{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
235 visninger | Oprettet:

Suzuki gt125. 1974. Dør efter et stykke tid {{forumTopicSubject}}

Jeg har en Suzuki GT125, Den starter fint op, og kan tage gassen og også gå. I tamgang. Når jeg kører en tur på ca 1km vil den pludselig ikke tage gassen. Længere, men kan holdes igang med lave omdrejninger . Jeg har renset benzinhane. Og fyldt ny benzin på.
Desuden. Har jeg renset begge karburatorer. Kan det være et problem med tændingen. Mvh. Poul-Erik Klausen
Kommentarer på:  Suzuki gt125. 1974. Dør efter et stykke tid
 • #1   7. mar Hvor lang tid går der før den igen er til at køre på, efter den har været gået død?

 • #2   7. mar prøv en tur uden benzin dæksel.

 • Poul-erik K
  Poul-erik K Tilmeldt:
  mar 2019

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2
  #3   8. mar Jeg har prøvet at have startet uden benzindækslet, Den gik ikke i stå, jeg har dog ikke kørt en tur. Jeg lagde mærke til at den ene cylinder blev væsenlig varmere end den anden. Det kunne jo nok tyde på for mager blanding til højre cylinder.
  Mht til. Olieblanding. Står der i instruktionsbogen at stemplet i den. Højre kaburator som har et alligmentsmærke skal være øverst i hullet hvor man kan se ind til stemplet når skruen som dækket hullet er taget af, men jeg synes at stemplet i den højre kaburator får alt for lidt vandring når jeg justerer sådan


 • #4   8. mar Der er 2 mærker på oliepumpe armen som skal passe overfor hinanden når mærket på karburatore er øverst i det hul hvor skruen man kan fjerne sidder. Så er der justeret korrekt. Hvis oliepumpen har været kørt tør for olie, skal den udluftes ved at løsne den lille stjerneskrue som sidder øverst på pumpen. Når der kommer olie ved den skrue så er den udluftet.
  Har du prøvet at se om der kommer rigeligt benzin ud af hanen hvis du piller slangen af ned til karburatoren. Det er den eneste sikre måde at teste hanen på.


 • Poul-erik K
  Poul-erik K Tilmeldt:
  mar 2019

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2
  #5   10. mar Først i dag har jeg gennemskuet hvordan det med oliepumpen hang sammen. Det var først da jeg fik det lille dæksel af på oliepumpen og drejede på gashåndtaget at det gik op for mig at, gasstemplet selvfølgelig skulle være helt i bund når der ikke blev givet gas, og at armen på oliepumpen også havde forbindelse med gashåndtaget.
  Så nu har jeg fået det justeret ind, så skal jeg bare have justeret tomgang på de 2 cylindre, mon det så ikke skulle lykkes.


Kommentér på:
Suzuki gt125. 1974. Dør efter et stykke tid