{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.714 visninger | Oprettet:

Ombygning no go for fremtiden?? {{forumTopicSubject}}

Jeg faldt over nedenstående link for nylig.
Uhyggelig læsning, hvis de får magt som de har agt, er det sket med at skifte ret meget mere end olie og oliefilter på vores maskiner, med mindre man altså vil betale kassen for at lave lidt om.

https://www.skad.dk/images/MCrelateret_ny/Den_alvorligste_sag_nogensinde.pdf?fbclid=IwAR3yoR8GXmmjKnv69g7QpAolL3Crbti5XnpIebXUGH8wWbcrznYE__uA-mA


Nærlokale nyheder i Hammel og omegn
Ønsker du også at læse lokale nyheder fra Hammel? Du kan læse alt om byen på Vores-hammel.dk.

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ombygning no go for fremtiden??
  • #2   8. jan 2021 Det er jo lidt lige som i Tyskland smiley

  • #3   8. jan 2021 "SKAstyr skriver at alle biler og motorcykler SKAL svare til det der står på registreringsattesten, altså juridisk vurderet ned til den mindste detalje."

    På registreringsattesten står der ikke noget om styret (som bliver nævnt i det linkede dokument). Mon ikke det mere drejer sig om afgiftsgrundlaget og typegodkendelser og alt det dér? Der er jo lige blevet lempet gevaldigt på veterankøretøjsområdet, hvad angår originalitetskrav.


  • David N
    David N Tilmeldt:
    okt 2018

    Følgere: 19 MC-er: 7 Svar: 37
    #4   8. jan 2021 Kristian B: Det er blevet noget sværere her i Tyskland. Bedst er det at købe en MC fra før 1981. Men med nyere kan man faktisk også stadig ombygge. Fx lys og lygter skal bare have E-Nummer. Men andre dele skal have ABE (Eintragungsfrei) eller Teilegutachten (Eintragungspflichtig). Sidste mulighed er Vollabnahme hvor alle ombygninger bliver godkendt på en gang. Men Decibel og CO2 skal overholdes. Det er lidt en djungel. Og så er det en fordel at kende en TÜV-mand.

  • #5   8. jan 2021 støt på mobilepay til advokat regningen.


  • #6   8. jan 2021 Alle de gamle "chopper" harleyer kører på stjålne dele....
    Tror at det er dem "DE" vil have fat i.....

    OG gutter : I har selv stemt feministlebberne ind i regeringen, så derfor får I som I beder om.


  • #7   8. jan 2021 Jeg stemmer nu ikke selv rødt eller grønt, men husk, at det var Lille-Lars og andre liberale, der var med til til at køre samfundet i sænk (og også hans forgænger Rasmus Fjogh). Desuden er der homoer (eller lgbtplus'ere) både til højre og venstre og i midten.

  • #9   9. jan 2021 Så kan det være vi snart slipper for alle de hjemmebygget cafe racere smiley

  • Jan S
    Jan S Tilmeldt:
    mar 2008

    Følger: 1 Svar: 61
    #10   13. jan 2021 Generelt bortfalder Motorstyrelsens krav for originalitet heldigvis med vedtagelse af finansloven for 2021.

    Bla. takket være god indsats og lobbyarbejde fra Motorhistorisk Samråd.

    Dermed kan mange motorejere igen trække vejret. Man har set de mest latterlige afgørelser. - Da styrelsen jo nærmest betragtede een som værende stærkt kriminel, hvis man havde formastet sig til at sætte sportsrat i sin gamle Volvo.

    Og mon ikke belægget for nærværende landsretssag, der vist først kommer for Landsskatteretten den 18. marts 2021, dermed bortfalder nærmest automatisk?
    Så vi alle kan ånde lettet op.


  • #11   13. jan 2021 Nr 6 skriver at det er noget man har stemt på.

    Magen til Trumpistisk mundlort skal man gudskelov lede længe efter, og det er blot endnu et udtryk for manglende politisk forståelse og indsigt. - Eller osse har det været en meget lang julefrokost . . . .


Kommentér på:
Ombygning no go for fremtiden??

Annonce