{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.037 visninger | Oprettet:

Skærtorsdag Esbjerg {{forumTopicSubject}}

Skærtorsdagstræf I Esbjerg. 13 April 2017

MC Roadriders Træf i midtbyen Esbjerg og efterfølgende kl. 15:00 kortege kørsel gennem byen til, åbent hus i klubben Ravnsbjergvej 4.

Ændringer pga. arbejde i Jernbanegade. Det vil i år ikke være muligt at dreje ind af Jernbanegade i midtbyen. Det nye "Broen" indkøbscenter, gør at det anbefales ikke at dreje af ved Esbjerg Ø fra motorvejen såfremt man ankommer herfra. Det anbefales at fortsætte frem til enden af motorvejen, og derefter holde til højre, for at ankomme fra havnesiden. Der vil være hjemmeværn i byen til at regulere. Ved ankomst fra havnesiden, skal man ikke dreje op af Jernbanegade og dernæst Havnegade som vanligt, men fortsætte ca 50 M og dreje af en stikvej til Havnegade lige efter "Ingeniørerne ejendommen" (bygning højre side).Denne dag er der åbnet for passage er vi blevet lovet og hjemmeværnet vil guide.

Husk at følge kortegen til vores åbenthus, så tilskuere får den bedst mulige oplevelse. Støt gerne med indtagelse af en pølse og øl eller sodavand, i klubben.

Ruten:Kortege

Foreste del af feltet vil blive placeret ved Vor Frelser kirke (Kirkegade fra ca.1400 og frem, så man prøver at løse problemet med at der kommer huller i kortegen, og herved vil have lettere ved at fylde op bagfra) Afgang 15:00.
Skolegade-Strandbygade-Frodesgade-Storegade-Jagtvej-Strandby kirkevej-Spangsbjerg kirkevej- Parkvej-Tarphagevej-Guldagervej.

Godt træf i Esbjerg 13 April


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Skærtorsdag Esbjerg
Kommentér på:
Skærtorsdag Esbjerg

Annonce