{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
412 visninger | Oprettet:

Hvordan vælger man den bedste e-væske til dig? {{forumTopicSubject}}

Der er mere ved at købe vapejuice, end du måske tror. Her er nogle tips til at sikre, at du vælger en god.

Vi kan ikke kategorisk sige, at X er den bedste e-væske. Til at begynde med er der for mange valgmuligheder på markedet til at vælge én enkelt vapejuice. Det er lige så umuligt et valg som at prøve at vælge din yndlingssang. For det andet ville det være uretfærdigt at vælge en 'bedste' e-væske over for de vidunderlige mærker, vi sælger her hos Vape Direct. Mærker som Deranged , OhmBrew og Elements .

Hvad vi dog kan gøre, er at guide dig mod det rigtige valg i E-liquid for dig. Vi kan ikke vælge en fra hylden og anbefale den til dig, medmindre du kigger ind i vores Stacey Bushes eller Milton Keynes butikker, men vi kan pege dig i den rigtige retning for at dampe lykke. Brug guiden nedenfor til at hjælpe dig med at beslutte, hvilken vapejuice du skal prøve næste gang. Fortsæt, lev lidt. Der er mere ved vapejuice end almindelig gammel tobakssmag. Hvis du leder efter Væsker til elektroniske cigaretter i Danmark kan du finde mere info på vores officielle hjemmeside - https://dk.vawoo.com/da/e-liquids

Hvad er der i Vape Juice?
Vi dækkede de primære ingredienser i vape juice i en anden artikel, men lad os lave en hurtig opsummering for dem, der lige slutter sig til os. Vape juice indeholder vand, nikotin, glycerin eller glycol for at give den sirupsagtige konsistens og undgå fordampning og smagsstoffer. Vi ved også allerede, at desserten og frugtsmagene har den mest kemiske sammensætning. Husk, det er kun smagsstoffer. Mange af de smagsstoffer, der bruges i vape-juice, kommer fra fødevareindustrien, så du indtager dem alligevel i dit daglige liv.

Vapejuice er væsentligt mindre skadelig end tobak, hvilket gør vaping til en god måde at holde op med at ryge. Det indeholder dog stadig nikotin. Dette er et godt udgangspunkt for at beslutte, hvilken vapejuice der er bedst for dig. Til nikotin eller ikke til nikotin: det er spørgsmålet.

Får du Nikotinfri Vape Juice?
Du får nikotinfri vapejuice . Hvis du aldrig har brugt en vaping-enhed før, og du vil prøve det, så prøv det uden nikotinen. Hvis du ikke allerede er afhængig, nytter det ikke noget at starte nu. Nikotinfri vape-juice har al smagen og oplevelsen af ??vapepennen, men uden afhængigheden.

Hvordan vælger du den rigtige nikotinstyrke til e-juice?
Som vi nævnte ovenfor, hvis du ikke har vaped eller røget før, er en nikotinfri juice et vidunderligt sted at starte.

Hvis du har dampet i et stykke tid, og du vil tage det seriøst, vil en lavstyrke nikotin vape juice være bedst. Vape juice i Storbritannien går kun op til 20mg/10ml flaske . Hvis du optrapper dit vapingspil fra nikotinfrit, vil en 2mg, 4mg eller 5mg duge.

Hvis du har dampet i mere end 6 måneder, eller hvis du røg mindre end 10 om dagen og ønsker at skifte, så sigt efter disse 6-10 mg-tal.

Hvis du er en erfaren vaper, der ønsker at blive ved med at jagte nikotin-hittet, så fortsæt med at øge dit niveau med én mg.

Hvis du røg mellem 10-20 cigaretter om dagen, så sigt efter mellem 10-15 mg nikotinstyrke vape-juice.

Hvis du røg over 20 om dagen, så start over 15 mg. Jo mere du røg, jo tættere på 20 skal du bruge.

Påvirker det at skifte til vaping fra rygning Vape Juice Choice?
Ja det gør. Når du først skifter, vil du stadig have lyst til cigaretter. For at behandle denne trang skal du vælge en tobakssmag af vape juice. Tobak er den mest populære vapejuicesmag, fordi den minder så meget om rygning.

Vi anbefaler, at du skifter helt til din vape-enhed med en juice med tobakssmag. Senere, når du har din cigaretafhængighed under kontrol, skal du begynde at eksperimentere med smagsområdet. Da du har holdt op med cigaretter, vil du bemærke, at dine smagsløg ændrer sig. Din vapingoplevelse bør blive ved med at blive bedre i nogen tid, efter du er holdt op med at ryge.

Smagsanbefalinger til nye vapers
Hvis du er ny i vapingverdenen, og du aldrig har røget, er du i den bedste position til at prøve hele rækken af ??smagsvarianter. Dine smagsløg er ubeskadigede, du kan vælge ikke at bruge nikotin, og du kan prøve enhver smag, du kan lide. Her er vores anbefalinger til de smagsvarianter, der måske eller måske ikke passer til dig.

Hvis du har en sød tand
Hvis du har en sød tand, så prøv dessertmulighederne . Der er vape-juice designet efter populære kager, kiks og endda slik. Nye vapers med en sød tand vil være glade for at vide, at dampning af smagen af ??en dessert ikke kommer med kalorierne.

Hvis du elsker frugt
Hvis du elsker frugtsmag , er der alverdens frugter at vælge imellem. Vindrue- og bananvapejuice er særlig populær, men udvalget slutter ikke der. Har appelsin, æble, blåbær, hindbær, melon, ananas eller noget andet, du har lyst til.

Hvis du elsker mynte
For alle jer tidligere rygere derude, prøv en menthol eller minty vape juice. Når du ryger, smager mynte underligt. Når du holder op med at ryge, smager mynte himmelsk. Prøv det, når dine smagsløg er kommet sig . Menthol dampe er praktiske til en tilstoppet næse, mens mint dampe får dig til at dufte frisk.

Blandinger
Der er endda vape-juicer, der blander alt ovenstående til én smag. Heisenberger har for eksempel en frugtagtig og mintagtig smag. Nogle vape-juicer har navne som Blizzard eller Storm, og alt du kan gøre er at gætte. Vi anbefaler kun at rode rundt med blandinger, når du får nok erfaring med at dampe nok til at vide, hvad du kan lide.

Bitre smag
Ikke alle har en sød tand, så du vil blive glad for at vide, at der er bitter smag til rådighed. Kaffe , tobak og nøddesmag er alle populære blandt dem, der kan lide en velsmagende smag. Igen får du smagen uden kalorierne.

Hvor kan man købe Vape Juice Online?
Du kan hente en frisk vape juice flaske eller 3 fra vores online vaping shop. Vi tilbyder levering samme dag for dem i Milton Keynes-området, hvis du bestiller før kl. Har du brug for yderligere råd? Kig ind i butikkerne og besøg os. Vi er altid glade for at møde et nyt ansigt.

Spar penge på din forsikring  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Hvordan vælger man den bedste e-væske til dig?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce