{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.260 visninger | Oprettet:

Muslimske lån på vej {{forumTopicSubject}}

Ifølge islam må muslimer ikke tjene penge på penge uden risiko. Derfor er det ikke tilladt at modtage renter, og det har gjort finansieringen af eksempelvis et boligkøb vanskeligt for herboende muslimer.

Et nyt dansk finansieringsinstitut, Amanah er målrettet mod islamiske kunder og tilbyder finansiering, der ikke strider mod islam.


Kilde: Finans - Finansforbundets magasin
Låntyper:
Ijara med faldende musharaka: Ijara er en form for leasing. Musharaka betyder partnerskab. Lånetypen bruges tyoisk i forbindelse med huskøb. Finansieringsinstituttet køber det hus, kunden er interesseret i og leaser det til kunden. Kunden betaler "husleje" hver måned og et beløb, der går til at købe bankens andel i huset.
Murabaha: Banken køber det, kunden ønsker og sælger det videre til kunden med fortjeneste. Det kan være en bil til 100.000 kr., som banken sælger videre til kunden for 110.00 kr. Et beløb, som kunden afdrager rentefrit over en aftalt periode.
Mudaraba: Banken investerer kundens penge i overensstemmelse med Sharia (ingen våben, alkohol, tobak, pornografi m.v.) og deler evt. profit med kunden. Er der ingen profit, tager banken ikke honorar. Kunden står selv med et evt. tab.

De mener at der er ca 30.000 potentielle huskøbere - dejligt - lad os få priserne op
Kører de også på mc - så op med priserne


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Muslimske lån på vej
Kommentér på:
Muslimske lån på vej

Annonce