2.095 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
49 Svar
Nytårs menu - Hvad skal I have? Nytårs menu - Hvad skal I have?
Her står den på:
Forret:
Cremet Hokaidosuppe med ristede kammuslinger og persille/trøffelolie.
Hovedret:
Flamberet chateaubriand af kronhjortemørbrad med ristede kantareller, selleri puré, grønne asparges og rødbede chips serveret med kartoffel rösti og æble cider sauce.
Dessert.
Chokolade fondant med blødende hjerte, serveret med tre slags hjemmelavet is, og friske brombær.
Natmad.
Hotdogs med hele svineriet.
0 synes godt om
sep 2005
Følger: 13 Følgere: 13 MC-er: 2 Emner: 65 Svar: 419
vi kører den sønderjyske med grønlangkål, hamburgryg, kålpølser og brune kartofler
noget isdessert
den med hotdogs til natmad tror jeg også lige vi stjæler ved dig
feb 2006
Følger: 22 Følgere: 41 MC-er: 4 Annoncer: 2 Emner: 400 Svar: 2.370
feb 2006
Følger: 22 Følgere: 41 MC-er: 4 Annoncer: 2 Emner: 400 Svar: 2.370
jul 2008
Følgere: 91 MC-er: 6 Emner: 364 Svar: 1.751
Ristede kammuslinger, med selleri puré, Asparges crudite og en
Blå kartoffel chips, hertil en beurre blanc med purløg,
Hovedret:
Langtids stegt oksefilet, m, grov kartoffel pure, tilsmagt med forårsløg og persille,
Sauteret østers hatte, og langtids bagte persille rødder,
Hertil en, glace på mørk øl.
Dessert:
Æblekompot m, cremé anglaísé, Sprød marcipan, crumble og frisk hindbær
Det skal sku nok blive lækkert,
og selvfølgelig mig der skal lave det,
selvom jeg også laver det til dagligt
jul 2006
Følger: 36 Følgere: 39 MC-er: 4 Emner: 266 Svar: 1.736
jul 2008
Følgere: 91 MC-er: 6 Emner: 364 Svar: 1.751
Pølser med brød og hele svinetøjet, og lidt ost senere hen
Lyder sku lækkert Sune
feb 2006
Følger: 22 Følgere: 41 MC-er: 4 Annoncer: 2 Emner: 400 Svar: 2.370
jul 2006
Følger: 36 Følgere: 39 MC-er: 4 Emner: 266 Svar: 1.736
Martin, ja det er noget andet med os amatørkokke. Jeg har det jo som hobby. Det er nok noget andet hvis det er ens erhverv.
aug 2004
Følger: 52 Følgere: 49 MC-er: 1 Emner: 291 Svar: 3.015
Tror dog lige der bliver tid til at smække en kransekage sammen og tage med under armen. Der skal jo lidt fast indenbords sammen med de x-antal liter brus..
apr 2005
Følger: 1 Følgere: 4 MC-er: 3 Emner: 29 Svar: 457
jun 2006
Følger: 6 Følgere: 19 MC-er: 2 Emner: 24 Svar: 767
jun 2008
Følger: 4 Følgere: 3 MC-er: 1 Emner: 58 Svar: 3.186
Og selvfølgelig nok batterier til at kunne flytte det halve af kommunen!
aug 2004
Følger: 6 Følgere: 6 MC-er: 2 Emner: 17 Svar: 532
aug 2004
Følger: 6 Følgere: 6 MC-er: 2 Emner: 17 Svar: 532
jun 2007
Følger: 11 Følgere: 10 MC-er: 2 Emner: 52 Svar: 260
Cremet Hokaidosuppe med ristede kammuslinger og persille/trøffelolie.
Hovedret:
Flamberet chateaubriand af kronhjortemørbrad med ristede kantareller, selleri puré, grønne asparges og rødbede chips serveret med kartoffel rösti og æble cider sauce.
Dessert.
Chokolade fondant med blødende hjerte, serveret med tre slags hjemmelavet is, og friske brombær.
Natmad.
Hotdogs med hele svineriet.
jun 2008
Følger: 4 Følgere: 3 MC-er: 1 Emner: 58 Svar: 3.186
Drop al det der tarmfyld og kom med noget seriøst!
F.eks sprutten!
aug 2004
Følger: 6 Følgere: 6 MC-er: 2 Emner: 17 Svar: 532
aug 2004
Følger: 52 Følgere: 49 MC-er: 1 Emner: 291 Svar: 3.015
jun 2007
Følger: 20 Følgere: 21 MC-er: 1 Emner: 185 Svar: 799
jul 2008
Følger: 2 Følgere: 17 MC-er: 1 Emner: 47 Svar: 4.773
jun 2007
Følger: 6 Følgere: 35 MC-er: 1 Emner: 13 Svar: 64
Godt nytår til jer alle
Jacob
aug 2007
Følger: 23 Følgere: 21 MC-er: 1 Emner: 48 Svar: 794
mar 2010
Følger: 6 Følgere: 179 MC-er: 4 Emner: 139 Svar: 372
På salat af blodappelsin med teriyaki sauce & mango creme
Serveret med hjemmebagt surdejs brød
Foie grass terrine
Serveret med kvæde kompot, cognac reduktion & frisk estragon
På grillet brioche
Tournedos af Kalvemørbrad på
Ballotine af braiseret svinekæbe i savoy kål
hertil sauce bordelaise & pommes anna, toppet med krydderurt salat
Dessert tallerken
Gateau marcel chokolade kage & appelsin sprødt
Mandarin – panna cotta med knuste makroner & rogn af blodappelsin
Pain de gênes mandel kage toppet med citron creme & passion
mar 2008
Følger: 12 Følgere: 12 MC-er: 3 Emner: 195 Svar: 2.054
mar 2008
Følger: 27 Følgere: 25 MC-er: 1 Emner: 70 Svar: 1.025
Jeg var nødt til at droppe aspargesen, så den kommer også til at stå på Hokkaido suppe her.. Dog minus Kammuslinger men med ristede Sesam frø
Stod i øvrigt også med en Kronhjortemørbrad i hånden men kom i tvivl om hvordan den vil være til flambering.. Så du må meget gerne lige give en tilbagemeliding på resultatet.
Hovderetten bliver dog stadig Whiskey flamberet Okse medalioner Med tilhørende Hasselbach Kartofler og ristet Protobello Svampe, en flødelegeret Whiskey sauce lavet på tomat, paprika og tilsmagt med Timian.
Dessert blev også Pernod Flamberet annanas med Vanilje is og en sauce lavet på Vanljeis, kraften fra de stegte annanas en ristet banan tilsmagt med med en smule appelsin saft pyntet med Ribs og stjerenfrugt.
Men det lyder sgu spændende go fornøjelse i Køkkenet Sune.. Jeg glæder mig sgu selv til at få sat ild i det hele. :-).
jul 2006
Følger: 36 Følgere: 39 MC-er: 4 Emner: 266 Svar: 1.736
Havde selv overvejet noget ristet foie gras på en bund af rocula med en rødvins/balsamico sauce til forret.
Vi snupper Amaral Chardonnay til forretten og et par gode Baroloer til hovedret. Så har jeg en Tokaji Aszu 5 Puttonyos som jeg regner med at åbne til desserten.
Mads K. Også en udemærket menu du har fundet på:)
jul 2006
Følger: 36 Følgere: 39 MC-er: 4 Emner: 266 Svar: 1.736
Men din menu er sgu også en hvilket gourmet restaurant værdig.
jul 2008
Følger: 2 Følgere: 17 MC-er: 1 Emner: 47 Svar: 4.773
feb 2006
Følger: 22 Følgere: 41 MC-er: 4 Annoncer: 2 Emner: 400 Svar: 2.370
mar 2008
Følger: 27 Følgere: 25 MC-er: 1 Emner: 70 Svar: 1.025
Mht til flameringen vil jeg nok holde mig til Cognac. Tror at den kraftige smag af egefade og malt du får frem i en Whiskey flambering vil gøre et så magert stykke kød som Hjort alt for tørt i smagen.
På det punkt tror jeg Cognac vil være lidt mere "skånsom"!!
Samtidig er dit tilbehør ikke noget der er er sådan....hva ka jeg sige... Kraftig i smagen.. så tror også her at Whiskey vil overdøve dit tilbehør, som i øvrigt er godt afstemt til hinanden synes jeg .. Selleri Pure´en får du dog lov at beholde.. uf..
Barolo er selvfølgelig altid godt, men næste gang prøv at go Spanish..
