{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.145 visninger | Oprettet:

Claus N
Claus N
Tilmeldt:
29. okt
Følgere: 6 Emner: 1 Svar: 1

KRUMSPRING AF ARCOS FORSIKRING UNDGÅ BETALING TIL FORSIKRINGSTAGER. {{forumTopicSubject}}

Vi klager aldrig hvad skal man gøre det er jo kammerateri ankeklage nævnet og forsikringsselskabet i samme klasse.KRUMSPRING AF ARCOS FORSIKRING FOR AT UNDGÅ BETALING TIL FORSIKRINGSTAGER.

En lille sand beretning om hvordan man kan komme i klemme hos Arcos Forsikring.

Jeg tog på en kort ferie med mine børn og forældre september 2021.

Ved min hjemkomst opdagede, at jeg havde haft indbrud i min aflåste garage. min Harley-Davidson samt div dyrt værktøj var stjålet fra min garage.

Jeg meldte det naturligvis til politiet og Arcos Forsikring med det samme jeg opdagede dette.

Arcos Forsikring kom først mange dage senere for at besigtige omfanget af tyveriet.

Taksator fra Arcos Forsikring kom og besigtigede tyveriet.

Han fik naturligvis en kop kaffe i privaten.

Han spurgte om han måtte optage samtalen vi skulle have, og ja selvfølgelig måtte han det.

Startede med om jeg havde billetter fra ferien.

Derefter hvordan handlingsforløbet havde været og han bad om kopi af anmeldelsen og registreringsattesten.

Taksatoren spurgte hvad en ny Harley-Davidson ville koste.

Jeg svarede, at det er svært at forholde sig til, idet min maskine var en Custom made Harley-Davidson, men at hvis man skulle lave en maskine magen til, tror jeg den ville koste ca. 250.000 kr., efterfølgende har jeg fået CAPS til at give et tilbud på hvad en tilsvarende maskine ville koste d.d. og svaret fra dem var: "Mere end 250.000 kr."

Jeg har selv betalt afgiften på til skat motorkontoret efter Dansk lovgivning på 100.000 kr.

Taksatoren ville gerne se slutseddel på købet, hvilket jeg lovede at sende ham og senere samme dag sendte jeg ham en kvittering for betaling af de 120.000 kr. samt kopi af bankoverførslen.

Det tog 3,5 mdr. for Arcos Forsikring at give besked om de ikke ville dække tyveriet af min Harley-Davidson.

Jeg kontaktede Arcos Forsikring og blev stillet om til deres chef for klage instans/salg,

Kurt Rasmussen Skadechef COO, advokat

Som sagde jeg kunne bare tage den til ankeklage nævnet, hvis jeg ikke var tilfreds. med deres beslutning.

Hård besked efter at have ventet i 3,5 mdr.

De havde jo erstattet mit værktøj og nyt vindue i garagen, som jo var en del af det samme indbrud og tyveri.

Jeg er i dag, stadig rystet og meget vred over deres tilgang, hårde måde at udlægge det på og behandling af en god kunde.

Da jeg købte min Harley-Davidson, ville Arcos Forsikring sende en specialist hjem til mig for at vurdere maskinen samt vurdere om det var en ægte Harley-Davidson og om den var godkendt ved motor-styrelsen.

kontakt til tidligere Aros forsikring Thomas Steen Vilhelmsen

Alt dette blev gjort samt taget billeder, tjekket stel-nr. og motor nr. alt blev tjekket efter alle kunsten regler.

Arcos Forsikring erstattede alt hvad der var stjålet i min aflåste garage, men nægtede at erstatte min Harley-Davidson. Derfor tog jeg sagen for ankenævnet, så de kunne kigge på sagen og her startede der så en masse odiøse indvendinger fra Arcos Forsikring, så de kunne undgå at betale forsikringen for min Harley Davidson.

Som en kuriositet var den motorsagkyndige i ankenævnet, den samme som der kørte sagen for Arcos Forsikring og han nægtede at melde sig selv inhabil i denne sag.

Mærkeligt nok efter diverse korrespondancer frem og tilbage i 8 mdr. hvor jeg påpegede, at han burde melde sig selv inhabil i sagen, kom der hurtigt et svar, at ankenævnet ikke kunne træffe en afgørelse og sagen skulle afprøves ved en domstol efter 8 mdr. behandlings tid.

Nedenstående nogle af påstandene fra Arcos Forsikring:

"Ham han har købt maskinen af, er kriminel og rocker relateret, så man ved aldrig.........."

Altså insinuerer de her at den har jeg sikkert selv stjålet.

Dette set ud fra, at jeg aldrig har været kriminel eller haft omgang med kriminelle, men tværtimod er medejer af flere respektable firmaer og altid har holdt min sti ren."Maskinen er en klon og derfor skal vi ikke erstatte den......."

Dette uagtet, at der foreligger amerikanske papirer på, at maskinen har kørt i USA, at maskinen er blevet importeret til Tyskland med de amerikanske papirer, er blevet importeret til Danmark og i begge lande har været igennem syn, hvor de netop holder øje med klonede modeller, fordi de ved de findes. Deres egen ekspert godkendte maskinen som en Harley- Davidson og de har også i alle årene kasseret den forhøjede forsikringspræmie, fordi det var en Harley-Davidson. Eksperten, som de sendte ud for at vurdere min maskine, da jeg tegnede forsikringen, er ikke engang i denne sag blevet kontaktet af Aros Forsikring igen.

Vi har selv fundet mere end 15 VIN registre fra USA der viser hvor maskinen er blevet fremstillet og at den har været registreret i USA.

Deres ekspert har også selv undersøgt registreringsnummeret, men kunne ikke komme til anden konklusion end at den nok var ægte, selvom det var lidt slidt efter slibning til forarbejde for en lakering.

"Der er foretaget tekniske ændringer på maskinen, hvilket er ulovligt hvis den ikke er synet med det og derfor skal vi ikke betale........."

På alle billeder, der har været tilgængelige, kan man se, at der ikke er foretaget konstruktions ændringer.

"Endelig skal det nævnes, at ingen af klagers naboer har observeret mistænkelige forhold/adfærd i perioden, hvor klager var på ferie, og hvor motorcyklen ifølge klager skulle være blevet stjålet."

Mine naboer havde jo heller ikke observeret noget mistænkeligt ved selve indbruddet hvor en del af mit indbo samt værktøjer blev stjålet og som allerede er blevet erstattet af Aros Forsikring.

Sammenfattende er alle påstande fra Aros Forsikring blevet modbevist:

Maskinen er ikke en klon.

Ingen væsentlige ændringer er foretaget på maskinen.

Jeg er ikke kriminel.

At naboerne ikke har set noget mistænkeligt, beviser intet.

Slutningen på denne beretning kendes endnu ikke, da vi venter på at komme for retten. Arcos har tilbudt mig et forlig, hvilket dog er langt fa det beløb de skal betale ved fuld dækning. Når man ser ovenstående og de krumspring Arcos her forsøger for at slippe for at betale en forsikringssum, som jeg har betalt til i flere år, kan jeg godt forstå at Forsikringsselskaberne har et blakket ry og ville du spørge mig i dag om jeg ville tegne en forsikring der igen, er svaret helt sikkert et rungende nej.

Man går i god tro og betaler sin forsikring i håbet om, at man er dækket hvis uheldet skulle komme og såser verden bare helt anderledes ud og man skal kæmpe ved både ankenævn og ved en domstol. Tænk hvis sundhedsforsikringer gjorde det samme og du fik en livstruende sygdom, hvorefter de pludselig ikke vil dække for operationer og hospitals-ophold, fordi de påstår, at man havde en gammel skade i forvejen, som man jo egentlig godt burde vide at man havde.

Det kunne man rent faktisk dø af, men så skal de jo heller ikke betale, ......... hvis man er død.

Det er bare ikke i orden i dagens Danmark.

En forsikring er noget man tegner for at få en sikkerhed i dagligdagen.

Næste step bliver domstolen. Efter de har prøvet at spise en af med et forlig


Med venlig hilsen

Claus Nielsen


Kommentarer på:  KRUMSPRING AF ARCOS FORSIKRING UNDGÅ BETALING TIL FORSIKRINGSTAGER.
 • #1   29. okt Det lyder jo fuldstændig tåbeligt. Håber du vinder i retten. Kan du mon forlange erstatning for den lange behandlingstid?

 • #2   29. okt Hvis du var mig ville du finde en erfaren advokat, og høre om det er noget han har lyst til at hjælpe dig med.
  Advokaten skal kun have noget for det hvis i vinder.
  Han burde kunne svare dig rimelig klart fra starten af om den er hjemme eller om i er på slap line med det foretagende.

  Har personlig et par rigtig grimme oplevelser med forsikringsselskaber.
  I det ene tilfælde måtte jeg have advokat på gennem 3 år der trods klokke klare beviser måtte vente til dom før jeg fik min ret.

  En anden gang blev en bekendt påkørt uden skyld men forsikringsselskabet besluttede delt skyld, så jeg måtte agere bilinspektør med kamera og måleudstyr på ulykkesstedet og have fat i politiet for at få dem til at køre en sag mod modparten, vha materialet fra min tekniske undersøgelse, og først efter dommen 2-3 år efter uheldet fik forsikringssagen det rigtige udfald.
  Og modparten fik en dom...

  Forsikrings selskaberne er fløjtende ligeglade med rigtig og forkert.
  De er ansat for at tjene penge, ikke for at tjene dig.


 • #3   29. okt Godt at få historien frem og vide hvilket forsikringsselskab man IKKE skal vælge.. smiley

 • #4   30. okt Grotesk historie, og desværre ikke hverken første eller sidste gang man får bekræftet fordommene om selskaberne.

  De er vil forsikre ALT, selv ens plæneklipper, men når man så skal bruge dem, så er de ikke til at stole på.

  Derfor giver det også mening at opveje selskaberne mod hinanden på mere end bare pris.

  Tak for advarslen og bedste ønsker om at sagen ender i dit favør, men mon ikke? De får nok svært ved at bakke ud af det nu, hvor de har erstattet de øvrige ting smiley


 • #5   30. okt Claus N: Du har sikkert gjort gjort alt, hvad kan kan gøres, men er der uafklarede punkter i sagforløb, så brug enhver anledning til "at pine og plage dem....".
  Min erfaring er, at de måske ikke lige ligger inde med de bedste svar og er div. samtaler dokumenterede + det, at selvskabet kommer til at bruge oceaner af tid kan også påvirke slutresultatet.
  Men mht. deres forligsforsøg står du uden tvivl en del stærkere, for enten er MCén forsikret ellers er den ikke smiley
  Også held og lykke herfra (og så kan du jo altid give "en omgang" til gruppen herinde når du på et tidspunkthar vundet sagen smiley )


 • #6   30. okt Puha, det er en lang klagesag I har kørt hos Ankenævnet for forsikringer, og der sluttes blot af med "Nævnet kan ikke afgøre sagen". Det var godt nok noget overraskende, at den i min optik ubegrundede tvist havner således, at du skal skabe bevis for påstande der er digtet ud fra fri fantasi.

  Hvorfor er det op til dig at bevise den ikke er klonet? De har tilmed været ude og besigtige både motorcyklen og garagen. Det må da ene og alene være Forsikringsselskabet der skal skabe tydelig bevis for at den er klonet, og noget der i øvrigt er svært nu, hvor den er væk. Og når de nu selv skriver den slet ikke er forsikringsværdig, så må de da som minimum tilbageføre den totale forsikringspræmie fra dag ét.

  Det næste er at de mener der ikke er beviser på den er forsvundet som en del af indbrudet, dels fordi naboer ikke har set noget (og her kommer man da til at tænke på det ofte er konceptet med indbrud - at forsøge ikke at blive set), og der ikke er slæbespor, ledningsrester mm. Det er jo helt bizart, at man så i høj grad lægger op til du nu skal bevise, at den faktisk er stjålet, og man tydelig implicit skriver, at du nok selv har fjernet den. Det er der intet at sige til at du bliver gal over. Det havde vi nok alle blevet.

  Synes i det hele taget du er meget samarbejdsvillig i din tilgang. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forstå hvorfor det ikke er forsikringen der skal bringe beviser, uderover de "ikke kan se den i et register".
  Så nu skal du så modbevise alt muligt...

  Tænk hvis vi levede i en verden hvor vi skulle bevise vi ikke har begået røverier osv...

  Bevisbyrden ligger hos selskabet. Det må vi alle kunne blive enige i. De har en meget tynd sag, og hvorfor nævnet ikke giver dig medhold undrer mig.


 • #7   30. okt Claus, prøv at kontakte Ekstrabladet. Måske de kan være interesseret i en spændende sag.

 • #8   31. okt For det første : Det er nu du har brug for en advokat, der har indsigt i forsikringssager.
  Du kan intet stille op selv, når modstanderen er et stort forsikringsselskab, men en juridisk afd. i ryggen.
  For det andet : Du skal vide at forsikringsselskaber altid afviser i første omgang, i håbet om at de første giver op og det gør 60%. Næste step er, at de tilbyder et lavt forlig og fortæller dig, at hvis du ikke tager imod, så vil de trække det ud i årevis og så kryber 90% til tilbuddet. De sidste 10% der kører den til tops, får fuld erstatning.
  Det er en hel bevidst strategi fra de fleste selskaber, når de skal af med større beløb, for det betaler sig for dem.


 • Claus N
  Claus N Tilmeldt:
  okt 2022

  Følgere: 6 Emner: 1 Svar: 1
  #9   31. okt Håber på i nu flere delinger og hjælp til at oplyse eller dele sagen de steder man kan.
  Tak for de mange råd og delinger samt folk der har slået det op på de sociale medier. Tak til alle de mange hjælpsomme ord og videresendte info til Medier sociale medier blogs osv. Er meget taknemlig. Håber det kan komme hvidt omkring i hele Danmark måske heldig at Avisen medier vil skrive historien. DET ER NOK IKKE DEN ENESTE GANG AROS FORSIKRING HAR URENT TRAV. Skal tirsdag d. 1 nov. lave stævning med min advokat.
  Det man skal huske er at Aros forsikrings chef Kurt Rasmussen Skadechef COO, advokat er i udvalget i ankeklagenævnet se link https://ankeforsikring.dk/om-ankeforsikring/Sider/naevnets-sammensaetning.aspx Så det er nok kammerateri når der kommer. Efter jeg har skrevet om Kurt Rasmussen er inhabil i sagen da hans kommentar til mig var du kan klage til ankeklagenævnet hvis du ikke er tilfreds.

  Ankeklage nævnet skrev ordret Sagsnummer: 97770 Den 25/8 2022
  Klagers repræsentants reference:
  Selskabets reference / repræsentants reference: 1122571-9 /
  Claus Bæk Nielsens klage over Aros Forsikring
  Vedlagt finder du vores afgørelse i sagen. Nævnet kunne ikke afgøre sagen.
  Ønsker du at få afgjort sagen, må du derfor anlægge sag mod selskabet ved domstolene. Du kan
  sandsynligvis få retshjælpsdækning eller fri proces til at føre en sådan retssag. Du kan læse mere om
  retshjælp og fri proces nedenfor.
  Vi tilbagebetaler klagegebyret hurtigst muligt. Indbetalte du gebyret online samtidig med, at du
  udfyldte et elektronisk klageskema, vil beløbet blive tilbageført til din konto. Har du betalt på anden
  måde, og har du oplyst dit cpr- eller cvr-nummer, vil gebyret blive sat ind på den tilhørende
  NemKonto. Har du ikke modtaget beløbet inden 3 uger fra dags dato, bedes du kontakte os.
  Ifølge bekendtgørelse om godkendelse af private tvistløsningsorganer skal vi give dig nedenstående
  oplysninger. Disse oplysninger er således ikke udtryk for, at vi har taget stilling til om du har
  mulighed for at få medhold i en eventuel retssag eller en genoptagelsesanmodning.


 • #10   1. nov De er dygtige til at køre folk trætte og det er det der er formålet nu, de er endda så kyniske at de også kalkulerer med en skilsmisse.
  De ved at en sag ved domstolene er en langsommelig og dyr proces for dig, så det er nu du skal knækkes.
  Deres skræk er, at du får fri proces og en blodhund af en advokat og tro mig, dagen før sagen skal i retten, så frafalder de og udbetaler erstatningen.


 • #11   3. nov Så kom Claus`s sag på Ekstrabladet. smiley
  https://ekstrabladet.dk/nationen/harley-claus-i-retten-meget-vred/9497027
  Mon ikke Arcos kommer til fornuft før en retssag? Jeg håber det.


 • Holm
  Holm Tilmeldt:
  jun 2010

  Følger: 1 Svar: 20
  #12   3. nov Ja.. - det er ren Mafia.

 • Anders L
  Anders L Tilmeldt:
  aug 2006

  Følger: 1 Emner: 2 Svar: 31
  #13   3. nov Jeg har været ude for noget af det samme. Osse med en stjålet HD
  De er bare klamme og tænker ikke på andet ind dem selv.
  Endte med at få det fulde beløb minus selvrisiko.
  Ingen retsag eller noget.
  Men det var en opslidende omgang.
  Tror du har et beløb til advokatbistand i gennem din forsikring. Det havde jeg i hvertfald.

  Ønsker dig alt den held og lykke du får brug for.


Kommentér på:
KRUMSPRING AF ARCOS FORSIKRING UNDGÅ BETALING TIL FORSIKRINGSTAGER.

x