{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.675 visninger | Oprettet:

Bambi CAMP _ Træf På Toppen {{forumTopicSubject}}

hvad siger i et CAMP BAMBI ???

her kan du læse om træffet
(link fjernet)
info :
MC SCAVENIUS ARRANGERE "TRÆF PÅ TOPPEN" - MC SCAVENIUS BESTÅR AF CA 35 MEDLEMMER. HAR DERUDVOER EN SENIORKLUB PÅ CA. 35 MEDLEMMER OG EN MUSEKLUB MED VORES BØRN. Se www.mc-scavenius.dk

INFORMATION TRÆF PÅ TOPPEN 2007

TRÆFFET STARTER OFFICELT TORSDAG DEN 19. JULI KL. 12.00

PLADSEN: Træfpladsen åbner for camp onsdag den 18. juli kl.12.00. Herunder også vores skovcamp, med indhegnet MC parkering.

INDGANGS PRISER FOR MC GÆSTER:
Ankomst onsdag den 18. juli, 120,- pr. person.
Ankomst torsdag den 19.juli, 100,- pr. person.
Børn under 14 år gratis.
Man betaler kun en gang for at deltage på træffet.

INDGANGS PRISER FOR PERSONER I BIL:
Ankomst onsdag den 18. juli, 320,- pr. person.
Ankomst torsdag den 19.juli, 300,- pr. person
Børn under 14 år gratis.
Man betaler kun en gang for at deltage på træffet.

Alle priser gælder ved overnatning på træfpladsen.

BILER: Selve parkeringen af biler er gratis, det er indgangen til træffet der koster noget, så lad være med at sætte jeres biler alle mulige ulovlige steder. Respekter færdselsloven og vores skiltning med henvisning til træfpladsen. Det giver en masse problemer, især når der holder biler på brandveje så slukningskøretøjer og ambulancer ikke kan komme igennem hvor de skal, hvis der sker noget.
I år vil bil parkeringen være på det smalle stykke mellem jernbanen og hovedvejen ( se luftfoto ) Der vil være en overgang midt på pladsen, som skal benyttes, når man vil gå ind på træfpladsen.. Skiltning til denne vil være før i kan se træfpladsen - følg skiltningen. Lige den sidste opfordring - parker ikke på hovedvejen, det er den eneste vej ind til Skagen og den er ret belastet på denne tid af året. Det er ulovligt, men også uforsvarligt.

SOMMERFEST PÅ TOPPEN: Vi tyvstarter festen lidt, ved at holde et arrangement som er for alle, og ikke kun MC folket, men også for hele Skagen by og evt. turister der har lyst til en festlig oplevelse. Er man som MC`ist ankommet om onsdagen, kan man komme ind til sommerfesten i det store festtelt på det adgangsarmbånd man har købt ved indgangen til træfpladsen. Dette armbånd er gyldigt hele træffet. Der vil på et tidspunkt på denne hjemmeside være flere oplysninger om Sommerfesten.

CAMP: Der kan kun overnattes på træfpladsen i eget telt. Hvis man har pavilloner må de ikke være større en 4 gange 4 meter. I vores skovcamp ( se luftfoto ) kan man også kun overnatte i eget telt, men her kan man ikke have sin MC ved eget telt. Den skal stilles i en indhegning som er døgn bemandet med personale. Man vil her modtage et armbånd med et nummer, og der vil komme et tilsvarende nummer på mc`en, så der kan kontrolleres at det er rette ejer der henter en MC.

TOILETTER / BAD: Der er toiletter fordelt flere steder på træfpladsen, også ved skovcampen. Der er bad et sted på pladsen, dette koster 10,- pr. bad. Se dette på oversigten i informationen ved ankomst til træffet.
I samarbejde med kommunen arbejder vi på at få lagt et stikledning til jeres l..., men vi ved i skrivende stund ikke om dette kan nås til Træf på Toppen 2007.
Dog har vi en nødplan - der kommer en ekstra bil til at kører jeres l… væk, derudover vil der være et rengørings team på ca. 20 personer, som arbejder i skift således der vil blive gjort rent døgnet rundt. Dette skulle gerne resultere i en kraftig forbedring af toiletforholdene.

DRIKKEVARER / BARER: Der er mulighed for at købe drikkevarer døgnet rundt, dog vil nogle af barene være lukket i nogle af døgnets timer. Priserne er rimelige. På nogle tidspunkter af døgnet vil der kører mobilbarer rundt på pladsen, som også sælger kolde øl og sodavand. Disse mobilbarer vil i år forsøge at have morgenmad med på bilerne om formiddagen.

MAD: Vores store madtelt sælger mad døgnet rundt. Vi laver selv varme rundstykker hver morgen.
Udvalget i madteltet er varieret. Derudover vil der på pladsen være forskellige boder som også sælger mad. Der er boder med burger, og pølser, derudover kommer der flere forskellige, som i skrivende stund ikke er fastlagt endnu.
Disse er dog ikke åben i alle døgnets timer.
BØRN / UNGE: Alle børn / unge under 18 år, vil få / købe et specielt armbånd, som viser os arrangører at de er under 18 år. Er vi i tvivl, vil vi forlange ID med billede.
Hvis du som MC`ist har dit barn med, vil vi opfordre til at barnet ikke befinder sig i festområderne efter kl. 21.00.
Alle børn / unge der kommer på endagsbesøg skal forlade pladsen inden kl. 21.00, ser vi nogen med denne type armbånd eller uden armbånd vil de blive bortvist fra pladsen af vores sikkerhedsvagter eller pladsvagter.

INFORMATIONEN: Informationen ligger inde på pladsen - følg skiltningen. I informationen kan man tilmelde sig træffet. Her kan man også få en folder med træffets program i og andre informationer. I informationen er der en stor planche over træfpladsen, hvor man kan se hvor forskellige ting er som barer, toiletter o.s.v, derudover kan man skrive sig på planchen, så venner eller bekendte kan finde en. Teltfelterne er nummereret og tilsvarende nummer vil hænge ude på pladsen.
Der er mulighed for at hæve på dankort (kun dankort) døgnet rundt. Ved siden af informationen vil der være en container med dankortautomater, denne kan tage flere slags kort.
Man kan få opladet sin mobiltelefon, dette kræver dog at man har sin egen lader med.

FØRSTEHJÆLP: Har du brug for hjælp, har vi et erfarent team på træfpladsen, det består af frivillige fra beredskabet i Skagen, Frederikshavn og Ålborg, de er gode til give plaster ud, og vurdere om der er brug for lægehjælp / ambulance. Der sørger også for at du vil blive lagt i vores afrusningstelt, hvis du ikke kan finde hjem til dit telt fra festområdet og bliver træt.

BODER: I vores bodgade vil du finde forskellige MC relateret boder.

ALKOHOLTEST: På pladsen ved udehold 1, ( der MC`ister betaler for at komme ind) er der mulighed for at købe en alkoholtest, så man er sikker på at være ædru nok til at køre. HUSK den skal vise 0,0 før du kan være sikker.

UNDERHOLDNING: Der vil være forskellige former for underholdning, Børnearrangement, konkurrencer, en tur med Sandormen til Grenen, musik og strip. Der vil senere være et program at finde på hjemmesiden.

FESTTELTE: På træfpladsen er der et stort festtelt, hvor der vil være ca. 3 bands der spiller pr. aften, derudover strip - både professionelt og vores meget populære husmorstrip. Selvfølgelig er der også noget for pigerne Træffets blødeste mand og Træffets TYR.
Så har vi Harley teltet, hvor du vil finde den mere intime træfstemning, her vil der også i visse tidsrum være levende musik. Det er MC H.D. Garagen der betjener dig i dette telt.
Og så har vi selvfølgelig vores døgnåbent madtelt.

ÅBEN ILD: Når vi skriver alt åben ild FORBUDT, mener vi ALT, bål, grill, gas varmer, trankiasæt, myggelys, stearinlys og lign. Der er for jeres egen sikkerheds skyld, samt krav fra myndighederne.


MEDARBEJDERE: Vi har ca. 1000 frivillige medarbejdere, der alle arbejder gratis for en eller anden klub eller forening, pengene går så til klubberne f.eks. Håndbold, floorbold, spejdere, ishockey, rideklub o.s.v

ANDRE OVERNATNINGSMULIGHEDER: Campingplads - Øster Klit Camping, Flagbakkevej 53, 9990 Skagen Tlf. 98 44 31 23, eller skagen-camping@mail.dk
Hoteller, lejligheder eller lign. kontakt: Skagen turistforening tlf. 98 44 13 77 eller www.skagen-tourist.dk eller turistbureau@skagen-tourist.dk


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bambi CAMP _ Træf På Toppen
Kommentér på:
Bambi CAMP _ Træf På Toppen

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce