{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.388 visninger | Oprettet:

Allingåbro Motor Festival {{forumTopicSubject}}

Allingåbro Motor Festival for 11. gang

10 års jubilæumsudgaven af Allingåbro Motor Festival sidste år blev en stor succes, og nu er festivalarrangørerne i fuld gang med at tilrettelæge programmet for den 11. udgave af Danmarks største motorfestival, der finder sted lørdag den 17. maj.

”Vi er i fuld gang med at sammensætte et program, der kan leve op til de forventninger, som vi har fået skabt hos vort publikum gennem de første 10 år. Vi har jo været letsindige nok til mere eller mindre at love, at vi finder på noget nyt, hvert år, så publikum kan blive overrasket”, fortæller en af festivalens arrangører Jens Olaf Hersom.

Programmet er her i den første vintermåned endnu ikke helt på plads, men arrangørerne tør godt love, at festivalen endnu en gang vil fylde en del af Hovedgaden i Allingåbro og arealerne omkring den med alskens former for motorsport, masser af to- og 4-hjulede køretøjer, der kan give voksne mænd julelys i øjnene og få dem til at te sig som små drenge igen.

Hovedgadens asfalt har gennem årene lagt basis til festivalen i form af opvisning i drag racing. I år bliver ingen undtagelse. Både de bedste danske mc-kørere og flere udenlandske har allerede bebudet deres deltagelse, så der bliver et bredt udvalg fra hurtige gadecykler til de helt ekstreme top fuel motorcykler med nitro metan i tanken.

På dragstrippen præsenterer festivalen som regel også et par artige overraskelser af de 4-hjulede, og i år bliver heller ingen undtagelse. Således forhandles der i øjeblikket med nogle af de hurtigste top door slammer-biler i Europa om at vise publikum, hvad sådan en øse kan præstere.

Medrivende show

Allingåbro Motor Festival har en af de fineste tractor pulling baner i landet. Gennem flere år har banen lagt jord til en af monster-tractorernes DM-afdelinger, og heller ikke i 2014 bliver et stort og meget entusiastisk publikum snydt for det medrivende og spændende show, når farmerne rykker i jernet.

”Publikum kommer ikke bare til at se passivt til de mange indslag på festivalen som f.eks. udstilling af amerikanerbiler og motorcykler, de 4-hjuls trukne køretøjers boltren sig i vandhuller og på skråninger, motard- og crossmotorcyklernes hop og udskridninger. Som sædvanligt kan publikum selv prøve bilboksning og komme ud af køre med de skøre i driftning. Drifting, som vi præsenterede første gang forrige år, har vist sig at være en mega-succes, hvor der dagen igennem er kø for at komme ud at køre i en af de baghjulstrukne biler”, siger Jens Olaf Hersom.

Alle de mange motorsportsgrene dagen igennem krydres med masser af mad og drikkeboder, stande med forskelligt merchandising, tattoo-shops, levende musik og et brag af en fest om aftenen lørdag den 17. maj 2014


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Allingåbro Motor Festival
Kommentér på:
Allingåbro Motor Festival

Annonce