{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
485 visninger | Oprettet:

Daniel H
Daniel H
Tilmeldt:
16. sep
Emner: 1

Grubling {{forumTopicSubject}}

Var på vej i seng og kom til at spekulerer på om der nogen derude som ejer en motorvejsmissil af en motorcykel på 1000cc+ som aldrig har prøvet at gå 300+ km/t, fordi de ikke tør?

Vil gerne selv op og eje en liter bike på et tidspunkt, men er bare bange for, at jeg ikke kan lade vær med at teste lortet af bare én gang i mit liv og det skræmmer mig ad h til. Min ene halvdel siger at jeg ikke kan eje en superbike uden at have makset den helt ud og den anden halvdel siger at det behøver du aldrig at finde ud af.

Er jeg den eneste som har det sådan?

(Opfordrer selvfølglig ikke til at køre for stærkt, men feks på Autobahn)

Tak og godnat


Kommentarer på:  Grubling
 • #1   18. sep Du er ikke alene.
  Jeg har haft en sådan,men (heldigvis) indså jeg mine begrænsninger og hvordan andre trafikanter kan reagere når du kommer susende et godt stykke før 300 km/t.


 • #2   18. sep Hastighed er relativt til forholdene.
  Kører du på en landingsbane eller en tom tør bred og lang lige motorvej så føles 250 langsomt.
  Kører du 60 kmt i en skov med tætstående træer, eller 100kmt mellem bilerne på en indfaldvejs til københavn, så føles det ekstremt hurtigt.

  Jeg topfartstester som regel ikke maskinerne, men når jeg har haft sportscykler så har det været for at bruge dem til det de er beregnet til.

  Jeg har selv kørt 21 sæsoner og stadig ikke haft et voldsomt uheld, men jeg har så heller aldrig stillet mig selv det spørgsmål du stiller os. Ku ik falde mig ind at overveje.

  Selvfølgelig findes der folk der køber superbiler og superbikes selvom de er har speedometerfobi.
  Måske er de typen der synes gyser film er underholdende, og så giver det mening at købe en superbike selvom man er bange for den og bange for sig selv.
  Måske vil man bare score interesserede blikke fra andre mænd, og så er det heller ikke den værst tænkelige forbruger strategi.


 • #3   20. sep Jeg har ikke haft noget der kunne magte 300 Km/t, men alle de mc´er jeg har haft, er altid blevet testet med fuld rulle.
  Måden er, du finder en motorvej tidlig om morgenen, ruller et godt stykke derudaf og kontrollerer om de er ved at stille noget fartkontrol op og om der ellers er fri bane.
  Så vender du om og slipper svinet løs for fuld rulle. Når du lander igen, er du dejlig afslappet og din nysgerrighed er stillet. Hvis det gik godt, kan du fortælle andre om det, ellers tager du oplevelsen med dig i graven. smiley


 • Knud C
  Knud C Tilmeldt:
  maj 2019

  Følger: 1 Svar: 2
  #4   20. sep Nu kan mine små MC ere ikke køre specielt hurtigt (dog nok til også - lige en kort tur i spjældet - ved bykørsel , men personligt efter ca. 45 år med alle kørekort er det på ingen måde det der trækker, men det at alt spiller på MCen , naturen, billig transport og så er det altså RÁRST at komme direkte hjem igen, istedet for lige at vende en tur på hospitalet smiley

 • #5   21. sep Der er mange andre grunde til at eje en 1000ccm sportsmaskine end lige topfarten.

 • #6   21. sep Acceleration er sjovere end topfart synes jeg..

  Mindes stadig dengang jeg som 16 årig fik lov at låne min far’s MZ TS 150, den føltes som et missil på 2 hjul smiley


 • #7   22. sep Jeg stod engang overfor om jeg skulle købe en Supersport af en art eller en blackbird. Jeg vidste med mig selv, at jeg sandsynligvis ville ende med at få den til at vise 300. Jeg endte med en gsxr 750 i stedet. Nu er jeg blevet ældre og en lille smule klogere. Jeg har bl.a en S1000R og en tuono v4, men ingen af dem har jeg prøvet topfart på, for jeg synes slet ikke det er sjovt længere, sving og acceleration er meget federe. Og nu kører jeg trackdays også, det vinder i lange baner over at køre ligeud smiley

 • #8   29. sep Jeg købte en busa sidste år.
  Jeg prøvede 2.5 fordi jeg er har brug for en voksen.
  Men nu er det prøvet. Og jeg har ikke brug for det igen
  300 har aldrig været et mål


 • #9   30. sep # 8 Arhhh man skal da ikke gå nysgerrig herfra, en lænkehund skal da også se hvor lang snoren er smiley . Men man behøver jo ikke at gøre det hverdag.

 • #10   30. sep #9 jeg har ikke ondt i røven over hvis man prøver, så længe man gør det hvor ingen andre i nærheden smiley

 • #11   30. sep #9 du har ret. Men det rykker ikke noget i mig at skulle derop. Og slet ikke tanken om at skulle “gå” med stillet nysgerrighed de næste 3 år, fordi Vlado havde taget en ekstravagt den dag

Kommentér på:
Grubling

Annonce