{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
890 visninger | Oprettet:

Vindere af Årets Motorcykler 2018 {{forumTopicSubject}}

Vinderne af Årets Motorcykler 2018
I det mest uvenlige blæsende snevejr vi har haft i de 7 år vi har kåret ”Årets Motorcykler i Stubbekøbing Motorcyklernes Hjemby” var der dog deltagere nok til at afholde konkurrencen ?
I Kategorien før 1977: Årets Veteran Motorcykel, vandt John Larsen fra Stubbekøbing med sin Norton 850 Commando fra 1974
Allerede ved et besøg hos motorcykelforhandler Aagesen Kbh, i 1971 blev John Larsen forelsket i sådan en Norton 850 Commando. En god rå og stærk 2 cylinderes maskine med kickstarter der kan kaste føreren om på den anden side, hvis kickstarteren betjenes forkert. Den slår bare igennem!!
Den brochure som han tog med hjem den dag, har han stadig gemt i sin skuffe.
For 5 år siden gik drømmen om at eje sådan en maskine i opfyldelse ved import fra USA med tilhørende syn – toldsyn og indregistrering på danske plader.
I kategorien efter 1977: Årets Motorcykel, vandt Martin Koch fra Stubbekøbing med sin lettere chopper-ombygget Suzuki VS 1400 Intruder fra 1987.
Martin har ejet sin maskine i 15 år og han har selv gået og hygge sig med ombygningen.
For nogle år siden deltog han i en konkurrence for chopper motorcykler. Martins Suzuki var så uheldig at blive forhåndsplaceret i en kategori hvor de andre deltagere var forhandler-ombyggede maskiner og mod de voldsomt ombyggede mc havde en privatmand ikke én chance.
Men nu har Martins maskine vundet titlen som Året Motorcykel 2018
Der blev som sædvanligt udtrukket publikumspræmie blandt de afgivne stemmer og her vandt Jette Andersen fra Væggerløse
Fra STUBBEKØBING Motorcyklernes Hjemby vil vi gerne sige Tillykke til vinderne og Tak til vores præmiesponsorer: P.W. Wulff - Belling Frisør M/K - Sally - MC Camp Sydhavsøerne - Autogårdens Multiservice - Danske Bank - Touringshop.dk – Nyt Liv Shoppen.dk - Golf & Fun Park, samt plakatsponsor CoPrint til vores trykte plakater. Arrangementet støttes af Kulturelt Samråd, Guldborgsund.
Vi takker jer alle for støtten.
Stubbekøbing Motorcyklernes Hjemby


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vindere af Årets Motorcykler 2018
  • #1   31. mar 2018 Sådan var det uvenlige vejr.......

    profilbillede
  • #2   31. mar 2018

    profilbillede
  • #3   31. mar 2018

    profilbillede
  • #4   31. mar 2018 VROOOOOOM … NU HEDDER VI
    DANMARKS MOTORCYKELMUSEUM
    Som en del af vores fremtidsvisioner har vi valgt at ændre vores navn.
    Vi har allerede den største samling af veteran motorcykler i Danmark og vores uundværlige frivillige korps, besidder en helt unik teknisk viden og historie om hver enkelt af de 200+ motorcykler i vores samling.
    Folk kommer fra nær og fjern for at besøge os, vi er nemlig flagskibet i dansk motorcykelhistorie - placeret i Stubbekøbing på Falster.
    Det er i grundlægger Erik Nielsens ånd, da han grundlagde museet i 1977, at det videreføres som museum og teknisk videnscenter til gavn for de lokale, turister, skoler, entusiaster og nørder - nu og i fremtiden. Velkommen i DANMARKS MOTORCYKELMUSEUM.
    Vi glæder os til at byde dig indenfor i sæson 2018.
    Du kan læse mere om museet og se vores åbningstider på:
    www.danmarksmotorcykelmuseum.dk


    profilbillede
Kommentér på:
Vindere af Årets Motorcykler 2018

Annonce