{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Twin Club Træf - Norrtälje - (Juni 07)

1.615 visninger | Oprettet:

Fantastisk og herlig måde at bruge at bruge 55 timer på.. Hoppe på biken køre 9 timer i træk 700 km til Norrtälje (nord for Stockholm).. tilbringe aftenen/natten på at se skøre (vitterlig skrupskøre) svenskere og finner plus et par enkelte tyskere, - men nok mest finnerne slå sig løs i en bindegal, - subtotal nørdet "raveout", - udelukkende baseret på deres motorcykler...!!!
Fantastisk at se folk (unge som ældre) kaste sig over emnet som de åbenbart lever og ånder for i denne evige selvbygger jagt, - der udelukkende går ud på at overgå sig selv og hinanden (på hyggeligste vis) igen.. og igen..

ALT hvad finnerne kommer på er selvbygget, - FRA bunden..! de må få måneder og år til at gå med dette i deres små skure og garager rundt omkring i de finske landsbyer dybt inde i finmarken, - hvor vinteren er vinter 7 - 8 mdr. om året..! ;-))

Forkærligheden ligger omkring Harley, - Triumph og Indian motorer..
En enkelt havde dog taget en diesel drevet et cylindret ferskvandkølet bådmotor og bygget en fantastisk skrammelcykel op, - ligner noget der var løgn, - men jeg nåede da at passere ham på motorvejen hvor han vel har holdt de 100km/t...!!! (med en tyk hvid fed røgfane efter sig..) forbløffende..

OCC kan godt gå hjem og lægge hos "no nonsence" bygger hjul hvor nav og fælg holdes sammen af glas-plader..!! istedet for eger.. selv om jeg har set dem i aktion.. fatter jeg stadig ikke hvordan DET kan lade sig gøre..

Nå - hellere billeder skriger du..!!

Henrik A
Mand | 69 år | Oprettet: 28. sep 2005


Kommentér på:
Twin Club Træf - Norrtälje - (Juni 07)


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce