{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
930 visninger | Oprettet:

Årets MC-tur går til Lolland {{forumTopicSubject}}

Snippet fra: (link fjernet)

Snip start:
De seneste tre år har Østsjællands Museum og Guldborgsund Museum med stor succes arrangeret en grøn tur kun for motorcyklister. Så selvfølgelig byder de to museer også i år på en sådan tur,
Det sker søndag d. 16. september.

I år går turen til Lolland, hvor turens guider, geolog Tove Damholt og kultur- og naturvejleder Anne Elmer vil præsentere de mere dramatiske sider af Lollands geologi og fortællinger fra øens kulturhistorie fra oldtid til industrisamfundet. De to guider er selvfølgelig spændt på, om rekorden fra sidste år bliver slået, - her deltog 123 motorcykler og 163 personer.

Turen er på ca. 65 km. og marchhastigheden er max 70. km./t. Der er plads til en kaffepause i programmet, så medbring kaffe m.v.
Turen starter kl. 13.00 fra rastepladsen "Fuglsang" på Nystedvej (vej nr. 297) mellem Nykøbing F. og Nysted. Når man kommer fra nord, er rastepladsen beliggende umiddelbart efter Fuglsang. Mødetid er kl. 12.30, og turen forventes afsluttet ca. kl. 18.00.
Pris for turen er 35 kr. for voksne, børn er gratis.

Snip slut.

Har selv været med nogle af de foregående gange og kan kun anbefale turen. Konceptet er at der bliver fortalt om den natur og det landskab man som MC'ist ofte kører igennem, samt om de historiske steder man ser på sin vej.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Årets MC-tur går til Lolland
Kommentér på:
Årets MC-tur går til Lolland

Annonce