{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
947 visninger | Oprettet:

Foor Satan da, det var tider II {{forumTopicSubject}}

Hm..sad lige og kiggende i denne streng :
http://www.motorcykelgalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=85751

….om gamle dage, som det nævnes.

Det har jeg svært ved at forholde mig til - det her er gamle dage smiley

Året var 1973, det år jeg begyndte i gymnasiet. Derhjemme gik skænderierne om begreberne larm og musik (nøjagtig som i dag - når ungerne spiller rap). På grammofonen eller Tandberg’en kørte mest progressiv rock –Uriah Heep, Led Zeppelin, Deep Purple, Who o.l. mens radioen spyttede mere letfordøjelige sager som dansktoppen og Les Humphries Singers ud – bvadr.

Jo så var der jo lige Pink Floyd og Mike Oldfields tidlige.

Når vi gik til gymnasiefester havde vi oftest jazz orkestre på, men ind imellem kom der nogle gutter fra Skjern, Gnags hed de, og de var ret syrede. Den dag i dag synes jeg faktisk, det er et af ikke bare Danmarks, men min verdens mest underholdende live-bands,

Hvis man siger at unge drikker bajere/sprut i dag, så skal jeg sige, at det bestemt ikke er noget nyt. Det gjorde vi også – manne!!!

Vi havde ikke så meget hvidt pulver og dansemedicin, men lidt fniseurt var der da, og ind imellem var der et helt vildt produkt, som blev leveret på trækpapir – lysergsyrediamid(I kan selv forkorte).

Transport blev klaret på trædecykler eller diverse knallerter – lige fra Velo Solosex i den ene ende, via Monarch Compact til Honda CD 50 (med pilleplumbe) i den anden.

Fagforeningerne var stærke, og der var røre i ”jernet” hvert forår, når pigernes påklædning blev lettere. Desværre var miniskørter og hot-pants gledet næsten helt ud et par år før, til fordel for brændte BH-er, hønsestrik og cowboybukser. Feminismen var mere en visuel stil end en egentlig overbevisning, men det bedste scoretrick overhovedet for en 16-17 årig knægt var at lære sig at strikke – hæhæ.

Hvorfor så lige1973? Jo her er vi igen tilbage i musikken. Forleden sad jeg i bilen og hørte P4 (det er sådan en kanal for de gamle). Her spillede de minsandten ”Wild Child” med Savage Rose – Når Anisette skruede op for sine indre dB, kunne de fleste sangere og ditto-inder ganske roligt pakke sammen. Det kan de for resten stadig.

http://www.last.fm/music/The+Savage+Rose/Wild+Child desværre kun en lille bid:-)

Her er en koncertversion af nyere dato: http://www.youtube.com/watch?v=rDMhw3yD8O0 desværre ikke i samme sublime stil som originalen.






Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Foor Satan da, det var tider II
Kommentér på:
Foor Satan da, det var tider II

Annonce