Ribera del Duero: ligger i området omkring Rioja, men laver nogle fantastiske vine. Kan anbefale Vino Pedrosa ( Så lugter det også lidt af MC og MGP
Morten P. Kun på hobbyplan.. og når det falder over mig.
mar 2008
Følger: 27 Følgere: 25 MC-er: 1 Emner: 70 Svar: 1.025
jul 2006
Følger: 36 Følgere: 39 MC-er: 4 Emner: 266 Svar: 1.736
aug 2004
Følger: 6 Følgere: 6 MC-er: 2 Emner: 17 Svar: 532
dec 2006
Følger: 13 Følgere: 51 MC-er: 4 Emner: 135 Svar: 1.568
Derefter hjemmelavet is i hjemmelavet nøddekurv (min kammerat som også kommer imorgen er bager).
Og 4 liter rødvin, 3 kasser øl, Irish coffee, sjove drinks med masser af sprut i (se billeder fra min bar... den bliver åbnet imorgen. Jeg har 3 gasvarmere).
Natmad: Det kan folk sgu selv finde i køleskabet. Det er jeg for fuld til at hjælpe dem med til den tid.
apr 2007
Følger: 6 Følgere: 5 MC-er: 2 Emner: 24 Svar: 105
mar 2010
Følger: 6 Følgere: 179 MC-er: 4 Emner: 139 Svar: 372
skal på PARK CAFE
jun 2008
Følger: 4 Følgere: 3 MC-er: 1 Emner: 58 Svar: 3.186
"Kasper de drikker vel danskvand for at smage maden? Og så er de ædru når der skal fyrres af :D"
Hmm, det lyder saftsusemig,,,,,,,spændende? NOT!
nov 2010
Følger: 3 Følgere: 2 MC-er: 1 Emner: 19 Svar: 88
stjerneskud som den bør laves med det hele.
argentinsk oksemørbrad med kartofler bearnaise og div. garniture
pæretærte med bubon vanilla is og hjemme lavet schocoladesovs
og HOTDOGS mit alles.
(beklager stavningen men tabte stave pladen et par gange)
feb 2008
Følger: 29 Følgere: 30 MC-er: 1 Emner: 112 Svar: 7.300
jul 2008
Følgere: 91 MC-er: 6 Emner: 364 Svar: 1.751
stjerne skud, er for lækkert.
dec 2006
Følger: 13 Følgere: 51 MC-er: 4 Emner: 135 Svar: 1.568
jul 2008
Følgere: 91 MC-er: 6 Emner: 364 Svar: 1.751
Et stjerne skud skal "bare" være et stjerne skud,
Elsker stjerneskud, og aner ikke hvorfor jeg ikke smed det på menuen
dec 2006
Følger: 13 Følgere: 51 MC-er: 4 Emner: 135 Svar: 1.568
Kokkerisk frihed er altid tilladt
Og du smed det på menuen, fordi: Det SMAGER dejligt
jul 2008
Følgere: 91 MC-er: 6 Emner: 364 Svar: 1.751
Og forresten så hedder jeg ikke ( HELLE )
dec 2006
Følger: 13 Følgere: 51 MC-er: 4 Emner: 135 Svar: 1.568
For helvede... jeg har forlagt mine læsebriller. Et under jeg i det hele taget kan stave rigtigt.
Sorry
aug 2007
Følger: 7 Følgere: 5 MC-er: 1 Emner: 85 Svar: 849
Hovedret noget mørbrad og furter på weber
Dessert noget ishalløj
Natmad flere furtere fra weber
Chips og dip i litervis
Og en hjemmebrygget øl bliver nok også smagt i dagens anledning muuff
jul 2008
Følgere: 91 MC-er: 6 Emner: 364 Svar: 1.751
det er glemt efter kl 12 imorgen
nov 2006
Følger: 16 Følgere: 16 MC-er: 5 Emner: 51 Svar: 809
hos os står den på.
Forret.
Lakseroulade. lavet af røget laks fra den lokale fiskemand.
med hjemmetlavet dild fyld, og en skefuld lakserogn på toppen.
hovedret.
simpel.,
en god bøf. men flødekatofler og tomat salat.
Dessert.
hjemmet lavet moca is. på en nøddebund.
og en smule ananser på toppen:-)
God nyt år
nov 2010
Følger: 3 Følgere: 2 MC-er: 1 Emner: 19 Svar: 88
Donatello: det lyder som lige noget for mig den desert
Nytårs menu - Hvad skal I have?