{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.469 visninger | Oprettet:

Lauge Jensen MC fremvises i Bella NU {{forumTopicSubject}}

"Lauge Jensen" fremvises på
Scandinavian Custom Show 2009

For første gang nogensinde kan du få lov at se, mærke og opleve den nye luxusmotorcykel ”Lauge Jensen” som er den første dansk-byggede motorcykel siden Nimbus.
Se den på Scandinavian Custom Show - 30. Okt. til 1. Nov. 2009 i Bella Center i København.
Der er tale om den første danske motorcykel, der måske som den eneste i Europa de sidste 30 år, har fået en international typegodkendelse. Samtidigt opfylder den alle EURO 3-normer*.

En drøm af en håndbygget motorcykel, der indtil Scandinavian Custom Show er fremstillet i fem forskellige varianter der alle kan ses på showet. Typegodkendelsen giver ”Lauge Jensen” tilladelse til at fremstille over 1000 forskellige varianter. Der er derfor tale om at alle nu kan få en Custom-bygget og internationalt godkendt motorcykel.
Selv om de danske myndigheder startede med at sige, at det var en umulighed, er det med masser af stædighed og dygtighed alligevel lykkedes Uffe Lauge Jensen at få international godkendt status som motorcykelfabrikant, og på trods af udtalt skepsis fra alle eksperter og myndigheder, er det som den første europæer i mange år, også lykkedes at få typegodkendt en helt ny motorcykel. Og det oven i købet efter de nye skrappe EURO 3-normer, som selv store velrenommerede virksomheder i øjeblikket tumler med at opfylde.
Godkendelserne er opnået hos den offentlige myndighed i Europa, der har størst erfaring på det felt, nemlig det tyske Bundesamt, og prøverne og kontrollen er sket gennem det tyske afprøvningsinstitut Tüv. Når de er opnået der, er de mere eller mindre automatisk også godkendt i USA og resten af verden.
*Euro 3-normen er EU's nyeste krav til udstødningens udledning af skadelige stoffer. Den foreskriver en reduktion af CO, HC, NOx og partikler med ca. 30% i forhold til EURO 2-normen. Med EURO 3-normen vil NOx være reduceret med 73% siden år 1985.

Hvis du vil ”opleve” Danmarks nye motorcykel i virkeligheden, så besøg stand nr. C3-20-25 på Scandinavian Custom Show i Bella Center København fra
d. 30. Oktober til den 1. November 2009.
Scandianavian Custom Show 2009
www.Streetfire.dk


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lauge Jensen MC fremvises i Bella NU
Kommentér på:
Lauge Jensen MC fremvises i Bella NU

Annonce