{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
611 visninger | Oprettet:

PalmeTræf. {{forumTopicSubject}}

Tekst fra den officielle indbydelse:

Kære MC venner
Nu er det på tide at starte en tradition om at mødes til hyggeligt samvær om fælles motorcykelinteresser i Frederikshavn.
Der findes lignende arrangementer rundt om i landet, men ingen på disse kanter. Det synes vi der skal gøres noget ved. Vi synes vi har et fantastisk flot område at mødes i, nemlig Palmestranden i Frederikshavn. Her findes fine parkeringsforhold, en fantastisk udsigt til palmestranden, Hirsholmene og naturligvis det blå vand og masser af frisk luft.
Af hensyn til dette fine rekreative område og nærliggende fritidsaktiviteter og beboelse, vil det ikke være hensigtsmæssigt at lave tests af motorcykler, som f.eks. i Lundby Krat, da det vil give støjgener. Vi kan der imod mødes til snak og hyggelig samvær og udveksling af viden og erfaring uanset motorcyklens eller rytterens alder, eller cyklens herkomst.
For at lodde interessen vil vi invitere til et træf på Palmestranden onsdag d. 17/6 2009 fra 17:00 til 21:00. Hvis det bliver en succes, er næste træf planlagt til d. 6/8 2009 og sidste gang i år er 10/9 2009. På nedenstående link findes en vejviser til Palmestranden.
Med hensyn til evt. fortæring for de som ikke vil medbringe mad selv, findes restaurant ”Penna`s” lige i nærheden. Det er nødvendigt at bestille i forvejen og i god tid inden arrangementet.
Benny Toft, 2230 5619 btoft@vip.cybercity.dk eller benny.toft@gmail.com
Frederikshavn MC Center A/S, 9842 3125 mailto:mc@frederikshavn-mc.dk
Palmestranden: http://www.palmestranden.dk/


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  PalmeTræf.
Kommentér på:
PalmeTræf.

Annonce