{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.423 visninger | Oprettet:

Tema: Nr.plade-afgift {{forumTopicSubject}}

Sidder lige og vudere udfordringen mellen en Gixxer750 og en Duc 916 SP3. Og så er det at det begynder at "koge" i mig. Een ting er at mc'erne er lækre på hver sin måde, de fejler intet, men for dælen hvor bliver jeg irreteret over at se endnu en mc'er uden plader på. Jeg ser så mange af den slags ude på Langelinien om sommeren og folk som fører som frem med deres lækre bike's (som de også er) men de betaler ikke afgiften som de fleste af os andre, og så er det jo en ulige samligning når nogle bruger over dobbelt så mange penge på en mc men blot på at få den på gaden i stedet for at bruge pengene på ekstra udstyr eller større mc. Samtidig synes jeg også at det er en eller form for "fusk" at omgå staten/skattevæsnet på den måde.

Slutbemærkning: Dette skal ikke tages op som en personlig kritik af HHR da jeg ikke kender ham som person og som han selv giver udsagn for, så har han ikke brug for dansk afgift da han flytter til tyskland.

Giv Jeres overordnede mening til kende her uden at blive personlige, så vil jeg følge udviklingen.........


Mvh
Bo


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tema: Nr.plade-afgift
  • #1   9. feb 2004 jeg synes også et eller andet sted at det bare ikke holder at køre og spille over smart på en maskine på prøveplader for folk har ikke rigtig noget at have det i men vis det er folk der bor i andet land kan man jo ikke bebrejde dem.
    folk der snyder staden kan jeg kun holde med da de snyder os der betaler så meget i afgift så den er fin med mig og ville gøre det samme men bare ikke med prøveplader på en mc det er helt sikkert.


  • #2   9. feb 2004 nu er det ikk så tit jeg har været på langelinie de sidste 2 år. Jeg tror ikk jeg har set mc'er helt uden plade. og hvis det er prøveplader, så er jeg rimlig ligeglad med hvad de kører på. De har ikk samme frihed som os andre med afg. og dyre plader på. Vi kan køre overalt både på arbejde, træf, forbi politigården og på Ferie! og alt det her kan vi gøre hver eneste dag uden at være bange for andet end fart bøder og kørekort frakendelser - Men det er også rigeligt for mig,
    Men kører De rundt HELT uden nr. plade på, synes jeg det er noget LORT, for så er der heller ingen dækning hvis de ulykker og det går ud over andre og deres ting!!!!!
    og kværnen kan lige så godt være stjålet.


  • #3   9. feb 2004 Dette er janteloven om igen, hvis man har lyst til at købe en mc som ligger uden for ens buget, pga dansk afgifter ser jeg ikke noget problem idet, nærmer tværtimod, man har gjort noget andre kun snakker om.

    Som Bo S skriver så har du ikke samme frihed, det stinker at køre på prøveplader, og jeg tror ikke dem der gør det er særlige glade, da de ved at folk tænker som
    Bo Busa.

    Var det ikke fordi jeg er født i Tyskland, snakker flyende tysk, og har familie der, ville jeg aldrig købe det jeg har købt, så kørte jeg nok på en R6 fra 99-00 i blå på Danske plader.

    Bo jeg er da ked af at din stemme falder til min kammerat
    pga at der ikke er plade på den endnu, men det er der om en mdr.

    MVH HHR


  • #5   10. feb 2004 Jeg tror vi alle kan blive enige om hvor fejlen mht plade-diskutionen ligger smiley

    At folk kører rundt på prøveplader generer mig ikke som sådan. Men bruger folk en dyr mc på prøveplader til at pleje deres ego, så er der efter min mening noget de har misforstået.
    Det gælder iøvrigt også folk på en dyr mc, med plader. Hvis folk køber en mc af andre grunde end ønsket om selvrealisering, så har jeg ingen respekt for det!
    Self er det iorden at parkere sin mc så folk kan se den når man holder ind for at strække benene osv. men jeg har ingen respekt for folk der bruger deres mc til, at skabe respekt omkring dem selv som person!

    Hilsen Jacob.


