{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.215 visninger | Oprettet:

FRANK P
FRANK P
Tilmeldt:
6. mar 2008
Følger: 1 Emner: 6 Svar: 22

motor hakker {{forumTopicSubject}}

har denne dejlige heritate fra 1992,når den har stille stået nogle dage og jeg så skal kører så oser den lidt når jeg har startet den,og når jeg har kørt nogle minutter så hakker den,og det gør den i ti minutters tid.der er intet når jeg kører hver dag,jeg hved at den har et ander smørersystem,åndehullet bliver ført tilbage til krumptappen,jeg har en ide om den først brænder det olie af og derefter kører normalt,er der nogle der har erfaringer med dette,næste gang jeg skal kører vil jeg prøve at dræne olien ud først.
mvh frank.


Kommentarer på:  motor hakker
 • #2   15. aug 2013 har et godt tip til at se om olietyvene er slidt, kør op i fart og slep gassen og lad motoren motorbremse i gear, vids den ryger mor du gør det, og det går væk nor du giver ledt gas igen, er de slide, hvids den ryger hele tiden, er det skrabe ringen i cyllinderen der er slidt. men ellers har du fat i noget af det der ku være galt, tjæk om den sveder meget ud af ånderøret, efter den har stået nogle dage.

 • FRANK P
  FRANK P Tilmeldt:
  mar 2008

  Følger: 1 Emner: 6 Svar: 22
  #3   15. aug 2013 hej og tak for jeres svar,skulle køre i dag og det samme problem,kom i tanke om jeg havde skiftet til acel-tændrør,hurtig tilbage skiftede tilbage til de gamle ngk tændrør og gæt hvad,så kørte den som en mis,hvor heldig kan man være.

 • #4   15. aug 2013 sjovt? men fedt at den virker igen! smiley

Kommentér på:
motor hakker

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x