{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
947 visninger | Oprettet:

Din Kvinde En instruktionsbog for Mænd {{forumTopicSubject}}

Din Kvinde En instruktionsbog for Mænd del 1.

Står du og skal ud i byen i aften for at finde en kvinde kommer her lige et par gode råd. Håber her med at du bliver i stand til at lære kunsten af en der er garvet i faget (NOT)

Citatfra Bogen: Din Kvinde En instruktionsbog for Mænd Af Martin Baxendale.

Punkt 1.
Sådan startes en kvinde:
At forsøge at starte en kvinde kan være en vanskelig opgave, hvis man ikke forstår, hvad man står over for(hvilket forklare, hvorfor så mange mænd forkludre dette punkt så eftertrykkeligt)

Det er uhyre vigtigt at du sætter dig ind i de grundlæggende startprocedure:

Den forkerte: HIK Vil du med mig hjem til mig? Jeg har en 30 cm kang tunge og jeg kan trække vejret gennem ørene.....

Den rigtige: (Anbefalet startprocedure)
1. Etabler øjenkontakt (Uden at glo på brysterne)

2. Præsenter høfligt dig selv (Uden at befamle kvinden)

3. Tal til kvinden (Uden at snøvle som en drukkenmås)

4. Lyt til kvinden (Uden at hikke som en drukkenmås)

5. Gentag 3+4 Indtil du føler dig fortrolig og godt tilpads i kvindens nærhed, og indtil I har fundet ud af at I har mange fælles interesser og har en vis forståelse for hinanden.

6. Tilbyd kvinden at blive kørt hjem i din Rolls- Royce med chauffør.
Eller endnu bedre: Bag på din Kawasaki.

Efter vores erfaring vil en høflig, føldom og respektfuld startprocedure som denne virke hver eneste gang.

Advarsel: Det er afstørste vigtighed (og dette kan ikke understreges nok) at du er helt klar over forskellen mellem en ægte kvinde og en dygtig efterligning (som der efterhånden er nogle stykker af i omløb).

Når du er på udkig efter en kvinde du kunne tænke dig at starte, fx. på værtshus, barer eller diskuteker, kan det medføre meget volsomme misforståelser og alvorlig forlegenhed for alle parter hvis du ikke er iatand til at afsløre forakellene på en ægte kvinde og en efterligning.

Den ægte:

Glat ansigt.
Intet adamsæble
Høj stemme

Efterligning:
Hår i ansigtet.
Adamsæble
Dyb stemme
Øl mave(må ikke forveksles med den ægte kvindes mave, når hun er gravid)



Hvordan du pakker din kvinde ud.

Prøv at undgå at have alt for travlt med at pakke din kvinde ud, når du først har fået øje på hende.(i al almindelighed anses det for at være høfligt at vente, i hvert fald indtil du kender hendes).

Forhastede og kluntede forsøg på at pakke en ukendt kvinde ud, når du lige har truffet hende, kan fakriak ødelægge dine muligheder for at opnå et langvarigt og nydeselsfuldt bekendtskab og/eller resultere i en længervarende frihedsstraf.

Rigtigt:

Kvinden: "Kunne du tænke dig at drikke kaffe hjemme hod mig?"

Manden: Nikker glad

Forkert:

Manden: Medens han trækker if i kjolen så der er udsigt til Kawasak...Nej Kavalergangen
"BRRØRRP lækre meloner! hvad med et slag strippåker?"


Grundlækkende Karakteristika.

Det er en god ide at gøre dig bekendt med kvindens grindlæggende karakteristika, før du fårsøger at starte en. Undlader du at bruge den nødvendige tid på at sætte dig på dette, vil det uværgeligt medføre problemer senerhen.

A. Hjernen: Glem aldrig nogensinde at din kvinde gar en sådan. denne opfattelse er en udbredt misforståelse blamdt mindre erfarene mandlige brugere(og også blandt erfarne) og konsekvenserne kan virkelig være redselsvækkende.

B. Mund Lyt for guds skyld til hende! Omhyggelig opmørksomhed over for hendes dataudlæsning sikre dig værdifulde forvasler, hvis noget er ved at gå galt. Sluk akdrig for kvinden, når munden er i funktion.

C. Ører: Hvisnoget er ved at gå galt er dette stedet at indlæse data og spørgsmål vedr. jeres problemer. Husk at det hjælper ingen ting at surmule og nægte at komoniker med din kvinde.

D. Knæ: Den tekniske betegnelse herfor er testikelmerkulator! Vær konstsnt på vagt over for disse, som kvinden har to af, særligt hvis du fornæmmer problemer under opsejling. knæ er er omend smertelig, men meget nyttig indikator til at vise om du behandler dun kvinde korrekt.

E. Saks: Praktisk indretningtil mange dagligr gøremål i hjemmet-samt til at klippe alle dine slips og jakkeset i småstumper, hvis du driver mere end en kvinde ad gangen. Eller forsøger på at udskifte din kvinde til en yngre model.

F. Lækre, bløde, runde beroringspunkter: Advarsel!
I firbindelse med en ukendt kvinde skan det bemærkes at disse elementer ikke må berøres, før du har lært hende bedre at kende og/eller opfordres til håndspålæggelse.


Fortsættelse følger i næste weekend.

Søren


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Din Kvinde En instruktionsbog for Mænd
Kommentér på:
Din Kvinde En instruktionsbog for Mænd

Annonce