{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
699 visninger | Oprettet:

Forsikrings mands udspørgelse {{forumTopicSubject}}

Hej.
Min forlovede vil ringe ind til sin forsikrings selskab og spørge efter vejhjælps nummeret så de kunne hante hans MC imens han var på jobbet.

Jeg tilbudte at overtage opkaldet for ham så det lettede lidt for ham i arbejds tiden.
Jeg får så af vide at forsikringens manden ikke må oplyse til mig uden min forloves accept iflg lovgivningen og jeg oplyser hans mobil nr.
Forsikrings manden ringer ham op. Under opkaldet synes jeg forsikrings manden lige lovligt går over stregen.

Er at forsikringens manden spørger om han har kørekort til MC en. .
Hvad har det med vejhjælp at gøre ?

Det kan man da se han har eller hvad.

Men ærligt talt. Må en forsikrings mand spørger om dette når den er oprettet i hans forsikrings selskab flere måneder forrinden og alt er bragt iorden hvor han står som ejer og bruger.

Jeg har aldrig oplevet det før . Så det forbavser mig noget.


Kommentarer på:  Forsikrings mands udspørgelse
 • Sajmon ™
  Sajmon ™ Hjælpe-administrator
  Online Tilmeldt:
  mar 2004

  Følgere: 275 MC-er: 15 Annoncer: 1 Emner: 66 Svar: 20.792
  #1   6. sep Naturligvis må han spørge om det. Der vil typisk stå i betingelserne, at kørekort er et krav for at vejhjælp aftalen er gældende, så det er et relevant spørgsmål.

  Det står der i min. smiley


 • #2   13. sep Der er ingen grund til at tænke dybere over det. Som forsikringsmænd har de nogle standard kriterier som de skal være sikre på inden de besvarer konkret, og vejhjælp kan være en ting der er kørekortsbetinget. Om det logisk giver mening at din forlovede har kørekort til sin mc eller ej, så er det et basalt spørgsmål som de a princip ikke må undlade at stille. Det er ikke fordi de er ude på at være til gene for dig/din forlovede, selvom det i din optik kan synes ubehøvlet og tænkes som en selvfølge.

  Men tænk på det sådan her: der er en grund til at de har den slags spørgsmål, hvis de kunne undgå at stille "dumme spørgsmål" så tro mig de ville hellere undgå det lige så meget som dig. Men der er desværre flere kørere som enten kører på et for lille kørekort tilsvarende deres mc, eller er i en overgangsperiode, eller har forældet kørekort, eller "bare like er ude og teste en ven/partner's mc". Der kan være mange grunde til det, og hvis vejhjælp kun kommer ud til folk med gyldigt kørekort til pågældende køretøj, så det bedst bare at få den del afklaret med det samme inden de står ved vejsiden og må afvise.


 • #3   14. sep Jeg ville også undre mig over det spørgsmål.
  De gange vi har haft brug for vejhjælp gennem forsikringen, har de aldrig spurgt til gyldigt kørekort, til det køretøj der skulle ha' hjælp, og jeg havde med garanti selv afkrævet dem er forklaring på det spørgsmål. Vi snakker jo ikke en skadeserstatning til selve forsikringen, men vejhjælp, som på de fleste forsikringer er et tilvalg, som man betaler ekstra for.


Kommentér på:
Forsikrings mands udspørgelse

Annonce