{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
241 visninger | Oprettet:

Venstre udstødning oser {{forumTopicSubject}}

Hej er der nogen der kan hjælpe mig. Min bonneville oser ud af det ene udstødningsrør. Der er nye tændrør, og tændingen er indstillet.
Der drypper en smule olie ved overgangen fra topstykke til udstødningens forrør.
Jeg fik motoren renoveret for nogle år siden, og problemet startede enlig der. Jeg har ikke kørt ret meget på cyklen siden max 500 km.
Ham der renoverede motoren sagde, at den bare skulle køres til, men jeg er begyndt at tvivle lidt på det udsagn. En anden klog mand sagde, at der evt. er en stempelring der er vendt forkert.
Jeg har afmonteret topstykke og cylinder, jeg har billeder af stemplet på den side der oser. Som I kan se, er der tydlige mærker, som om stemplet har ramt cylindervægen. Kan dette være årsagen til problemet, og hvad er løsningen?
Mvh Jesper


Kommentarer på:  Venstre udstødning oser
 • #1   16. aug Som stemplet ser ud så må cylindervæg også være revet slemt. Der er nok ikke andet at gøre end få cylindrene boret og 2 nye stempler
  Kan se du er fra Østjylland. Jeg vil forslå du kører til Iversens Cylinderservice i Horsens og viser stempel og cylinder til Poul som er indehaver af forretningen. Den slags burde ikke ske men måske har den kørt med forkert tollerance efter hoved reperationen. Hvis du selv skaffer nye overstørelses stempler er det vigtig du med bringer dem så tollerance kan tilpasses ved honingen. Pøj pøj med reperationen.


 • #2   16. aug Det KAN være du har belastet motoren lidt for meget for tidligt. Sådan en er jo fra en tid hvor tilkørsel var nødvendig. Som Thomas siger, af med cylindrene, opboring og 2 nye stempler. Derefter tilkørsel stille og roligt og et tidligt olieskift. Find brugermanualen på nettet, der står hvordan man gør. Der findes også en Triumph klub, og der kan du få råd om alt muligt.


 • #3   17. aug Hvids cylinderen kan spids hones ren kan du evt bare købe et nyt stempel, hvids den kun har kørt 500km, burde den anden ikke fejle noget, og så skift til 2 delt olieskrabe Ring, de holder meget beder en den gammeldags skrabe ring der seder i nu.

 • #4   17. aug Det ser lidt underligt ud, men jeg har haft samme problem.
  I mit tilfælde, var det en ring der havde sat sig. Ser man på dit stempel, tyder det på at ringen ikke er ude ved cylinderen.
  Skift ringene og sørg for at der ikke er noget koks hvor de skal monteres. smiley
  Lad høre hvad du finder ud af.


 • #5   2. sep Jeg havde engang en Bonneville, som lavede det samme, jeg havde selv justeret tændingen, men dengang var jeg ikke klar over at tændingen skulle justeres med fuld avancering, jeg fik den boret igen og nye stempler og korrekt tænding

  profilbillede
Kommentér på:
Venstre udstødning oser

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside