{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.312 visninger | Oprettet:

Husk!!! Open by Night i Bike-Shoppen!! {{forumTopicSubject}}

Fredag den 4. Juni kl. 17.00 – 22.00:
"Nu Open by Night med en banebrydende konkurrence!
Kom og nyd en sommeraften i selskab med en masse MC- interesserede i perfekte omgivelser. Sommeren som vi husker den er atter over os, og vi glæder os rigtigt meget se en masse pudsede motorcykler.

Dette kan du opleve denne dag:
- Bike-Shoppen deltager aktivt i kampen om trafiksikkerhed, og præsenter nu en ny Flip up hjelm. Mærket ”HJC” er verdens største producent af hjelme, og nu kan du købe den neon gule hjelm i Viborg. (Hjelmen er også i mat og blanksort, kommer i ABS plast og i glasfibre / Kevlar)

I denne anledning har vi inviteret kørerlærer Michael Roy og Co til at fortælle om trafiksikkerhed og kørekurser. Du kan altså få en fornuftig snak med en erfaren kørerlærer og høre hvilke kørekurser han kan tilbyde dig. Dette gælder både sportskører og den almindelige biker.
- Til dette arrangement er vi stolte af at præsenterer den helt nye Gore-Tex kollektion, vi har haft et par måneder til at prøve tøjet af i – og vi er fuldt ud overbevist om at dette bliver en succes.
- Kan du lide lyden af en MC med åbne rør?! Så kan du denne dag opleve Yamaha FZ6-S2, TDM 900, XV 950, XVS 1300 & XV 1900, hvor der bliver lukket op for de helt gode sager! IXil, Akrapovic, Raask, Vance & Hines
- Nu har du Chancen for at Vinde en af de 3 fine præmier i vores lille ”Open by night” konkurrence
- I foråret har vi fået lavet et nyt stort tøjstativ, hvilket har gjort det muligt for os at have endnu mere beklædning på lager! Vi kan nu tilbyde et meget bredere udvalg inden for lædertøj end vi nogensinde har haft hidtil.
- Traditionen tro vil der holde en fyldt pølsevogn klar, hvem kan ikke nyde en pølse og en vand?!
- Omme i Værkstedsgården vil der være mulighed for at få Rullet sin cykel hos Lars Rullefelt – Tør du være med – Underholdning i verdensklasse?!
- Forårs Kampagne – Yamaha presser prisen ned!!!"

Demokørsel på følgende 2009/10 modeller:

Yamaha XV 1900 - Yamaha XVS 1300 - Yamaha XV 950
Yamaha FZ 1-S - Yamaha TDM 900 ABS - Yamaha FZ6-S2 – Yamaha XJ6


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Husk!!! Open by Night i Bike-Shoppen!!
Kommentér på:
Husk!!! Open by Night i Bike-Shoppen!!

Annonce