{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
593 visninger | Oprettet:

Besøg hos Generalsekretæren {{forumTopicSubject}}

Inviterede mig selv på besøg hos Generalsekretæren i Sønderjylland i går!

Fantastisk velkomst! Stort sønderjysk kaffebord med det hele (stor tak til Susanne) og overvældende planlægning af arrangementet!!

Behagelige mc-samtaler over kaffen og kagerne.

Efterfølgende interessant og grundig præsentation af adskillige mc 'ere i garage og udhuse.

Prøvekørsler af Keeway RKS 125 og benelli TnT 125. Sidstnævnte 4-ventilet, særdeles behagelig kørsel. Noget blødere og harmonisk end RKS.

Herefter frokost med det hele på den lokale cafe.

Sidste programpunkter kunne jeg med stor beklagelse ikke nå, da jeg skulle hjælpe min far (92) på plads på plejehjemmet i Christiansfeld. Noget der tager et par uger, men det er jo ingen sag når børnene er folkepensionister.

Besøget har til fulde bekræftet mig i, at Knud var den rigtige til at overtage formandskabet!

På vej hjem kunne jeg ikke lade være med lige at kigge ind til Toftlund MC, som havde en hel del flotte Honda'er til salg.
Der skulle komme nye modeller til 2022 fik jeg at vide, ligesom de store landsdækkende udstillinger skulle blive gennemført denne her gang.

Mc-hilsner, Lars, Nordsjælland, MC4YOU


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Besøg hos Generalsekretæren
  • #1   23. okt 2021 Takker for "den fine anmeldelse af Generalsekretæren" smiley .
    Lidt ærgeligt med gearproblemet på TNTeren, men er nogenlunde sikker på (nu da der havde været ændret på gearpedalen) at det bare er justeringen der skal ændres få mm.

    Men ja, spændende hvad Honda finder på i 2022 (Har netop læst test af CB 125 F på Magacin: Interessant om de stigende energipriser vil øge salget af "oliesheikernes mareridt" (66,7 KM/l)


  • #2   27. okt 2021 Superfin beskrivelse af hvad der lyder som en rigtig god dag. Godt at høre, at der vanker god behandling, hvis man ryger ind på gulvtæpperne, i formandens domicil. smiley

    Håber at alting gik som det skulle, med flytningen af din far. smiley

    Som noget nyt, er familien og jeg skrevet på ventelister til boliger i Kollund, Kruså og Aabenraa. Håber at kunne flytte dernedaf i sommeren 2023.

    Spændende med prøvetur af TnT ! Jeg har aldrig prøvet den. Faktisk så har jeg kun prøvet at køre to 125'ere; RKS og Honda et-eller-andet. Foretrak faktisk at køre på RKS'en - derfor jeg i sin tid købte en. smiley

    Sæsonen nærmer sig desværre afslutningen, så ingen længere ture til mig i år. F'en er kun sæsonforsikret, så den ryger i seng om en måned. smiley


  • #3   27. okt 2021 Kan på det varmeste anbefale både Kollund, Kruså og Åbenrå efter fire behagelige arbejdsår i Åbenrå.

    Eneste lille forhindring i forb. m. plejehjemsindflytningen var som altid IT-situationen. "Det ved vi ikke lige om er muligt"?. Efter en uge kunne hjemmet meddele, at internet var muligt, hvis han selv kunne sørge for det. Det kunne han. Lægens dom: motoren (hovedet) fejler ikke noget, det er karosseriet den er gal med. Sagde jobbet jobbet op med 91½ år.

    Stod en splinterny rød Honda 125 hos Toftlund MC. Et par og tyve tusinde kroner. Var ikke CBF'eren, men lignede. Bikini-kåbe. God betjening der.
    I Vonsild, lige syd for Kolding, hos Hyosung-forhandleren stod en ungarsk, meget moderne 125,er. Kan hverken huske pris eller mærke. Behagelig betjening. Var på jagt efter Hyosung 250 Aquila.
    Køge mc har en ny Aquila på hjemmesiden, men ingen, når jeg spørger i butikken. Meget mærkeligt.


Kommentér på:
Besøg hos Generalsekretæren

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce