{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
749 visninger | Oprettet:

Skat {{forumTopicSubject}}

Hvor langt kan Skat gå tilbage hvis de opdager forkert angivne oplysninger eller for den sags skyld svindel og snyd , og hvad mon forældelses fristen
Og det er selvfølgelig ikke mig jeg tænker på , men min frisørs fætters naboKommentarer på:  Skat
 • #1   16. maj 2017 Svindler du, eller din frisørs fætters nabo, tilpas meget for et tilpas stort beløb - gerne over en millard - så har du intet at frygte.

  Er du derimod almindelig lønslave, så er der vist ikke som sådan nogen forældelsesfrist (hvis jeg husker ret).


 • #2   16. maj 2017 De går tilbage til dengang din oldefar var i din tipoldefars nosser hvis du er almindelig menneske...og så kommer der renter oven i.

  Hvis du har en international virksomhed eller er rigmand så kan du gøre hvad der passer dig så længe du invitere et par politikere på golf ferie Ja, du slipper endda ikke blot for at betale, du kan også hive masser af penge ud af SKAT hvis du ellers ved hvordan.


 • Carsten H
  Carsten H Tilmeldt:
  aug 2012

  Emner: 10 Svar: 277
 • HM
  HM Tilmeldt:
  apr 2006

  Følgere: 15 MC-er: 1 Emner: 20 Svar: 2.572
  #4   16. maj 2017 ....snyd & bedrag kan aldrig forældes - og specielt ikke i forhold til registreringer!

  Og sagen er den, at SKAT end ikke kigger efter en tidligere og ikke opdaget svindel & humbug i den retning.....de kigger på DIG og DIN mc/bil - at betale - alternativt henter de cyklen/bilen og du får anyhow lov til at punge ud! (læs: ingen rabat for bøde/afgift).

  At én fætter eller venne-bekendt har snydt (og gjort det godt) uden at blive opdaget - det er og bliver et anliggende mellem "ham" og dig.... ikke SKAT thi SKAT afregner kynisk med dig.


 • HM
  HM Tilmeldt:
  apr 2006

  Følgere: 15 MC-er: 1 Emner: 20 Svar: 2.572
  #6   16. maj 2017 ...og blot for præcision:

  Den 1. august 2008 trådte en ny forældelseslov i kraft. Herefter er den normale forældelsesfrist 3 år - og her henvises til skatte og afgiftsager.

  *MEN*

  I henhold til skatteforvaltningslovens § 31& 32 angives der følgende:

  Uanset denne frist kan et afgiftstilsvar fastsættes eller ændres efter told- og skatteforvaltningens bestemmelse, hvis den afgiftspligtige eller nogen på dennes vegne forsætligt eller groft uagtsomt har bevirket, at afgiftstilsvaret er fastsat på et urigtigt eller ufuldstændigt grundlag, jf. skatteforvaltningslovens § 32, stk. 1, nr. 3.

  ....har du eller anden snydt, så kommer SKAT efter dig! (underforstået sagen vedr. bil/MC som er i din besiddelse). Typisk bliver køretøj beslaglagt før og under sagsbehandling (der er INGEN gråzoner eller "nåde" på denne front).

  Til gengæld for ovenstående, så har "borgeren" ret til kort behandlingstid, nemlig 6 måneder NÅR viden-om kommer i SKAT's besiddelse.

  .....et godt råd- helt gratis! Hvis du ikke har rent mel i posen, så hold dig væk fra krydsende veje/stier hvor gråzoner ift klubben SKAT.DK kunne - på bagkant - flå hovedet af dig - både mentalt såvel økonomisk!


 • #7   16. maj 2017 5 år mener jeg de må gå tilbage

 • HM
  HM Tilmeldt:
  apr 2006

  Følgere: 15 MC-er: 1 Emner: 20 Svar: 2.572
  #8   16. maj 2017 #7: I nogle tilfælde ja, men ellers ikke - se her:

  http://skat.dk/SKAT.aspx?oID=1943311

  Og der er INGEN forældelsesfrist (jf. ovenstående hvor spørgsmålet omhandler afgift), såfremt der forsætligt gives forkerte oplysninger eller groft uagtsomt har foretaget sig noget der er ulovligt - manglende eller forkert betaling af reg. afgift, forkerte oplysninger ift identitet af køretøj og og og og...... (du kender givetvis selv masser af eksempler).


 • #9   16. maj 2017 Tak for de mange gode svar .
  Som jeg ser det , er det ligegodtsatans , det ligge da et urimeligt pres på frisørens nabo der i ungdommelig kådhed har slået om sig med tal og med sine tykke fingre har ramt en forkert taste i ny og næ .


 • #10   16. maj 2017 Det er vel blot at holde lav profil, krydse fingre og satse på, at problemerne med deres porøse IT fortsætter - ergo er du altså nogenlunde i sikkerhed.

 • #11   16. maj 2017 Han skal da have lov at betale!
  Det er mig og alle jer andre han har snydt.


 • #12   16. maj 2017 11. Hjernevasket.

 • MAF kbh
  MAF kbh Tilmeldt:
  feb 2013

  Følger: 2 Følgere: 2 Svar: 1.558
  #13   16. maj 2017 Der er dem der "snyder alle"

  Og så er der dem der bare snydee sig selv..

  Spørg politikerne og betjentene med deres æresbegreber.
  For ikke at nævne de private kræfter vores stat "bandwagon"'er


 • #14   16. maj 2017 håber det bliver som i Grækenland så vi alle skal betale lige meget i skat også de der for alt for meget i løn se og betal fer ........

 • #15   17. maj 2017 Kommer an på hvor god din kommune er. Det er dem som hiver pengene ind. Skat er bare dem som er sat ind som chef i denne virksomhed. Det er stråmænd. Ligesom hacking, stol aldrig på dem og betal aldrig, for så kan de blive ved

Kommentér på:
Skat