{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
623 visninger | Oprettet:

God mekaniker nær Kolding? {{forumTopicSubject}}

Så fik jeg købt en gammel Virago 535 fra 1993. Den havde stået stille i halvandet år da jeg købte den og den gik lidt ujævnt hvilket kunne skyldes vand i karburator. Men da jeg kørte lidt længere og fik den varm begynder den at backfire(kan ikke lige komme på hvad det hedder på dansk) under decelleration. Den kører også mere ujævnt og går ud når jeg kommer til stop. Jeg kan heller ikke tage chokeren helt af.

Jeg har derfor brug for en mekaniker tæt på Kolding som er god til de her ældre cykler. Jeg ved at der er et værksted i Kolding men jeg ved ikke hvad erfaringerne er derfra. Trustpilot er ikke voldsom positiv der men det er kun på 2 anmeldelser så de kan ikke bruges.Kommentarer på:  God mekaniker nær Kolding?
 • #1   12. aug 2017 start med at pille karburator af og rens...sikkert tomgangsdyser der er stoppet...og så synkronisering af karburator

 • #2   12. aug 2017 Nu har jeg INGEN forstand på den slags men jeg kan følge en vejledning. Er det noget man burde kunne gøre selv med en Haynes værkstedbog?

 • #3   12. aug 2017 Linnets MC Toftlund. Uffe dernede er KNALD hamrende dygtig. Han har skruet i mit igennem efterhånden 20 år,og det har ALTID spillet max.

 • #4   12. aug 2017 ja man burde kunne gøre det selv .....havde selv en virago til låns engang ...den skød ud af udstødning og kunne ik gå i tomgang...det var en rens der skulle til

 • #5   12. aug 2017 Det kan godt være jeg skal kigge på det selv først. Det med synkronisering, er det noget man skal bruge noget grej til?

 • #6   13. aug 2017 Brusk Mc kan jeg kun anbefale

  https://www.facebook.com/BruskMC


 • #7   13. aug 2017 ja du skal bruge noget der måler sug på hver karburator.......du kan da prøve rense først...ud med alle dyser...sikkert en af tomgangsdyser der er stoppet...hvis den ik går rent bagefter prøv få den synkroniseret...koster ik meget

 • #8   13. aug 2017 https://haynes.com/en-gb/yamaha-xv-virago-81-03-haynes-repair-manual

  Hvis du ikke allerede har denne, så er det en kanon investering. En rens af karburatorene ville hjælpe meget, og er næsten gratis. Hvis ikke du ved hvordan man gør, er der mange guides på youtube.


 • #9   13. aug 2017 Ja jeg har faktisk lige købt den for nogle timer siden. Men som sagt så han jeg ingen forstand på det og de giver den 4 ud af 5 i sværhedsgrad. Og så tænker jeg at noget vel kan være slidt så jeg skal skifte det. Desuden ved jeg så lidt om den at i teorien kan det være de har skiftet udstødningen uden at lave justeringer efterfølgende. Sælgeren har ikke selv nået at køre på den. Jeg er mest tryg ved at få nogen til at lave det for mig selvom den værkstedmanual ser rimelig genial ud. Det eneste jeg er utryg ved er at at jeg synes jeg hører priser på 1500 til 5000. Og der er alligevel grænser for hvad jeg vil give for det.

 • #10   13. aug 2017 Hvis det skulle komme til synkronosering så ser denne video ud til at vise en rimelig nem metode:

 • Kristian F
  Kristian F Online Tilmeldt:
  mar 2012

  Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 5 Svar: 136
  #11   13. aug 2017 Brug RH cross service. De ved hvad de laver og er meget billigere end KMSC her i Kolding... For satan prisen den går bare i vejret med det samme, det helt vildt...
  Undgå dem hvis du kan.


 • #12   13. aug 2017 Arbejder de også på motorcykler?

 • #13   14. aug 2017 Nu prøvede jeg at køre til RH Cross Service og han tog sig typisk kun af 2 slags motorcykler og det var ikke Yamaha. Han foreslog derfor House of Bikes i Bjert. Jeg kørte derud og det var ikke vildt opløftede det han havde at sige. Der var ting i netop 535'erens karburator der kunne sidde fast og ikke kunne laves men jeg ender med at få en tid til på torsdag. Er der nogen der har erfaringer med House of Bikes?

 • #14   14. aug 2017 RH er jo autodidakt, men har da vidst en mc mekaniker ansat.
  HOB er vidst udmærkede, har ikke hørt noget dårligt om dem.


 • #15   14. aug 2017 Mogens ved KMSC i kolding, er god.
  Men du burde selv kunne rense og fikse den


 • #16   15. aug 2017 Som sådan tror jeg også selv jeg kan rense den, nu jeg har Haynes. Men hos HOB siger han at der er noget i karburatoren der kan være galt som ikke kan fikses. Desuden skal der nok skiftes nogle ting i den så som dyser eller pakninger som jeg ikke selv har og flere steder har de også snakket om ventiler. Jeg synes det blev så meget til sidst at jeg selv mistede modet.

  Mht, KMSC så hører jeg som sådan heller ikke noget dårligt om kvaliteten af arbejdet men at prisen man betaler for det ikke stemmer med den man fik oplyst så det tør jeg ikke rigtig.


 • #17   15. aug 2017 Vilstrup Marine og Mc i Haderslev. Har repareret mange xver i gennem tiden.
  Kontakt mig på 29279520.


 • Kristian F
  Kristian F Online Tilmeldt:
  mar 2012

  Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 5 Svar: 136
  #18   15. aug 2017 #15 Ja Mogens er rigtigt dygtig og udfører et godt stykke arbejde. Han ved hvad der skal til for at løse opgaven. Problemet er bare at KMSC tager alt for meget for det. Alt for dyre timeløn.. Jeg skulle ha skiftet bagdæk på min R6 05 og købte dækket ved dem. Pris med montering = 1800 kr. øhh what?
  Dækket koster 1000. så at tage 800 for at skiftet bagdæk på en mc... Hold da kæft..


 • #19   18. aug 2017 Fik du styr på din 535 viagra ?

 • #20   19. aug 2017 Den står ved House of Bikes. Da jeg kom fandt han hurtigt ud af at ved lave omdrejninger var det kun det ene cylinder der gik. Senere skiftede han tændrør og lavede nogle tryktest osv og alt var fint der men den fik ikke benzin så han er i gang med at rense karburatorerne. Så håber jeg det gør det.

 • #21   19. aug 2017 OK. Ellers kunne du have taget, med ned til mig, så kunne vi have fikset det, har før fået liv i en 535 der var lidt træls.


Kommentér på:
God mekaniker nær Kolding?