  • #6   10. feb 2004 Syntes det er ok med en superbike på "harleyplader" så kan man da få set nogle af de rigtig dyre bikes i reallife som man ellers kun ville se i bladene ,og der er da intet galt i at købe sin drømmemaskine u/afgift og så bruge et par år til at spare op til pengene til statskassen.På et eller andet tidspunkt kommer der jo dk plader på alligevel. Men ellers kan jeg tilslutte mig Jacob F indlæg

  • #7   10. feb 2004 Jeg har selv købt en lidt dyr mc, men har osse solgt båden og det hele for at kunne gøre det. Men jeg ville ikke turde køre rundt på prøveplader, havde dem på da jeg prøvede mcén første gang ellers ikke. Og grunden til at der ikke er plader på på mine billeder er at jeg kunne ligeså godt vente med forsikring og plader til sæsonen startede (fik plader og forsikring på Fredag d.6/2) da den stod ved en forhandler og deres forsikring dækkede.
    Men jeg kan egentlig ikke se noget galt i at folk køber den mc som man gerne vil have. møder jeg en med prøve nr. så kan ikke lade være med at trække på smilebåndet, og tænke at han/hun skulle måske have prioriteret lidt bedre.
    Men når nu Hans Henrik alligevel flytter til Tyskland så hvorfor skulle han dog ikke købe den mc han gerne ville have, når nu det kan lade sig gøre.

    mvh Ronni G.

    ps. Vil lige sige at det er fandme koldt at være mcíst lige nu (kørte Millen hjem fra service Lørdag d.7/2)


  • #8   10. feb 2004 Til Jakob F:
    Jeg giver dig ret I at man ikke skal købe en MC for at skabe respekt for sig selv som person. Men jeg vil også lige understrege at I Danmark bliver du heller ikke respekteret for at have en dyr MC. Det er næsten modsat. Hvis du har en dyr MC og der er det mindste galt med den, så skal du ikke være bange for at det går ubemærket hen. Du skal nok få nogle kommentarer med på vejen.

    Har selv haft forskellige MC'ere men har nu købt min drømme cykel, en Ducati 996 (på danske plader). Men det sker MEGET sjældent at folk kommer hen til dig og siger at det er en fed cykel. Men følgende kommentarer kender alle Ducati ejere sikkert alt for godt efterhånden:

    "Den er ikke pengene værd"
    "Koblingen lyder forfærdentligt"
    "Min cykel har 3 HK mere og koster 100.000 mindre"
    "Du mangler 2 cylindre"
    osv.

    Det kan godt være mange af kommentarerne er sagt i en god mening, men man skal ikke tro at man bliver respekteret bare for at have en dyr MC. Det er nu også godt nok, og det er jo heller ikke derfor jeg har købt den, men man behøves jo heller ikke at gå i den anden grøft, og se ned på folk der bruger mange penge på en MC.


  • #10   11. feb 2004 Svar til Tommy:
    Måske hænger kommentarerne og den manglende positive respons lidt sammen med den danske mentalitet - janteloven...

    Hilsen Jacob.


  • #11   11. feb 2004 Til Bjarne J
    Ja, du har sikkert ret, at der er nogle Ducatista, der ikke kan se ud over deres egen næse, og ikke betragter japanere som motorcykler. Det er jeg meget imod, for så ender vi jo ligesom alle de Harley kører der ikke hilser på ander end harleyer.
    Jeg er også blevet tilbudt diverse klistermærker til motorcyklen hvor Sten pisser på japan eller lignende, men jeg er ikke med på den slags.
    Jeg syntes man skal købe den motorcykel der passer til ens stil og økonomi. Vil man fx. gerne kunne køre med den hurtigste topfar i verden, så skal man jo nok ikke købe en Ducati. Men hvis man som mig sætter mere pris på udseende og lyden, end topfarten og HK, så er Det jo en god cykel jeg har valgt. Men alt respekt for dem der prioiterer anderledes.
    Du vil aldrig høre mig kalde en japaner for en bambusraket, medmindre det er svar på tiltale fra en der rakker min ned. Og så er det som regel med en sarkastisk undertone.
    Vi skal jo heller ikke glemme at det ind imellem kan være meget sjov at mobbe hinanden lidt for sjov.


  • #12   11. feb 2004 hej tommy, Du har en fed kværn - selv om den mangler 2 cyl.
    smiley


  • #13   11. feb 2004 Tommy hvornår opretter du nogle billeder af din kværn, den ser ret fed ud.

    Hilsen en anden 'Thybo':)


  • #14   11. feb 2004 Det er sq ok at køre uden nr.plader hvis man går og vendter på at få råd til afgiften, det er fame svært og lade være.Har selv prøvet, meeeen det er ikke noget man skal fortsætte med i det uendelige, i øvrigt er det skide dyrt med P-plader smiley

  • #15   11. feb 2004 Til Martin G:
    Jeg har lige nogle stumper til malerne, og venter på min nykøbte bagende. Når jeg ar fået det, og har samlet den igen, så skal der nok komme nogle billeder herind. Glæder mig til at få den vurderet.


  • #16   12. feb 2004 Tommy er du medlem af Koldby Mc?

  • #17   13. feb 2004 Ja

    smiley


  • #18   23. feb 2004 ja gu ska der plader på dyret...

Kommentér på:
Tema: Nr.plade-afgift

Annonce