{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.550 visninger | Oprettet:

Dyse? {{forumTopicSubject}}

Undskyld alt den irriterende spam, jeg sender ud i øjeblikket, men jeg har virkelig problemer med at få min RS 125 køreklar.

Efter den første tur på prøveplader, har den nu valgt at spise hele den ene side af stemplet, hvilket ud fra tændrøret ser ud til at være sket på grund af varme. Dog var der ikke det store udslag på min temperatur måler da det skete?

Jeg mistænker lidt forrige ejer for at have monteret en Jolly Moto udstødning, uden at have trimmet karburatoren ind til den. I så fald, er der så nogle der kender en ca. dysestørrelse til sådan en udstødning. Nuværende dyse er en #155.

Min anden mistanke er den elektroniske ventil, der er monteret i udstødningsporten, så den dermed ikke har kunne komme af med varmen regelmæssigt. Er der nogen der har erfaring med dette?

Håber der er nogle der har noget fornuftig respons og viden omkring dette, ville det være en rigtig stor hjælp, da jeg som fattig studerende ikke har ubegrænsede midler til køb af cylindere og stempler.

Mvh. Rasmus Jacobsen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dyse?
 • #1   27. maj 2010 Hej Rasmus..

  Det er åbentbart lidt forskelligt hva dyse folk kører med standard.. men standard er enten 155 eller 160. (hellere gå til den store side) ..
  Hvis der er monteret en anden udstødning som din, skal den selvfølgelig have mere. Hvor meget mere ved jeg ikke. Du kan evt. sende en mail og spørge de flinke gutter ved pjme.co.uk .. Men der er jo versioner af den Jolly moto potte, så du skal lige være sikker på, hvilken det er du har..

  Varmen på stemplet kan opstå så hurtigt at du ikke kan se det på vandtemperaturen, så det er der ikke noget underligt i.

  Udstødningsventilen skulle ikke have noget at sige, så længe den er ren og kan bevæge sig frit som den skal. Iht. manualen skal den bevæge sig et bestemt stykke (mener det er mellem 7.5 og 8.5 mm) Få fat i manualen og tjek det smiley

  Hvis du skal ud og købe ny cylinder og stempel så kan du spare mange penge ved at købe uorignalt. Jeg har kørt med Mitaka kittet fra pjme.co.uk ´s hjemmeside og gør det stadig. Det er lige så god kvalitet som det originale (på nær pakningerne)..

  Håber det kunne hjælpe lidt, ellers er du velkommen til at skrive.

  mvh M


 • #2   27. maj 2010 du kan kigge på dit tændrør... der kan du sansyneligvis se om det er sket pga. varme.

  Du kan mærke om udstødningsventilen virker, når du rammer ca 7000-8000 omd. så skal cyklen få et ekstra boost...


 • #3   27. maj 2010 Jeg takkker mange gange for hjælpen. Det har været til stor nytte.

Kommentér på:
Dyse?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce