{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
699 visninger | Oprettet:

Kardan kryds {{forumTopicSubject}}

Hej allesammen så skete det! jeg fik en ordentligt! nedbrud på gode gamle Trudy mit kardankryds selvdestruerede efter 125??? km. heldigvis ved ca. 5 kmt. så jeg måtte få fejeblad ud, jeg er evig glad for at jeg har vejhjælp, og at redderen var mc kompatibel, han ville køre med den det kniber åbentbart.

Anyway har kontaktet Michael fra house of bikes, og han en liggene han har reddet min dag før med reservedele på lager.

Jeg tænker er det svært at skille af ? skal hele bagsvingeren af mm eller overlade det til ham, så skal jeg leje trailer mm. for at få den derned.

MVH. John


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kardan kryds
  • #1   20. maj 2018 Hvos du er i tvivl er det måske bedst at overlade det til kyndige hænder. Og det er Michael ihvertfald smiley

  • #2   20. maj 2018 Hej Michael jeg har ikke gjort den diciplin før, men har klaret service på hende i snart 8 år
    jeg ved at måske lejerne kan blive et problem


  • #3   20. maj 2018 Og ja du har ret er man i tvivl


  • #4   21. maj 2018 Er du i tvivl, lad fagmanden gøre sit.
    Erkendelse af egne evner er vejen frem ;).


  • #5   21. maj 2018 Nu har jeg gjort lidt research og hentet hjælp i Clymer- rear suspension and final drive det var nyttigt, f.eks kan baghjulet forblive på, ved stadig ikke om jeg får tøsen derned, det kniber med kontanter, min, campingvogn har taget sin del.men indtil da kører hun bare ikke særligt godt.surt show især i dette vejr.

  • #6   21. maj 2018 Det er meget nemt at skille af, nu venter jeg bare på delen kan ikke få den før på Onsdag, men det går nok, i får lige et billede

    profilbillede
  • #7   23. maj 2018 Hej allesammen i går tirsdag ringer Michael fra houseof bikes han kommer til firmaet ca. ved 4 tiden, for at pakke andre reservedele, jeg var ikke den eneste der manglede, - igen skil bagende af for at få den nye kryds på og grundigt smøre alting op igen, nu kører hun igen skøønt.

    Jeg tror fra nu af hvert år bliver bagende skilt af og tjekket/smurt, eneste problem jeg havde var at sætte kardan aksel på, krydset, der skulle lidt forsøg til før jeg ramte rigtigt.og den kunne monteres.Lidt ked af at jeg ikke tog billede af det nye led før montage, men jobbet er nemt, hvis i får det samme problem.MVH. John


  • #8   23. maj 2018 Godt med en tilbagemelding.
    Jeg mindes bestemt ikke at have hørt om kardankrydset skulle være en del der "tit" fejler. Tvært imod


  • #9   24. maj 2018 Jeg har godt nok ikke intruder mere, men mener at kunne huske at kardan skal serviceres for hver 50.000.km.

  • #10   24. maj 2018 Hej Michael og Keld cyklen har jo kørt over 125k så ja den er god og stabil og til Keld ja jeg har ikke selv set checkpunkter med km, men den knækkede i metallet, så jeg gætter almindelig metal træthed, hver gang jeg har chekket med lup og lygter så den fin ud.

    Trudy kører mægtigt igen, er lige kommet hjem fra aftentur, denne gang til Skærbæk, det er mere besværligt at komme til Middelfart nu og de kommene måneder
    God tur allesammen MVH. John


  • #12   3. jul 2018 Hej hyggeOnkel det er en 86 model 750GLP den gamle type med skiven på venstre side. MVH. John

  • #14   3. jul 2018 Mener det var 400.- men brugt kunne ikke finde ny Jeroen på DBA havde en billigere men var ude og sejle i 2 uger det kunne jeg ikke vente på.

Kommentér på:
Kardan kryds

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce