde ville MCG sandsynligvis også, over tid, nå et sted hen hvor de enkelte tråde rent faktisk ville kunne bruges mere konstruktivt så en søgning eksempelvis kunne afhjælpe flere "dumme" spørgsmål. Jeg husker selv en del forholdsvis "kloge" spørgsmål, som dog afføder "dumme" svar - uheldigvis bliver disse slettet løbende af ophavsmændene, så eksempler må du desværre tænke dig til.

    Dybest set er det nok, for mit vedkommende, en manglende forståelse for behovet for at medvirke til at skabe den tone.


  • #11   3. maj 2019 man skal jo også passe på ikke siden bliver for kedelig,og så lige en fra side benet,hvis man skal oprette emne om scooter eller heste høns og andet så har vi jo netop også sådan galleri..

  • #12   3. maj 2019 Har kun oplevet nazister herinde komme med dumme svar.

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #13   3. maj 2019 Måske vil nogen sige mig imod, men jeg betragter mig selv som rimeligt erfaren, både ud i at skrue, ud i at hjælpe folk, ud i at finde svar på mine egne spørgsmål - og ikke mindst erfaren ud i forum brug.

    På samme måde som Tom, bliver jeg temmelig provokeret af at se forum tråde, som direkte spilder folks tid. For at uddybe det lidt, kunne det f.eks være spørgsmål som kan besvares ved bogstaveligt talt at smide overskriften direkte i google søgefeltet.
    Hvis man på den måde kan finde en stor bunke links som vil give et præcist svar, så er man simpelthen for røv doven - og så kan jeg sagtens finde på at blive spydig.
    Den kedelige tendens som hersker på sociale medier, gider jeg simpelthen ikke bidrage til, og jeg kan sagtens finde på at gøre et nummer ud af at lære folk hvor kort vej der er til de informationer de søger, uden at skulle oprette ENDNU en forum tråd om det.

    Jeg tilbyder hjælp til selvhjælp - jeg er ikke nogens tjener, og slet ikke gratis... smiley

    Pisser folk på det med dovenskab, så bliver jeg provokerende - men altid med henblik på at lære dem noget før eller siden. smiley

    Det kan sagtens være jeg kommer til at træde på folks følelser, men så må man være lidt mere hårdhudet og mindre sart.


  • #14   3. maj 2019 Jeg tror det er mere besværligt at gå herind og skrive et indlæg end at søge på google. Hvad er dovent i dette

  • #15   3. maj 2019 sådan har det altid været i den tid jeg har været her, kloge åger og kvikke svarere

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #16   3. maj 2019 #14 - Det er muligt du tror det, men vi er jo tydeligvis nogle som ikke er helt enige i din betragtning.

    Prøv at se tingene i et bredere perspektiv, end lige hvem der skriver hvad. Overvej evt om dit spørgsmål er stillet før, og om svarene fra tidligere tråde, vil give dig et svar.
    Søg lidt - og husk at fortælle hvad du fandt da du søgte, så dem der evt skal svare dig, kan gennemskue hvor meget arbejde du selv har lagt i opgaven før du oprettede en tråd.
    Ingen af os har en kæft ide om hvilken baggrund du har for at spørge... smiley
    Forklar os det...
    Hjælp os til at hjælpe dig... smiley


  • #17   3. maj 2019 Det er Kenneths skyld, det er det altså bare smiley

  • #18   3. maj 2019 #13, input; måske det kunne være en idé at have et fastgjort opslag med retningslinjer for brug af MCG, hvor eksempelvis indhold i opslag kunne beskrives. I forlængelse af dette kunne man jo se om det var muligt at hverve flere engagerede personer til rollen som admins. Disse kunne så bistå i at slette indlæg der ikke lever op til MCGs retningslinjer, eventuelt med en privatbesked til indehaver af de enkelte oplæg om at retningslinjer ikke opfyldes, samt et link dertil (det kan rent faktisk laves som autogenereret svar).

    På den måde undgår vi at en stor skare af ressourcepersoner (ift. viden) bruger unødig tid på unødige opslag, forhøjet blodtryk, samt måske endda en mere sober tone, da irettesættelser og galde så kan hældes ud over de retmæssige ejermænd/kvinder i privatbeskeder.

    Det er ikke for at være dumsmart, men blot en tanke.


  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #19   3. maj 2019 #18 - Når man joiner siden, bliver man bedt om at bekræfte at man har læst og forstået brugerbetingelserne og retningslinjerne.

    Ingen gør det.

    Er der et fastgjort opslag, bladrer folk forbi det...

    Er der en popup, så blokerer folk den.

    Glem alt om at få folk til at bruge en side hvor de konstant bliver bedt om at læse reglerne.
    Alt over 280 karakterer - så slutter det. Den menneskelige natur er bare sådan. smiley

    Hjælpeadmins kan vi altid bruge flere af - det er bare at skrive til support@bazoom.dk og melde sig under fanerne. smiley


  • #21   3. maj 2019 Der er også dem der siger der ikke findes dumme spørgsmål, kun dumme svar og man bestemmer jo selv om man gider at svarer.
    Noget er der om det, der var ihvertfald mere gang i den herinde den gang jeg startede med at bruge det her galleri, på den anden side virker det også extremt kedeligt hvis det bliver alt for pææænt...tænker bare man møder tosser alle steder, sådan er livet.

    Måske spørger Ole Bent hvor tit han skal skifte olie på sin Håånda og man tænker gaaab, det står alle steder jo..men hvis nu det virkelig er noget Ole Bent ligger søvnløs over og gerne vil udføre så godt som overhovedet muligt og høre andres erfaringer med samme model osv. så synes jeg da det er fint at han opretter en tråd om det og det er jo helt frivilligt om folk gider at svarer..folk har satme for lidt at gå op i altså.


  • #22   3. maj 2019 #19: Det er der nok en del sandhed i, men måske idéen om bare at slette opslag i sidste ende også ville medvirke til løsne lidt op for problemet?

    Tjek på den, og tak for info!

    #21: Jeg skal lige forstå dig ret. Mangel på konflikt og næbbede svar er lig kedsomhed? I så fald kunne det fix måske findes bedre inde på eksempelvis EBs nationen.


  • #23   3. maj 2019 Det er et forum og hvis alle sidder og tænker “eeej, det er nok for dumt at lave en tråd om”, så er der ligesom ikke noget forum mere, det går også ud over alle de gamle Sindsygt kloge og Sindsygt erfarne brugere af forum for så har de ikke nogen at svine til og være kloge overfor mere smiley

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #24   3. maj 2019 #22 - Det forekommer ret hyppigt at der dukker annoncer op i forum delen, og hver gang er de oprettet af folk der lige er kommet ind på siden - så logik siger jo at de må kunne huske reglerne bedst... smiley

    Dem sletter jeg, og sender folk en besked om det. Normalt tager de godt imod. smiley

    For nogle år siden var det langt værre med sprogbruget i forummet.
    Jeg er nok den mest aktive hjælpeadministrator i forummets historie, og nok også den bruger profil med det laveste ID nummer, som stadig bruger forummet - dvs en af de aktive brugere som har været på siden længst tid.
    Det er ikke småting jeg har lagt øjne og ører til gennem tiden, men i nyere tid er folk blevet langt mindre konfronterende - enten fordi de simpelthen ikke gider bruge energien på det, eller fordi de blot er mere velopdragne.
    Jeg hælder mest til det første, for man er blevet mere og mere vant til at sociale medier kun tilbyder "news flash" formatet - dvs det er kun de nyeste opslag der bliver fremhævet, så man spørger bare igen og igen til der kommer svar, uden at følge op på tidligere indspark...

    Et forum er jo lige modsat - der virker søgefunktionen rent faktisk, og der findes MANGE brugbare svar derude...


  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #25   3. maj 2019 Bare i tråden her, kan jeg nemt pege på et eksempel på en person der nemt misforstår hvad der bliver skrevet, og hvad der menes med det.

    Det skrevne ord kræver bare at man formulerer sig klart... Soleklart... smiley


  • #26   3. maj 2019 Nå fuck det, jeg synes bare det er interessant at høre hvad der er galt for alle snakker om der er blevet så dødt herinde ?

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #27   3. maj 2019 Hvem siger der er dødt herinde?

  • #28   3. maj 2019 Ja jeg har ikke lige nogen navneliste, men når man møder andre mc’ister og snakker om vind og vejr og så’rn, men nu er der selvf. også facebook grupper osv. hvor folk kan finde grupper lige præcis med “deres” model, det trækker nok også nogen væk jo.


  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #29   3. maj 2019 #28 - Der er helt sikkert flere af de specifikke grupper som trækker en masse folk...

  • #31   3. maj 2019 22: og ja, lidt kant må der gerne være efter min mening..værkstedshumor du ved..ellers bliver det så kedeligt.

  • #32   3. maj 2019 30: så kan mcg ligeså godt nedlægge forum, for det hele er garanteret skrevet mindst 1 gang før.

  • #33   3. maj 2019 #30

    Den er sikkert ikke nem nok at få øje på. Eller måske handler det også om, at folk gerne vil have skræddersyede svar på deres (i egen optik) skræddersyede og helt specielle spørgsmål.

    Mener ellers at søgefunktionen herinde er ret brugbar.....


  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #34   3. maj 2019 #33 - Men problemet er jo at 99% af alle spørgsmål kan besvares med "find nu bare en værkstedsmanual og kig i den"... Og de kan stort set altid findes på nettet... smiley

    Det er oftere og oftere mit svar til folk, som jeg identificerer som værende helt nye i "gamet"... De er langt bedre hjulpet med sådan en, end at andre forklarer tingene med egne ord og egne holdninger til sagen.

    Har man så anskuelser eller spørgsmål som går ud over det, skal jeg gerne gøre mit bedste for at svare.


  • #35   3. maj 2019 #34

    Det er netop de tekniske spørgsmål jeg referer til - RTFM, hvor svært kan det være. Eller brug søgefunktionen. Det her site har så mange år på bagen, at der stort set er svar på alt herinde. Det er en enorm vidensbank. Man skal blot kende sine søgeord.

    Og så er der selvfølgelig spørgsmål om farbøder og klip - the never ending story smiley Det kan være kilde til god underholdning - sorry....


  • #36   3. maj 2019 Heldigvis er de fleste motorknallertrister meget flinkere i virkeligheden end de fremstår her.
    MCG er kraftigt uddøende, nye håbefulde brugere skræmmes jo væk af mave sure gamle mænd, disse burde holde deres galde på Nationen på EB.dk.

    God weekend


  • #37   3. maj 2019 Sajmon, jeg respekterer din holdning, men jeg har virkelig svært ved at se problemet. Kan man ikke bare lade være med at svare, hvis man mener det er spild af tid at gøre det? Måske er der andre der gerne vil svare - eller ingen. Er det problem virkelig så stort, at det giver mening at svine folk (som det nogle gange sker)? Verden er da fuld af virkelige problemer, som det i større grad giver mening at hidse sig op over. Som andre allerede har bemærket, så er det, at man risikerer at blive overfaldet ved det mindste fejltrin med garanti temmelig hæmmende for folks lyst til at deltage. Helt enig i at der nogle gange spørges om mærkelige ting, enhver kan finde ud af selv på fire sekunder...men so what.

    Tom, du skriver at nogle unge i kraft af deres online-opvækst ikke besidder evnen til at tænke før de skriver. Du har måske delvis ret - men har du overvejet, om visse andre er gået igennem livet uden at indse, at selvom man KAN overfalde folk, hver gang de begår den mindste “dumhed”, så BEHØVER man ikke gøre det? Det er en rimelig basal social kompetence.

    Faktisk er det noget mere effektfuldt at være sur engang i mellem, hvis man er venlig det meste af tiden. Og samtidig kommer der bare lidt mindre råben og skrigen i verden... .


  • #38   3. maj 2019 #37 Hvis jeg skal være helt ærlig, så forstår jeg ikke hvorfor denne tråd er så "populær". For har man en mening, så er der omgående en der fortæller dig at den er forkert! Og skulle man driste sig til at forsvare sin holdning, bliver man først "shitstormet"! Så når du sammenligner mig med en notorisk voldsforbryder, smider du da selv brænde på bålet, eller regner du med at jeg lægger mig i et hjørne og klynker?

  • #39   3. maj 2019 Ingen af delene, Tom. Jeg sammenligner dig ikke med en notorisk voldsforbryder. Jeg siger bare, at man ikke behøver skælde ud hver eneste gang man har muligheden for det. Det er vist to ret forskellige ting. Og nej, jeg forventer ikke at du lægger dig fladt ned. Det plejer du ikke smiley . Jeg opfordrer dig bare til at tænke over, om der ikke kunne være noget om sagen. Så må du konkludere, hvad du vil.

  • #40   3. maj 2019 38: jeg har med interesse læst dit indlæg igennem et par gange, men jeg har ikke gennemskuet hvad du egentlig mener endnu ?

  • #41   3. maj 2019 Den venstre hånd i trafikken gælder ikke her?

  • Ebbe T
    Ebbe T Tilmeldt:
    apr 2013

    Følgere: 3 Emner: 4 Svar: 361
    #42   3. maj 2019 I netop denne tråd er de hyperaktive kommentatorer, der opfører sig som om de var personlige ejere af sitet, også hyperaktive.

    Google kan svare på alt, og hvis det eneste svar man kan byde på er "Brug Google", så hold da for helvede kæft selv.


  • #43   3. maj 2019 #40 Jeg skal forsøge, men forventer ikke at mange forstår mig smiley Tråden her vil diskutere tonen på MCG, men med det samme kommer der ytringer om hvem der burde klappe i! Det afspejler vel igen samfundet, ret ind eller vi kommer efter dig! Og tager man det der skrives her så nært, så er det enten hjem til moar eller en ekstra tid ved psykologen! Jeg er såmænd blevet truet med tæsk og det var værre her på MCG, men det er jo nemt at være farlig på nettet smiley Og jeg bærer ikke nag til den slags mennesker, de kender mig ligeså lidt som jeg kender dem, og 99% af dem ville aldrig opføre sig sådan "live"

  • Ebbe T
    Ebbe T Tilmeldt:
    apr 2013

    Følgere: 3 Emner: 4 Svar: 361
    #44   3. maj 2019 Når man kaster sten ind i en flok ulve...

  • #45   3. maj 2019 43: Tak så ved jeg hvad du mener tror jeg nok.
    Lidt tosse bemærkninger er fine nok og så at sige et krydderi i en debat, men er der for mange skræmmer det kunderne væk, tror jeg smiley


  • #46   3. maj 2019 #44 Du har så ret, og beviser det jo på fineste måde smiley

  • #47   3. maj 2019 Hvis man er mand, bør man efter en hvis alder holde sig fra at kommentere indslag på alle medier, for man bliver mere og mere en gammel gnaven mand. smiley


  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #48   3. maj 2019 #37 - Jeg er nødt til at spørge om du mener jeg sviner folk til. Det er primært mig du henvender dig til i første del af dit indlæg, så spørgsmålet er vel reelt nok... smiley

    Jeg svarer A L D R I G hvis jeg mener det er spild af tid. smiley

    Men svaret er nej - problemet er ikke stort nok til at jeg gider svine folk til, og derfor gør jeg det heller ikke. Men derfor kan jeg sagtens skubbe lidt til folks følelser, for at få dem til at vågne op og tage lidt ansvar for tingene...
    Jeg er ikke dig - og jeg retter ikke ind til den der "dont give a shit" mentalitet som du lægger for dagen. Sidder du helt ærligt og påstår at alle burde skynde sig ud og redde de sultne børn i Afrika hver gang de ser noget, som de mener er et mindre problem end det?
    Hvis det er forkert tolket, så uddyb gerne - men det ændrer ikke min mening.

    Hvis man vandrer gennem livet, og bare trækker på skuldrene og skifter fokus hver gang man ikke lige mener et problem er vigtigt nok til at tage sig af, så kommer der aldrig til at ske en skid. Den holdning er, efter min mening, skyld i en masse af det fusk og klamp der bliver lavet på motorcykler rundt omkring i de små garager og skure.
    Man står over for et problem, og spørger et forum til råds om en klyt løsning, fordi man ikke ved bedre - og lige der skal man vælge hvem man lytter til.
    Ham der vil lave tingene ordentligt og ikke er bange for at give sin mening til kende, eller ham der bare trækker på skuldrene og finder noget andet at tage sig til, fordi han er bange for at træde lidt på folks ego?
    Så kan det ende med at 5 komplet uvidende klaphatte, svarer at man sagtens kan fikse en bremseslange med gaffatape, for det har de læst på et andet forum. Internettet er endda så "fedt" indrettet at det kan være det samme indlæg alle 5 mennesker har læst, og derved bliver det tolket som statistisk baggrund for at fikse sin utætte bremseslange med gaffatape.
    Gu skal man røv - man skal lave tingene ordentligt, eller også skal man lade helt være med at skrue i MC'er...

    Så er min holdning vist slået fast. Jeg brækker mig over den der "fætter halvvejs" holdning som mange mennesker har til tingene, og jeg tramper gerne på folks følelser, hunde, katte, koner, papegøjer og personlige holdninger hvis de vil argumentere for at lave fusk eller bare trække på skuldrene af alting, bare fordi der findes større problemer i verden.

    Men naturligvis kommer det altid an på situationen, formuleringen, mængden af forarbejde som personen selv har gjort, de forhånden værende informationer og alle mulige andre ting. Vi har allesammen selv været uvidende på et tidspunkt, og der er stor forskel på hvordan folk lærte tingene for at komme til det punkt de er nået til i dag.

    Men bare at spamme internet forums eller sociale medier med spørgsmål - det har aldrig løst noget... smiley


  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #49   3. maj 2019 #42 - Og hvis du ikke gider læse alle kommentarerne til tråden, så følg dit eget råd.... smiley

  • #50   3. maj 2019 Så vågnede den mavesure hjælpeadmin smiley

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #51   3. maj 2019 #50 - Så der er en lov, vedtaget af dig, imod at uddybe sit svar?

    Kan du så ikke lige få det skrevet ind i reglerne for siden...

    Jeg er ikke mavesur. Jeg er faktisk aldrig nogensinde sur i mere end få sekunder ad gangen, for jeg interagerer med så mange mennesker på daglig basis, at jeg har udviklet en forståelse for at ikke alle forstår hvad der bliver skrevet - og det gør du tydeligvis heller ikke.

    Man er ikke sur bare fordi man bruger kraftudtryk. De bruges for at understrege en pointe - ellers havde det været ganske anderledes formuleret. Hvis ikke vi har det skrevne sprog til fælles, tjener det intet formål at prøve at kommunikere den vej, vel?


  • #52   3. maj 2019 Det var blot en konstatering, jeg er bare en simpel bruger af siden.

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #53   3. maj 2019 #52 - Men du tager fejl.

    Hvad nytter et forum, hvis en trold springer op af en æske og skriger "MAVESUR!" hver gang der er noget han/hun ikke forstår?

    Bidrager det til debatten, at du påstår det?

    Synes du helt ærligt din spydighed er konstruktiv?


  • #54   3. maj 2019 53: Hvem er det der springer op og pisker en stemning op ?
    Det er ikke mig ihvertfald, men derimod dig og du er ovenikøbet hjælpeadmin på siden ?
    Blot det jeg konstatere og det bidrager fint til emnet, nemlig hvorfor tonen er som den er herinde ?..som jeg ser det forsøger du at lukke den her og få folk til at klappe i og det gør du så ved at give dem sådan en svada så de tænker de hellere må finde på noget andet at lave, korrekt ?


  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #55   3. maj 2019 #54 - Hvor er det helt præcist du mener at jeg forsøger at lukke noget ned?

    Jeg svarer Michael og uddyber det. Er det ikke en del af en debat?

    Hvis det er bogstaver du er bange for, så er du det helt forkerte sted. smiley


  • #56   3. maj 2019 55: Jeg synes bare du skulle kigge lidt indad, når nu du spørger mig direkte.
    Jeg har det fint nok med bogstaver og har været her siden 2008 så helt ny er jeg ikke, tegnsætning kan godt være lidt alternativt, men bare det giver mening som man siger..og god weekend smiley


  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #57   3. maj 2019 #56 - Hvorfor vil du ikke svare?

    Er det fordi det du påstår, ikke findes alligevel?

    Det er ikke længden af det der står, som betyder noget - men indholdet...


  • #58   4. maj 2019 tror problemet med de her gallerier/forum er at folk sidder bag en anonym profil og så bliver tonen bare grovere, det sidder lidt i baghovedet på folk at de er relativt anonyme brugere herinde og synes de kan tillade sig lidt mere i forhold til hvis det var en tråd på facebook hvor deres fulde navn er synligt

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #59   4. maj 2019 #58 - Jeg kender ikke til Facetube, men der er det vel lige så muligt at lave en anonym profil som herinde?

    Det er muligt du har ret, men jeg tror bare det er mere generelt internet baseret i det hele taget.


  • #60   4. maj 2019 MORGENSTUND HAR GULD I MUND smiley
    Ja ja, det går jo nok alt sammen, ind til vi bliver ramt af en meteor eller havene stiger 12 cm.
    Nu skal vi have synet nogen mc og så ud og køre, der er vidst træf på Harteværket i dag.
    Kan i alle have en god dag smiley


  • #61   4. maj 2019 Er der ellers nogen som har fået fisse i går smiley

  • #62   4. maj 2019 #61 Næh, når man har vasket kæften med skurepulver i flere timer for at tilfredsstille folks sarte følelser, har man altså ikke lyst til den slags! Og er der nogen der svarer ja, forlanger jeg at se en underskrevet attest om frivilligt samtykke, ellers bliver jeg jo bare krænket over det smiley

  • #64   4. maj 2019 #63 FØJ, hende der får jo Linselusen til at ligne en fladpattet skolepige smiley

  • #65   4. maj 2019 #43: Nej, jeg beder dig ikke holde kæft. Jeg siger bare, at det er klogt at moderere mængden af negative indslag. Mængden af tråde der er startet med et MC-fagligt spørgsmål men straks kører over i noget helt andet er nærmest endeløs. Det er lejlighedsvis god underholdning, det skal jeg gerne medgive, men tvivler på at det er godt for MCG. Du (og andre) nævner jo selv noget, der er helt rigtigt, nemlig at 99% af folk er noget mere medgørlige i virkeligheden end herinde (og på så mange andre fora og såkaldt “sociale” medier). Jeg ved, du selv er ret kritisk overfor meget af, hvad der foregår på nettet - men man bidrager jo selv til det, hvis man på et forum opfører sig helt anderledes end man ellers ville gøre (og det gælder selvfølgelig både for dig og mig).

    # 48: Nej, jeg mener ikke, at du sviner folk. Noget kontant tone ind i mellem, men det har du jo argumenteret for dine grunde til smiley Jeg henvendte mig bare til dig, fordi du kommenterede på det med at stille spørgsmål, som man kan finde svar på selv på ingen tid.

    Mht. at redde verden i stedet for at tage sig af “små” ting, så er det ikke lige en diskussion, jeg gider gå ind i på et internetforum. Men jeg kan da sige så meget som at det meste af det, du opponerer mod ikke er synspunkter jeg har. Min pointe er ikke, at man skal være ligeglad med alt, der ikke handler om at redde børnene i Afrika - kun at man skal overveje, om en sag er alvorlig nok til at det er fornuftigt at give folk en tur i maskinen (og igen: det siger jeg ikke at DU gør). Det handler altså ikke om om ligegyldighed eller det modsatte - men om hvordan man reagerer. Og der synes jeg bare, at der er ting, der er for små til at hidse sig op over... . Og så må du kalde det helligt, hvis du vil, men jeg tror sgu, at man både selv og ens omgangskreds får det lidt bedre, hvis man lige afstår fra den sure vinkel engang i mellem. Mere er der ikke i det fra min side.

    For at vende tilbage til det oprindelige emne, så er der bare en meget stor risiko for at få et surt svar eller en decideret sviner, når man starter en ny tråd her på MCG. Det er som om nogen decideret leder efter ting, de kan kritisere. Og det er sgu da super ærgerligt og unødvendigt.


  • #66   4. maj 2019 #65 Det du bruger en masse ord på at skrive, er altså at min "opførsel" her er en anden end hvis vi mødtes på vejen? Det aner du intet absolut intet om, du vurderer mig ud fra hvad du kan læse her! Hvis vi nogensinde skulle mødes, ville du finde ud af at jeg siger hvad jeg mener, men det er jo også problematisk for en voksende del af befolkningen, curlinggenerationen er ved at blive voksne, eller så voksne de nu kan blive!

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #67   4. maj 2019 #65 - Så har vi, trods alt, ikke talt helt forbi hinanden. smiley

    Dejligt der rent faktisk er en der gider læse det meste af det man skriver, og ikke kun sidder og venter på at blive krænket over enkelte ord man misforstår, som f.eks Bertil...

    Jeg er enig med dig, i at man ikke skal tage alle kampe op ved enhver given lejlighed, og det synes jeg som udgangspunkt heller ikke jeg gør. Tom har måske lidt mere en tendens til at prikke til folk (for at sige det pænt smiley ), men jeg er ret sikker på at han faktisk mener det pænt inderst inde.
    Jeg er ikke vokset op med at få foræret løsningerne på et sølvfad, og det er han helt sikkert heller ikke - og derfor bliver vores tilgangsvinkel til problemer, lidt mere præget af det. I virkeligheden er det nok os der ikke helt er fuldt med "udviklingen" (læs: afviklingen) af gør-det-selv mentaliteten.
    Alle mennesker har adgang til stort set hele verdens viden lige ved deres fingerspidser - og så få mennesker gider bruge den... Det ligger mig bare uendeligt fjernt, og jeg prøver virkelig at forstå det, men det er ikke sket endnu.
    Det agerer jeg ud fra, som så mange andre - og hvem af os skal være dommere over hvad der er den rigtige eller forkerte måde at takle det på?

    De som kender mig, vil nok også bekræfte at min opførsel herinde, afviger meget lidt fra den virkelige verden... smiley


  • #68   4. maj 2019 #67 "prikke til folk"??? Nu føler jeg mig så krænket igen! Har MCG ikke tilknyttet et berdskab af krisepsykologer, for jeg er SÅ tæt på at bryde sammen nu smiley

  • #69   4. maj 2019 67: arrrr, krænket ligefrem ?
    Rolig nu, det er en skide internetside og hvis jeg følte mig krænket så er der sådan et kryds oppe i det ene hjørne af skærmen hvor jeg som det letteste i verden kan fjerne siden og bruge min tid på noget andet smiley
    Igen kan jeg kun opfordre til at kigge lidt indad, jeg kan kun få øje på 1 måske 2 i den her tråd der virker krænkede.


  • #70   4. maj 2019 Humor til salg, medfølgende kursus i at læse og forstå, også det "mellem linjerne" helt ny og ubrugt! Henvendelse til #69 smiley

  • #71   4. maj 2019 # 66: nej, det ved jeg intet om. Du nævnte blot selv at 99% opfører sig anderledes, når de ikke lige sidder ved computeren. Og så var det jo nærliggende at antage at det inkluderede dig selv. Men jeg burde selvfølgelig have regnet ud, at du er en 1%’er smiley

    #67: Nej, vi taler ikke forbi hinanden, tror jeg. Og jeg læser gerne, hvad du skriver. Man bliver jo nødt til at prøve at forstå, hvad folk siger og mener for at have en diskussion. Ellers er det jo bare tom “æv-bæv”. Så helt fint og fuld respekt for at man kan tackle tingene på forskellige måder (altså så længe de ligger inden for MINE tolerancegrænser smiley )


  • #72   4. maj 2019 Hvem er det der påstår at der er dødt herinde. Denne tråd beviser da det modsatte. Den er vokset på rekordtid......

    Sååååå.... smiley smiley


  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #73   4. maj 2019 #69 - Men du har stadig ikke svaret på hvor jeg forsøger at kvæle debatten.

    "Kigge lidt indad" forklarer intet, kan du se. Uddyb venligst...

    Er det lange indlæg du mener er farlige?


  • #74   4. maj 2019 Enig i at folk er helt anderledes IRL, hvis jeg nu stod på en tank og en mc svingede ind og vedkommende spurgte mig om jeg vidste om hans/hendes mc kan køre på oktan 95 blyfri, så ville jeg da svare pænt og ordentligt eller sige det ved jeg ikke hvis det var tilfældet.
    Jeg kunne da ikke drømme om at vrisse sådan lidt halvsurt “har du prøvet det der google” ?...og sådan tror jeg egentlig at tæt på 100% af alle mc’ister ville gøre IRL.


  • #75   4. maj 2019 73: Nej det lader ikke til at virke mit råd, det var ment positivt ellers, du er jo også hjælpe admin og tråden handler jo om god tone og hvis man skal ændre noget er det altid en rigtig god idé at starte med at have rene linjer selv.
    Jeg har ikke tænkt mig at sidde og rette hvad du skriver, hvis det er det du efterlyser ?


  • #76   4. maj 2019 #74 Undskyld at jeg blander mig i dine visdomsord, men hvis man ligefrem kører rundt på en MC man skal have hjælp til at tanke, burde man måske vente med at køre til man havde "prøvet det der Google"! Hvis du ikke har bedre eksempler, sååå

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #77   4. maj 2019 #75 - Stop nu med at snakke udenom.

    DU skrev i #50 at jeg var mavesur. Det har du endnu til gode at vise mig et eksempel på, så indtil videre er det dig med din kommentar, som fejlagtigt forsøger at piske en stemning op.

    I #54 påstår du så det er mig, men det har du endnu heller ikke givet et eksempel på - som igen igen peger på at du er den af os to som forsøger på det. DU skrev "mavesur" ud af det blå. Hvad er det så, hvis ikke et forsøg på at fremkalde en reaktion?

    som jeg ser det forsøger du at lukke den her og få folk til at klappe i og det gør du så ved at give dem sådan en svada så de tænker de hellere må finde på noget andet at lave, korrekt ?

    Hvor ser du det henne???

    Jeg uddyber mit svar til Michael - intet andet. Han fik fint fat i hvad der stod, i modsætning til dig.
    Hvordan kan det nogensinde blive til at JEG "pisker en stemning op", når jeg uddyber mit svar?


  • #78   4. maj 2019 #75 Ville du blive meget glad, hvis nu både jeg og Sajmon gav dig ret, og rettede ind efter dine ønsker?

  • #79   4. maj 2019 Tom L: For mig virker du mest som en internetkriger/landsbytosse der lever dit liv herinde, fair nok der skal være plads til alle jo..og undskyld hvis det bliver lidt for klogt for dig, jeg skal lige tænke over et eksempel du måske bedre kan forstå selvom det bliver svært ?

  • #80   4. maj 2019 #79 Og så blev det til personlig tilsvining, men det er jo den måde en del reagerer på når evnerne ikke rækker til mere!

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #81   4. maj 2019 #80 - Nej det er DIG der pisker en stemning op nu.. Kan du nok forstå. smiley

  • #84   4. maj 2019 #83: det var på tide der var nogen som tændte mikrobølgeovnen! jeg har, som mange andre herinde, bemærket din forkærlighed for popkorn-emojien. I den forbindelse har jeg ved flere lejligheder taget mig selv i at studse over hvad den egentlig dækker over, for dig, personligt. Hvad er det for et sindelag/følelse den beskriver for dig?

    Det er ikke for at prikke til dig, men af ren og skær nysgerrighed.


  • #85   4. maj 2019 Jeg kunne finde på at skrive hvad som helst i det her emne hvis det var vinter,det her er sgu for impotense, solen skinne find dog en Op And Go og se at kom af sted nu hvor det ikke hagler..god weekend

  • #86   4. maj 2019 84 svar efter mit fjollede indlæg ovenpå en god nattesøvn og et dejligt fødselsdagsbesøg, er jeg nu færdiiii!

    Held & lykke med debatten og
    Rigtig god weekend! smiley


    profilbillede
  • #87   4. maj 2019 #86 Jeg er krænket; tænk at du uploader et billede af et lokum der RYGER!!
    PS jeg er også en smule krænket over at lokumsrullen på væggen vender forkert! Hvorfor gør i det her i mod mig??


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.559
    #88   4. maj 2019 Rart at se- og læse, at Sajmon og Tom stadig er i live smiley

    Fortsat go' weekend herfra .... røvhuller! smiley


  • #89   4. maj 2019 #88 Ekstremt underligt indlæg, jeg føler mig krænket (jep, det vil gøre konstant fra nu af smiley ) men i lige måde til dig, dit venlige, høflige væsen, der lige fandt mulighed for at aflevere en sviner til navngivne personer! Om du så lavede 100 smileys kan jeg, i modsætning til mange andre, godt læse det uskrevne smiley

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #96   4. maj 2019 Ja det er totalt overraskende at nogle af de mest aktive brugere af siden, er de mest aktive brugere af siden... Eller... smiley

    God weekend, gamle! smiley


  • #98   5. maj 2019 Puuuu Ha et langt indlæg. Men fik det da læst

    Go Søndag

    Kirken kalder smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley


  • #99   5. maj 2019 Sup fam smiley

    profilbillede
  • #100   5. maj 2019 #99 Der var ikke plads til dig alligevel, har jeg hørt smiley


    profilbillede
  • #101   5. maj 2019 Hva’ Nazi Tom har du prøvet at google ?
    Den der hører til på bådgalleri smiley


  • #102   5. maj 2019 #101 Det er vel nok flot, tænk hvor fint et eksempel du er på "den gode tone" her på MCG! Du må være meget stolt af dig selv, husk at klappe dig på dine store stærke mandige skuldre!

  • #103   5. maj 2019 102: Nåårrhh, føler du dig krænket..?
    Det er den der generation i 50’erne, de har ikke lært tonen på indernettet og føler sig derfor ofte krænket når nogen svare på deres indlæg, jeg er virkelig ked af jeg fik trådt på dine små fintfølende fusser der smiley smiley


  • #104   5. maj 2019 Shhh...
    Vær lige stille, når der skal ordnes ben...


    profilbillede
  • #106   5. maj 2019 #105 Lad ham nu bare, på et tidspunkt bliver han så uforskammet at selv hans venner vil prøve at forklare ham at han er et forkert sted smiley smiley
    https://www.youtube.com/watch?v=qy44qCmtM0c


  • #107   7. maj 2019 Det der slår mig som det stærkeste udtryk i hele denne tråd....og absolut mest bekymrende er at 2 "kan lide" #104.
    Mænd i kvindetøj og omvendt. Dyr der opfører sig som mennesker (især katte.) Lgbtqa miljøet som vi skal acceptere for enhver pris, udklædte, stinkende og truttende igennem byen. Rasmus Paludan og Donald....Jeg kan deale med det hele mere eller mindre.....Men kvinder med den der mængde hår på benårn....Sku fanme....ta å barbere dem i en hujens fart!


  • #108   8. maj 2019 #107
    Der skal bare være tandstikker ved natbord så går det fint smiley


  • #109   8. maj 2019 Jeg tror problemet er at alt for mange kan godt lide at hører sig selv snakke, selvom de egentlig ikke har noget konstruktivt at bidrage med.
    Før i tiden, blandede man sig uden om/holdte sig til at læse med. I dag, skal alle og deres bedstemødre fortælle alt og alle deres mening.

    Derudover er der sikkert også et par kegler eller to, som ikke fatter hvor priviligerede de er ved at have en IQ under gennemsnittet, men er meget overbeviste om at de ved mere end flertallet.
    Det er som regel de to typer, som fylder alt for meget på div. fora.


  • #110   8. maj 2019 #109
    Selvbiografi


  • #111   8. maj 2019 #110 Det svar må du have lånt til et sted, hvor meget sparede du ved det, fremfor at betale kontant? smiley

  • #112   8. maj 2019 Tom vend teksten,det altid kontant..

  • oldmand
    oldmand Tilmeldt:
    dec 2016

    Følger: 3 Emner: 1 Svar: 6
    #113   8. maj 2019 Ærgerligt Liverpool sejrede ØV

  • Tom M
    Tom M Tilmeldt:
    mar 2009

    Følger: 1 Svar: 17
    #114   9. maj 2019 Naj, nu skal sådan en populær tråd da ikke dø! Nu da alt er sagt, alle er mere eller mindre fornærmede, så skal hele denne diskussion nok ses i lyset af den omsiggribende krænkelseskultur resulterende i hensynsbetændelse, som synes at indfinde sig på alle platforme og medier. Håber mit indlæg dæmper gemytterne og får alle til at tænke, før tastaturet angribes...(nå ikke? synes ellers det er ganske velafbalanceret, indsigtsfyldt og velformuleret, host....ahemmm....) Håber jeg får many thumbs ups!

  • Tom M
    Tom M Tilmeldt:
    mar 2009

    Følger: 1 Svar: 17
    #115   9. maj 2019 ...bliver sgu lige nødt til at skrive lidt mere...Efter af have skrevet min foregående kommentar og samtidig undret mig over manglen på konkrete eksempler, bladrede jeg videre til næste indlæg i "Ugens udvalgte.." og voila stødte jeg med det samme ind i et klassisk eksempel på det trådstarter henviser til:

    https://www.motorcykelgalleri.dk/forum/generel-diskussion/501795-lovgivning_om_knallert?utm_source=systemmails&utm_medium=e-mail&utm_campaign=ugemail_motorcykelgalleri_2019_19

    Gu' er det da et irriterende spørgsmål, men i stedet for nedladende kommentarer om at gå i seng og søge over i scooter gruppen, så kunne man da for fxxxxx holde sin kxxx. Men når man ikke selv har noget at byde ind med, så er nedgøring af andre nu heller ikke at foragte...


  • #116   9. maj 2019 #115 Så i din optik er det helt fint at en 14 årig dreng stiller spørgsmål om knallerter ad flere omgange? Her troede jeg at vi var på et MC forum, men det har jeg da vist misforstået! Skal vi så også give råd om politik, ludere, blomsterbinding, hestens røgt og pleje og 1000 andre ting? Det virker lidt dumt når f.eks knallerter har deres eget forum, men nu skal jeg for fanden nok holde min kæft! Ellers ender jeg med at blive ligeså krænket som dig smiley

  • #117   9. maj 2019 Hvis der havde været konkrete eksempler, var tråden kommet til at handle om, hvorvidt Hr. X nu ER en spasser eller ej.

    Men godt eksempel du kommer med, Tom M. Havde den selv i tankerne, da mega-tråden her startede.

    Jeg ved ikke om nogen er fornærmede. Tror det egentlig ikke. Men nok heller ikke enige.


  • Tom M
    Tom M Tilmeldt:
    mar 2009

    Følger: 1 Svar: 17
    #118   9. maj 2019 Ja, ja, #116, nu gør du dig igen skyldig i ikke at læse teksten, men skabe din egen udlægning. Jeg er overhovedet ikke krænket, blot fordi jeg, som en af de få, kom med et konkret og meget let forståeligt eksempel. Men end ikke det kan få dig til at holde dig indenfor skiven. Jeg er faktisk enig med dig i essensen, læs: "Gu er det da et irriterende .....", hvorfor lade sig trigge af det, lad det dog fare og gå videre til næste... Nå, jeg må ned og skifte kæde og tandhjul på Duc'en, hvad er det bedste smøremiddel til en X-rings kæde? (sorry smiley )

  • #119   9. maj 2019 #110 HAHA, der er sgu altid en eller anden i..... som tager det personligt, når man taler generelt. Det var så dig, denne gang.

  • #120   9. maj 2019 #119
    Du beskriver dig selv igen.
    1) HAHA med stort=hør mig se mig.
    2) priviligerede ved at have en IQ under gennemsnittet,beviser du ved at vende det til at andre tage dit personligt,hvorfor når det ingen værdi har,,ses Hr Google.


  • #122   9. maj 2019 #121 Nix, selvom jeg ikke kunne drømme om at støtte Paludan, er han vist ikke helt dum!
    De værste flødefjæs er ikke dem der brokker sig til en selv, men dem der føler et nærmest helligt kald til at "forsvare" andre! Det er for så vidt OK at en man har haft en meningsudveksling med kalder en for et fjols, men at der så kommer en selvudnævnt "inspektør af den gode tone" og kalder en for alverdens modbydelige ting, der trækker jeg sgu grænsen!


  • #123   9. maj 2019 Nåå, hænger i stadig i den tråd ?
    Det er ellers fint kører vejr lige pt..først en tur af de små snoede og så en tur på den gamle off roader, hvad mere kan man ønske sig ? smiley


  • #124   10. maj 2019 Gad vide hvor trådstarters nye tråd om samme emne er blevet af? Har han slettet den fordi der kom nyt liv i denne, tog den sit eget liv, blev den kritiseret for meget eller blev den så krænket at den simpelthen flygtede til Sverige, hvor den søgte asyl??

  • Sajmon ™
    Sajmon ™ Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    mar 2004

    Følgere: 278 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 125 Svar: 20.648
    #125   10. maj 2019 Ramsus Platugledan har brændt den?!?!

  • #126   10. maj 2019 #125 Er det ikke mest eventyrbøger han brænder?

  • #127   10. maj 2019 smiley


    profilbillede
  • #128   10. maj 2019 #127 Så du går altså til valg på at ALLE, også mænd og små børn skal have silikonepatter?? Måske ville det klæde Lars Løkke og kuglestøderen, meen! Jeg stemmer ikke på dig, det gør jeg altså ikke smiley

  • #129   10. maj 2019 #127: Det er sjældent man har hørt Søren Pape love noget så fornuftigt.

  • #130   10. maj 2019 #129 Jeg tror at der er noget du har misforstået, Søren Pape er altså ikke til patter, selvfølgeligt medmindre at de er tegnet på ryggen af en ung mand smiley

  • #132   10. maj 2019 Tonen er fin. Det er et glimrende forslag. Men Tom har ret - der er noget, der ikke rimer. Måske er det bare valgflæsk? Så vidt vides er spærregrænsen fortsat ikke bevogtet af Hjemmeværnet.

  • #133   10. maj 2019 Var der nogen der sagde valgflæsk??? smiley


    profilbillede
  • #135   10. maj 2019 #134 Og straks er du der med endnu et eksempel på yderst dårlig tone, hvis der var lyd på det billede var jeg nok døv nu! smiley
    PS Når nu airbaggen helt tydeligt har været udløst, kan den så pumpes op igen????


Kommentér på:
Tonen på MCG

Annonce