{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.682 visninger | Oprettet:

Copenhagen Custom Bike Show 2008 {{forumTopicSubject}}

Copenhagen Custom Bike Show 08
30 oktober til 2 november
i Bella Centret

Efter mange år uden Custom Bike Show i Danmark tager Streetfire Promotion nu hånd om custombyggernes færdigheder, så de får mulighed for at fremvise deres flotte håndværk for et meget bredt og interesseret publikum.
D. 30. oktober og 1-2. november 2008, slår vi dørene op i Bella Centret, hvor vi på 9.000 m2 i hal B kan tilbyde såvel private custombyggere, som forhandlere, klubber og værksteder at booke sig ind på en stand i messecentret, og her opbygge en spændende og flot stand, der står mål med deres custombikes.
Vi håber herved at kunne præsentere nogle af Danmarks flotteste Custom Bikes på et og samme sted, ”Copenhagen Custom Bike Show 08”.
Desuden vil vi gøre en indsats for at skaffe udenlandske Custom Bikes til showet også.
Der vil være en stor scene, med lyd og lys, hvor udvalgte Custom Bikes skal præsenteres og præmieres i de enkelte kategorier, hvor vi har et panel af kompetente folk, der weekenden igennem vurderer og udvælger de bikes, der skal på scenen.
På scenen vil der være masser af anden underholdning hele weekenden, f.eks. live bands, Bitches From Hell, Miss Weet T-shirt og husmoderstrip m.m.

Samtidig med Copenhagen Custom Bike Show 08 afholder vi i Øst hallen Fast & Furious Car Show og Nordic Car Award 08, som er et show for bilstylere fra Danmark, Norge, Sverige og Finland. Et finaleshow, hvor alle 4 lande på forhånd har fundet, landets flotteste og mest hotte biler til dette show.
Udenfor hallerne vil der alle 3 dage blive kørt race på en dertil indrettet bane, der vil bl.a. blive kørt drifting, rally og dragracing, desuden vil publikum have mulighed for at køre med i en drifting bil ”ud at køre med de skøre”.

Publikum får for kun 100,- kr. adgang til hele showet, en pris for et show, hvor alle kan være med.

Info. om arrangementet kan fås ved henvendelse til:
Hans-Jørgen Hitz på mail. Hitz@streetfire.nu eller tlf. 23729703
Holger Dueholm på mail. Holger@streetfire.nu eller tlf. 23228018
Se mere om Streetfire Promotion på www.streetfire.dk .

Info om arrangement er ikke på siden endnu.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Copenhagen Custom Bike Show 2008
Kommentér på:
Copenhagen Custom Bike Show 2008

Annonce