{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.839 visninger | Oprettet:

Hjernedød Politi Razzia på helsingør motorvejen {{forumTopicSubject}}

Så mens man ikke kan få hjælp til de 35-40 unge, af anden etnisk herkomst, der hærger min andelsbolig forening. Der hærger/ødelægger/truer/sælger hash og stjæler, dem kan man ikke sende mandskab ud til.
Men kalde hundrede Betjente ind til så nytteløs en Razzia kl lort fredag nat, kan man godt..
Svineri!!...
(undskyld mit sure opstød)men jeg bliver sq mindre og mindre autoritær med tiden.
Mens staten er uden med bødeblokken til hr&fru Danmark.
Lamt!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjernedød Politi Razzia på helsingør motorvejen
  • #1   21. jun 2014 kan kun give dig ret

  • Ole H
    Ole H Tilmeldt:
    mar 2014

    Følger: 1 Emner: 27 Svar: 46
    #2   21. jun 2014 Hvor meget skal du af med?

  • #3   21. jun 2014 Mon ikke der er nogle kvoter der skal opfyldes igen igen... :-\

  • #4   21. jun 2014 #2
    Var ikke ude og køre..


  • Simonsen
    Simonsen Tilmeldt:
    maj 2007

    Følger: 2 Emner: 21 Svar: 896
    #5   21. jun 2014 Det joh en forretning, og der er flere penge i at udskrive dummebøder til folk.

    <ironi kan være brugt>


  • #6   21. jun 2014 Henven din vrede til regeringen, og ikke til politiet. Politiet gør som regeringen beordre dem til. Jeg ved at de personligt også synes at ressourcefordelingen er helt skæv.

  • #7   21. jun 2014 Er helt enig. Der burde gøres noget ved det her problem

  • #8   21. jun 2014 den slags stikprøver får de kun 1% af dem der ikke har rent mel i posen

    flere mc betjente og ordens politi ville være vejen frem..
    sjæltent jeg enlig støder på en mc betjent til hverdag.. for et par år siden så man dem hele tiden


  • #9   21. jun 2014 Havde de stået der fra 14, tror jeg slet ikke de ville tør at se resultatet.

    Det er så ringe, men det jo os selv der er skyld i det, ingen opråb fra befolkningen eller reaktion.

    Skifter nok parti til noget jeg normalt aldrig vil røre, bare for at der skal ske noget nyt


  • #11   21. jun 2014 Godt at man lige checkede www.fartkontrol.nu så jeg kunne tage Hillerødmotorvejen hjem i nat smiley

    Jeg endte i "totalkontrolle" razziaen sidste gang den var på Helsingørmotorvejen ved Lyngby hvor de spærrede vejen af og checkede alle biler.

    Jim


  • #14   21. jun 2014 Hvis de bare stopper et par spritbilister ved sådan en razzia, kan vi vel alle kun være tilfredse..
    Hvis man ikke kan magte sit ghetto-område, må man jo flytte..
    Kan ikke se problemet


  • #15   21. jun 2014 #14
    Så du kan ikke se problemet, Hvor lam er du? Med den ligegyldighed du viser?..Jeg bor ikke i en ghetto, men får desværre gæster fra flere(bla. Mjølnerparken på Nørrebro). Og Gu vil jeg da Røv flytte..Er det sådan du takler dine problemer, ved at flytte/flygte..
    Jeg forventer fandfløjteme politiets opbakning, når jeg ringer til dem, ellers ville jeg ikke ringe!!?.. At vi skal flytte ud af vores andelsforeningen med et par hundrede tusind i tab, mener du er den bedste løsning?.
    Sådan spiller klaveret ikke i min verden, ringer jeg til ordensmagten, så står jeg med et problem som jeg ikke selv kan løse, at de så vælger gang på gang at sige at de ikke har mandskab til det, er i min verden en fallit erklæring. For ikke at sige retssikkerhed.
    Man burde have Krav på at de møder op, når man kontakter dem.
    Færdig slut!!..
    Flytte...'tisk tisk..forbandede trolley.


  • #16   21. jun 2014 2 spørgsmål herfra, hvor meget grammet, altså i dit område, og nummer 2... er de total med at blæse i piben på alle de stopper og kikke alt igennem om de tror der er fejl/mangler/defekter


  • #18   21. jun 2014 #17
    Nej,med din holdning, bliver det aldrig bedre.


  • #19   21. jun 2014 Det slags vilkårlige totalkontroller er ikke en retsstat værdige. Det lyder fanme som et scenarie fra diktaturstater som Nordkorea: Vi tilbageholder er tilfældigt antal borgere, og så tjekker vi om de har udestående med Skat, om de har drukket, røget eller om deres køretøjer er i orden.

    Føj siger jeg bare....


  • #21   21. jun 2014 Det er da tankevækkende, at hvis man vil have en smule grænsekontrol for at begrænse rumænske tyvebanders hærgen, så er man en ulækker racist, som puster til fascismens flamme.... Hvis man derimod går ind for vilkårlige totalkontroller af egne borgere så er man.... en ansvarlig politiker smiley

    Forstår det ikke...


  • #22   21. jun 2014 Så det bliver bedre af at sidde bag tasterne og brokke sig? Bedre integration af at svine folk med anden etnisk baggrund?
    Jeg ville sådan set bare sige, at jeg personligt vægter det højere, at fange spritbilister end at bekæmpe håbløse geografiske og etniske problemer..


  • #23   21. jun 2014 #22.
    Ja, det hjælper at råbe op på dvs. Forummet/sociale medier.
    Hvad skulle man ellers?..Være ligegyldig som dig?..Aldrig!!!.
    Og som om jeg ikke har gjort andet, har du selv prøvet at gå solo ned til 20. Unge der står og sparker på en stjålet scooter for at bede dem holde op??..efter at havde gjort det gentagne gange, for blot at få at vide man skal passe sig selv, så tyr jeg til politiet..Og da de aldrig har tid, når man ringer. Hvad gør man så??.. Så Spar Mig For Racisme Kortet...


  • #25   21. jun 2014 Integrationen af disse fremmede kommer aldrig, aldrig nogensinde til at ske. Desværre er der ikke en eneste politiker, der tør indrømme dette.

    Der findes én løsning på problemet, men det må man ikke sige højt, for så er man racist. Sørgeligt, men Danmark synker.


  • #26   21. jun 2014 #24
    Du må være udviklingshæmmet. Skandale at du har adgang til internettet..


  • #28   21. jun 2014 @ #24 Der er da masser af udviklingshæmmede, som har adgang til internettet. Hvori består skandalen?

  • #30   21. jun 2014 Nå ja. Nu havde jeg f.eks. en klassekammerat, som hed Poul, vi kaldte ham nu Pølle, og hans bror var udviklingshæmmet - sådan rigtig hard-core sinke. Han sad faktisk bare og blæste spytbobler dagen lang. Jeg tænker nogen gange på Pølles bror og hvor godt det er, at vi har internettet. Nu kan han da se lidt porno i stedet for bare at sidde der.... Det synes jeg også man skal tænke på!

  • #32   21. jun 2014 Det sted du søger hedder "Nationen" og findes på Ekstra Bladets hjemmeside.

  • #34   21. jun 2014 jeg har løsningen udstyr hjemmeværnet med skarpladte våben og den som bare rører sig får skudt knoppen af

    men kan i det hele taget ikke forstå du bor i sådan et taberkvarter flyt dog ud i provinsen der er der ingen ballade, der sker bare ikke en døjt


  • #35   22. jun 2014 der er VILD ballade hér hvor jeg bor .. Igår kom katten ind med en mus, og idag knaldede min datter rundt på jordvejen på en crosser ... man får jo nærmest stress hér !!

  • #36   22. jun 2014 ja det må sgu være afslappende at se 20 kronragede perkere sparke til en scooter

    hjernedøde tosser de hygger sig sgu! smiley


  • #37   22. jun 2014 sjov holding nogle af jer har, men at man bare skal flytte ud af et belastet område...Det er sgu da de halal hjerner der ikke kan finde ud af at opfører sig ordenligt der skal ud. Men det er jo dejligt nemt at sige når man ikke selv sidder i det.

    #22 "Så det bliver bedre af at sidde bag tasterne og brokke sig?"
    Jeg ved ikke om du har opdaget hvordan internettet og forums generelt bliver brugt ? Det svare til at sige, kan du ikke tåle at høre folks negative / positive synspunkter/holdninger, så log af internettet.


  • #38   22. jun 2014 det gik jo fra at være "my house" til " their house" tror ikke man får noget ud af at være stædig lige på det punkt man straffer sgu kun sig selv ved at blive boende

  • #39   22. jun 2014 Ja!
    Hjernedødt!

    Og til de skabskonservative pseudoliberale nationalister!
    FØJ!

    (Som i vig fra mit åsyn. Tak.)


  • #40   22. jun 2014 Racist bliver jeg nok aldrig .. men iguder hvor er det nederen med lorte forældre som ikke kan eller vil tage ansvar for deres yngel.
    Lige så vel som der er røv nederen hvis statsansatte personligheder ikke har er ordenligt overblik til at se hvad de FAKTISK skulle tage ansvar for !

    Man parkere ret ofte en foto 5 km fra hvor jeg bor !. nærmest inde I en busk. Jeg tror ikke at der nogensinde har været et uheld dér. ikke engang dengang man kørte med oksekærre ! .. Trafikanterne som kører dér har nemlig fuldt overblik over alle vejens forhold, og af same grund må politiet nærmest kæmpe bilen ind mellem buske og træer for ikke at blive opdaget .. fuck hvor er det barnligt..!!

    hvis en stor del af det pengemaskineri, ( som de "kontrolposter" I virkeligheden er) forsvandt, var der nok ikke nogen som havde noget imod at man tjekkede trafikken for pavirkede personer, som IKKE hører til I trafikken .. det er vel ikke så svært at se !?!?


  • #41   22. jun 2014 Stem DF!!!

  • #42   22. jun 2014 #41 Det begynder jeg på fra næste valg.

  • #43   22. jun 2014 det har jeg altid stemt smiley

  • #44   23. jun 2014 Efter alt det der er sket de sidste par år. Har jeg meldt mig ind i DF. Støtter dem med søle 150 kr om året. smiley

  • #45   23. jun 2014 det er jo snart lige meget hvorhen man kicker så er der utilfredshed omkring de her emner ! Hvorvidt politiet er provisionslønnet ved jeg ikke, men det kunne godt se sådan ud nogen gange. Det jeg VED at er at hvis de skal lave overvågninger osv. af kriminelle aktiviteter, så de ansøge om midler til det, .. Og joh, det kræver nok både evne til at konfrontere og økonomi at starte på at rydde op I grupper som er direkte fjendlige over for det danske samfund .. Men det SKAL gøres ! ..
    SÅ hvis det er politiets hensigt at dele 1500krs bøder ud, for at skrabe penge sammen til en større indsats over for getto kriminalitet, så okay da !! .. Men så var det nok nemmere bare at spørge mig om jeg ville donere 1500 kr til formålet, det gør jeg gerne med det samme ..

    I sidste ende er det jo politikkerne der har dikteret hvorhen skattepengene skal gå !!


  • Ole H
    Ole H Tilmeldt:
    mar 2014

    Følger: 1 Emner: 27 Svar: 46
    #46   23. jun 2014 De penge går bare til støtte til vores muslimske venner

  • #47   25. jun 2014 Politibetjentene er ikke provisionslønnede, bortset fra de par stykker der nu er taget i at stikke bødepengene i lommen. Politiet har nogle måltal for hvor mange bøder der skal udskrives, og når man de måltal, får politimesteren udbetalt en bonus.
    Vi havde et geni i Haderslev, der opsatte to fotofælder med 500 meters mellemrum. Det gav jo dobbelt, men bøde nummer to blev underkendt, da en gik i retten med
    det.


  • #48   25. jun 2014 øøh.. #47 , var det ikke lige omkring det platte ordkløveri man kunne komme op med !??!
    Måltal !! .. Så hvis man bruger dét ord, så er det ikke; Drenge ! , Vi har et mål der hedder X antal bøder/kroner vi skal nå, så er det overskud I Statskassen og bonus på stationen !! .. Fyr den af drenge, husk bøde blokken !!

    Potitiet har nogel måltal for hvor mange bøder der skal skrives !! .. Det er godt nok magtmisbrug så det vil noget, og har INTET med trafiksikkerhed at gøre !


  • #49   26. jun 2014 de skulle tage og bruge deres tid i de fucking ghettoer i stedet

  • #50   26. jun 2014 ja de skulle !! .. Det er da også noget alarmerende at Politiet ikke SELV modsiger sig det system ! .. Hvordan kan man lige ha´glæde af at ralle ud I en offentlig betalt bil, lægge sig på lur, med det formal at lave penge til Staten !?
    Man får en bonus !! .. joh, ! .. Nu er det jo sådan at hvis politiet skal lave en overvågning skal de søge midler til den enkelte sag, hvilket jo gør at mange af det man ville kalde "små forhold" flyder ud I sandet.

    Og hvis man så samtidig uddeler "måltal"/Targets for antallet af bøder, som kan give en bonus .. Så behøver man da ikke være professor for at vide hvad focus kommer på ! .. Er det hende Helle T, som har state for den geni-streg ??


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #51   26. jun 2014 @morten l: Skulle de så ikke tage rocker/bandegrupperinger med i samme omgang? smiley

    Hvad angår måltal, så stop beskydningen på Politiet. Disse måltal er indført af den borgerlige fløj, siden administreret og styrket af den røde fløj - og nu vil den blå fløj lempe og reelt afskaffe det igen (det er gået op for dem at det ikke virker). Det forlyder at nuværende regering er enige. Lad os se.... Når du som ansat for besked på at følge en retning, så skal du følge den... uagtet at "man" syns' det er tosset!


  • #52   26. jun 2014 @GTR; Uagtet at "man" syntes den er tosset ! .. hmm, det tror jeg ikke er helt sandt, man HAR jo også en mulighed for at stille sig imod den retning. Hvis ikke det var sådan, skulle ansatte jo udføre ALT hvad der blev sagt til dem uanset moral og ansvar ..
    Man kan jo ikke altid bare stille sig op og sige ; jamen det var ikke mig, jeg fik bare ordre på det ! . Jeg er rigtig glad for politiet I mange forhold, men, at de acceptere at blive en inkasso afdeling fra SKAT, bekymrer mig kraftigt .

    Det er en dårlig ide´at begynde at gøre en effektiv og produktiv del af samfundet skyldige ved hjælp af bøder, fordi staten mangler penge .. Kan man kikke bare lidt ud I fremtiden, er det jo forudsigeligt hvad resultatet bliver ..

    Og nej ! . jeg har ikke noget specielt til overs for Rocker grupper, som overlever via kriminalitet.
    PS. jeg har faktisk flere gode venner inden for politiet, OGSÅ blandt Anti terror korpset, som bla. har med tung Rocker kriminalitet at gøre .. Men det er ikke lige med at hvis nogen inden for korpset gør noget dumt, så siger jeg ikke min mening ..


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #53   26. jun 2014 @morten l: Nu kan landets betjente jo ikke bare stille deres job i bero fordi man fra politisk hold har besluttet sig for x, y eller z - og ledelsen forøvrigt har udstukket retningslinier for ens gøremål. Arbejdsgiver har retten til at "give" og såfremt man ikke ønsker det, så finder man "bare" et andet job! Nu handler denne situation jo ikke om drab, vold eller ulovlige opgaver... så nej, der er da ikke tale om en kaffeklub, hvor alt skal drøftes ved dagens start! Og jeg er da også kun enig i din betragtning omkring måltal, og at ATK og lignende funktioner mere handler om indtægt end det handler om forbedring af færdselssikkerhed. Men billedet for den enkelte betjent ændres jo ikke... de får tildelt en opgave - løs den - eller løs noget andet i et andet job! Præcis på samme måde som så mange andre tåbelige instrukser gives til andre faggrupper...tja, f.eks. vores kære folkeskole og deres ansatte!

  • #54   26. jun 2014 Det job, som landets betjente i dag udfører, minder mest af alt om en parkeringsvagt: der skal skrabes penge i kassen. Den eneste forskel er, at parkeringsvagterne indrømmer det og politiet får det til at se ud som om, at det handler om trafiksikkerhed og den slags.

    Der er cirka lige meget service over det. Cirka samme opfattelse af dem i befolkningen.


  • #55   26. jun 2014 #54 .. yep !! .. og hvis ingen gør noget, og bare acceptere og acceptere så flyder det bare derud af.. lidt mere på hvergang.
    Det går da også ud over politiet. Befolkningen får mindre respekt for deres tilstedeværelse. Formålet var vel engang at hjælpe den konstruntive del af samfundet, så alle kunne overleve på en god måde.

    Hivs man ændrer deres formål, kommer der da problemer.


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #56   26. jun 2014 Søren og morten... jeg har virkelig "ondt" af vores stakkels betjente, idet I får det til at se ud til, at det er den menige betjent som selv vælger "opgave" ud fra hans/hendes ihærdige ønske om at skrabe penge ind til statskassen! Intet kan være mere forkert... det er vores folkevalgte som sætter den dagsorden og i næste instans ledelsen der skal omsætte politik til noget operationelt.

  • #57   26. jun 2014 Jeg siger ikke, at det er noget den enkelte betjent vælger. Han gør som cheferne siger, men derfor er det stadig til at kaste op over.

  • #58   26. jun 2014 GTR .. nej .. jeg tror også godt du ved hvad jeg mener : Man kan ikke frasige sig ansvar bare fordi man har en overordnet som siger man skal. Og I det same øjeblik som man går ud og udfører den ordre, har man jo også givet sin samtykke på at der er okay ! .. sagt eller usagt !

    Hørt I skolegården : det var ikke mig, det var de andre der sagde jeg skulle !! smiley


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #59   26. jun 2014 @Søren: Helt enig...

    @Morten l: Som Søren så smukt angiver, så er der "bare" mange ting man som ansat *skal* gøre uagtet at man ikke syns' opgaven/jobbet er i tråd med ens holdning!

    Lidt inspiration ift. Ledelse og "medarbejder" smiley

    https://www.youtube.com/watch?v=t90L0IrlQWA


  • #60   27. jun 2014 så hitlers ss soldater adlyd også bare ordre og skal derfor ikke straffes ???
    ders svar var jo også bare de viste ikke hvorfor men de havde jo fået ordre på at de skulle ??

    de burde tage sig sammen der inde samle sig og så bare en dag hvor alle ville droppe frart kontrol og så tage så mange andre opgaver som muligt self hvis de så lige ser en komme med 120kmt inde i byen men at spilde tid på at give folk der køre 141kmt på en 130 motorvej en bøde og jo er selv blevet taget i det tildfælde bøde =2500kr pga et højhastigheds tillæg på 1000kr ved 140


  • #61   27. jun 2014 Udfra det er det jo OGSÅ medarbejdernes ansvar at reagere hvis noget er forkert.
    Man lægger jo på same made heller ikke ud med at være "stakkels" , I det øjeblik man vælger et job som betjent.
    Politiet har RIGTIG mange hårde jobs, som kræver stor evne, det skulle de bakkes mere op I, men at sige ja til at ligge I en busk, for at nå økonomiske "måltal", så er der da gået noget HELT galt.
    Det må da ikke ende sådan at almindelige borgere føler ubehag, når politiet er til stede.


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #62   27. jun 2014 @KJJ92DK: Nu er der mig bekendt stor forskel på at være dansk betjent anno 2014 vs. soldat i 40'erne - så din sammenligning vil jeg end ikke bruge mere tid på!

    @morten l: Enig - selvfølgelig har medarbejdere og ansatte da et ansvar, og vi har været og er da også vidne til, at mange betjente via deres politiforbund har ytret deres holdning til f.eks. de nye ATK-forhol (ligeledes måltal og resultatløn). Men derfra og så til at skulle nægte, vil der for den enkelte ansatte jo være risiko for at miste sit job - præcis som du uden tvivl også vil være i stor fare for at miste dit job, såfremt du havde en galsindet leder som bad dig om at gøre noget (vel og mærke none-ulovligt) som du syns' var helt gak-gak! Faktisk tror jeg at vi er ret enige med den nuance, at jeg ikke mener, at det fair skydning på den menige betjent, når "ordren" sættes fra politisk hold og en *meget* politisk drevet central ledelse! Og dette ud fra, at den almene betjent (håber og tror jeg) ikke nærer store ønsker om at gemme sig i en busk eller tilbringe 8. timer i en ATK-vogn i ny og næ!


  • #63   27. jun 2014 GTR
    Nej ved godt det ikke kan sammenlignes men overdrivelse fremmer forståelsen smiley

    Og nej ved godt den enkelte betjent ikke bare kan nægte men vis de nu snakkede sammen og blev enige om en dag så det var fx 80% der stod sammen så det kun var de der magtliderlig svin der ikke var med


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #64   27. jun 2014 ....yndig tanke og idé, men sådan virker de arbejdsretslige regler altså bare ikke!

    Forøvrigt har deres "fagforening" - Politiforbundet på baggrund af mange betjente udtalt deres "syn på sagen".... og dette afspejler faktisk meget godt befolkningens generelle synspunkt. Så tilbage er der kun de magtliderlige...svinene....dem som bor på Christiansborg (for at bruge din formulering)!

    smiley


  • #65   27. jun 2014 GTR. Jeg er heller ikke på nogen made uenig med dig, men som KJJ siger, man kunne jo godt skrue bare lidt op for "charmen" I politiforbundet, så ikke ledelsen kørte dem helt ud over kanten .

    Jeg arbejdede engang hos en MC forhandler som mekker. Det fandt jeg ud af at chefen svindlede kunderne, ved at fortælle dem at der skulle skiftes flere Nye ting på deres cycler, end sandheden var .. Jeg tog det op med ham, men det var bare en sang fra de varme lande ! .. ikke om jeg ville lægge navn til det, og reslutatet blev jeg jeg stopped..

    Ham kører STADIG videre på same made den dag idag .. Nu var det en lille virksomhed, hvor der ikke var meget andet end at finde et nyt job .. Men et sted hvor der er mange ansatte, kan det at stå sammen, gøre en stor forskel


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #66   27. jun 2014 En politisk drevet og påvirket virksomhed - som Etaten jo er - er bestemt ikke at sammenligne med en privat MC-forhandler. Og forskellen er jo også den - som du skriver - at din chef svindlede (jeg tolker dette som værende ulovligt eller noget der grænser tæt derpå). Vores betjente svindler jo ikke - de begår ikke noget ulovligt!

    Nok om det.. og forøvrigt enig I at Politiforbundet sagtens kunne slå mere på tromme for de stupide forhold der gør sig gældende mht. måltal, resultatløn, ATK mv.


  • #67   27. jun 2014 nu kan der vel snart ikke koges mere suppe på denne historie, medmindre der kommer nogen PATTER ind i sagen smiley

  • #68   27. jun 2014 Jeg er i hvert fald fornøjet over at se hvor det endte.

    Forståelse for almindelig karriereetates rationale
    Samt udtryk for et ønske om at bringe etatens hoveder tilbage på deres skuldre

    Nu mangler vi bare at se et par dinglende bryster så kan jeg sove trygt smiley


  • #69   28. jun 2014 ja men er det ikke også svindel at køre den ene bøde ratcia efter den anden for at der kan blive til den næste "firma" fest ??


    67 og 68
    det skal i så få


    profilbillede
  • #70   28. jun 2014 Haps
    Der var bid smiley


    profilbillede
  • #71   28. jun 2014 horfor er den så lille??

  • #73   29. jun 2014 #72 Spændende.

    Er der nogen af jer der er blevet fanget på mc med "ulovlige madvarer" ? smiley


  • Simonsen
    Simonsen Tilmeldt:
    maj 2007

    Følger: 2 Emner: 21 Svar: 896
    #74   29. jun 2014 KJJ - Det med at blive taget for 141 i 130 zone, du er klar over at der er en max tilladt hastighed. At alle så kører for stærkt gør det desværre i mere lovligt, eller mindre farligt. Og joh, jeg kører selv for stærkt, men prøver altid at orientere mig og snige mig ud af farlige situationer, men genrelt ca. en +10 på speedo.



  • #75   2. jul 2014 Patter - eller fartbump`? Søg på nettet, og du skal finde.

    profilbillede
  • #76   3. jul 2014 74 ja jeg ved det godt men vil du fortælle mig at min anden bøde for 101 på landevej med en pris på 1500 er mindre farlig?? Og for at gøre det endnu sjovere gælder høj hastigheds tillægget kun på motorvej

Kommentér på:
Hjernedød Politi Razzia på helsingør motorvejen

Annonce