{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lifan L 250-4 2009

445 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

kim L
Mand | 25 år | Oprettet: 19. okt 2014


Lifan L 250-4

Årgang:
2009
Motor:
233cc 4taks paralel twin motor
Luftkølet twin motor
Hestekræfter
21 hestekræfter
15,5 Nm
Fælge
16 tommer i for
15 tommer i bag
Dæk
110/90-16 i for
130/90-15 i bag
Topfart
120 km/t
Tuning
intet
Styling
Sæde ombetrukket ved autosadelmager
Slashcut udstødninger
Nye pasager fodhvilere
Forlygte skygge
Ny baglygte
Nye bullet blinklys
skull skrue til nummerpladen

Dele lakeret i 2017
Tank
Forskærm
Bagskærm
Støddømpere
Speedometer
Forlygtehus
Styr
Blinklys
Ekstraudstyr
Sidetasker
Bemærkninger
Jeg har nu ejet denne maskine siden 2014, og den har aldrig fejlet noget. Den starter og køre hver gang på trods af, det er en kineser.
Har også været på langture.


Kommentér på:
Lifan L 250-4
 •   14. jan Jeg er også utrolig glad for min vt600, og uden tvivl den bedste maskine jeg har haft til dato! smiley
  men kan dog stadig ikke andet end være importeret over denne kineser, når man tænker på hvad den kostede og hvor godt den har gjort det. det var den jeg startede på, men ja hondaen er selvfølgelig noget andet:)


 •   14. jan 250 cc Marauder er en fin maskine der kører som en japansk discountcykel (altså god for sin størrelse), men den var for dyr som ny, synes jeg også selv.. Så kom VL250 og blev ekstrem dyr (70.000). En Savage kostede før disse kom frem ca 60.000 også havde man en stor stærk motor. Det faldt jeg for!

  Der er grænser for, hvor langt ned de kan komme også, mht afgiftspålæggeslen. Kvaliteten på japansk er kineseren overlejen, hvis man går den efter og kører på den. Kinesere slap for registreringsafgiften. Derfor billig.

  lifan har mange vibrationer ved alle omdrejninger, skruerne løsenede sig på min og det var de forkerte steder de gjorde det smiley Blinklyset virkede ikke og kom aldrig til det - samt koblingen havde fejl og koblede hårdt ud (fejl i selve koblingen).
  Forhandleren kunne ikke finde ud af at lave den så jeg stod tilbage med en ny, defekt mc. Tanken havde svejsefejl og benzinen løb ud af den og ned og ødelagde et malingen. Ingen grunder nedenunder. Det gad jeg bare ikke... alt alt for ringe kvalitet.

  lifan har 17 hk max og er en kopi af honda's rebel uden balanceaksel. der er stor forskel på motorerne (intet oliefilter på kina'en).

  Selvfølgelig skal man sammenligne fair - og var lifan'en jeg havde handlet i sin tid fejlfri, men uperfekt, så vil jeg ha et andet ståsted idag. Det viste sig bare at være anderledes.

  Jeg er glad for at jeg kom over på en japansk mc og følte et kæmpe løft herom. Du må være rigtig glad for din Honda Shadow VT600. Det var sådan en man sagde Harley Davidson skulle have lavet for at få flere kunder til. Ret godt scoop, dengang... Havde den remtræk, vil jeg godt ha sådan en i samlingen smiley •   14. jan både og. Nu er de japaner jeg har skiftet til general været et step op, også i kubik og hestekræfter, hvilket jeg også kan se dine har været, så jo det foretrækker jeg selvfølgelig. Men sammenligner man med en 250cc cmx rebel eller en 250cc marauder, vil jeg faktisk tage kineseren, det er nok også fordi der som sagt ikke har været det mindste med den, plus den er meget billigere i indkøb, og ser ikke hverken cmxen eller marauderen som en bedre motorcykel end lifanen smiley
  Tænker det er vigtigt når man laver den sammenligning, det så også bliver sammenlignet med ligeværdige motorcykler med samme type motor, 2 cylinderet twin og ca samme ydelse smiley


 •   14. jan Oplevelsen med kinesere svinger meget. Du har til syneladense været heldig..

  Jeg havde en identisk og ny i 2007, men alt var galt med den. At skifte den ud med en brugt Japaner var et kæmpe step up - synes du ik også?


 •   8. jan Nok ikke den typiske custom maskine, men interessant projekt

 • Sajmon ™
  Sajmon ™ Hjælpe-administrator
  Online Tilmeldt:
  mar 2004

  Følgere: 246 MC-er: 13 Annoncer: 2 Emner: 123 Svar: 19.191
    5. jan Velkommen

 •   5. jan Velkommen

 •   5. jan Velkommen

 •   5. jan Velkommen

 •   5. jan Velkommen

 •   5. jan Velkommen

 •   5. jan Velkommen