{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.035 visninger | Oprettet:

Ombygning no go for fremtiden?? {{forumTopicSubject}}

Jeg faldt over nedenstående link for nylig.
Uhyggelig læsning, hvis de får magt som de har agt, er det sket med at skifte ret meget mere end olie og oliefilter på vores maskiner, med mindre man altså vil betale kassen for at lave lidt om.

https://www.skad.dk/images/MCrelateret_ny/Den_alvorligste_sag_nogensinde.pdf?fbclid=IwAR3yoR8GXmmjKnv69g7QpAolL3Crbti5XnpIebXUGH8wWbcrznYE__uA-mA


Kommentarer på:  Ombygning no go for fremtiden??
 • #2   8. jan Det er jo lidt lige som i Tyskland smiley

 • #3   8. jan "SKAstyr skriver at alle biler og motorcykler SKAL svare til det der står på registreringsattesten, altså juridisk vurderet ned til den mindste detalje."

  På registreringsattesten står der ikke noget om styret (som bliver nævnt i det linkede dokument). Mon ikke det mere drejer sig om afgiftsgrundlaget og typegodkendelser og alt det dér? Der er jo lige blevet lempet gevaldigt på veterankøretøjsområdet, hvad angår originalitetskrav.


 • David N
  David N Tilmeldt:
  okt 2018

  Følgere: 14 MC-er: 5 Svar: 5
  #4   8. jan Kristian B: Det er blevet noget sværere her i Tyskland. Bedst er det at købe en MC fra før 1981. Men med nyere kan man faktisk også stadig ombygge. Fx lys og lygter skal bare have E-Nummer. Men andre dele skal have ABE (Eintragungsfrei) eller Teilegutachten (Eintragungspflichtig). Sidste mulighed er Vollabnahme hvor alle ombygninger bliver godkendt på en gang. Men Decibel og CO2 skal overholdes. Det er lidt en djungel. Og så er det en fordel at kende en TÜV-mand.

 • #5   8. jan støt på mobilepay til advokat regningen.


 • #6   8. jan Alle de gamle "chopper" harleyer kører på stjålne dele....
  Tror at det er dem "DE" vil have fat i.....

  OG gutter : I har selv stemt feministlebberne ind i regeringen, så derfor får I som I beder om.


 • #7   8. jan Jeg stemmer nu ikke selv rødt eller grønt, men husk, at det var Lille-Lars og andre liberale, der var med til til at køre samfundet i sænk (og også hans forgænger Rasmus Fjogh). Desuden er der homoer (eller lgbtplus'ere) både til højre og venstre og i midten.

 • #8   9. jan Stop nu . Må vi ingenting mere? Nej vi skal allesammen have en lille elbil og sidde hjemme i vores lille rækkehus og være grønne allesammen. Jeg brækker mig over st der sidder mennesker der kan styre hele pisset og ikke lytte til resten af befolkningen. Det med st køre mc er for mig også at lave lidt om hist og pist på mc. Jeg melder mig snart ud af det her lorte samfund. Hold nu!!!!

 • #9   9. jan Så kan det være vi snart slipper for alle de hjemmebygget cafe racere smiley

 • Jan S
  Jan S Tilmeldt:
  mar 2008

  Følger: 1 Svar: 10
  #10   13. jan Generelt bortfalder Motorstyrelsens krav for originalitet heldigvis med vedtagelse af finansloven for 2021.

  Bla. takket være god indsats og lobbyarbejde fra Motorhistorisk Samråd.

  Dermed kan mange motorejere igen trække vejret. Man har set de mest latterlige afgørelser. - Da styrelsen jo nærmest betragtede een som værende stærkt kriminel, hvis man havde formastet sig til at sætte sportsrat i sin gamle Volvo.

  Og mon ikke belægget for nærværende landsretssag, der vist først kommer for Landsskatteretten den 18. marts 2021, dermed bortfalder nærmest automatisk?
  Så vi alle kan ånde lettet op.


 • #11   13. jan Nr 6 skriver at det er noget man har stemt på.

  Magen til Trumpistisk mundlort skal man gudskelov lede længe efter, og det er blot endnu et udtryk for manglende politisk forståelse og indsigt. - Eller osse har det været en meget lang julefrokost . . . .


Kommentér på:
Ombygning no go for fremtiden??

x