{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
449 visninger | Oprettet:

Starterkul X4 {{forumTopicSubject}}

Hej allesammen vi har snart en ny sæson foran os skøønt!! I slutning af sidste år fik jeg lidt øffen med gode gamle VS bla. startproblemer, de er ved at blive løst nu. Starteren lød dælme ikke godt ! heldigvis har jeg en reservemotor hvor jeg tog en " ny " fra men ville se på den gamle, det gør jeg nu:
Den er imponerene godt lavet og nem at skille af . Mærket er Denso Japan.Bonus: De 2 lejer synes at have det fint.

Det irrerterer mig grundigt !!!! at jeg ikke fik drejet tandhjulet ved starteren for at se om den kun kunne køre en retning da den nye startmotor ikke slæber motoren med rundt for at se om envejs koblingen er def. Men hva... dækslet mm. er ikke svært at få af.

Har læst mig til at de umbrako ? skruer kun skal af i skålen for at komme ind til det, og ikke tage svinghjulet af - jeg har heller ikke en aftrækker til det. skal nok finde ud af det.

Jeg skal have fundet nye kul til den ,alle 4 er grundigt slidt har set ved Max 4 stk koster knap 200.- plus forsendelse fair nok de har siddet i en 144000km motor og aldrig!!!! lavet fejl mm. Jeg har div værksteder i relativ omkreds fra mig så jeg finder dem nok eller har i et sæt jeg kan købe ? mens jeg er i gang smører jeg også kardankryds mm så den rigtigt kører -tøsen skal lige have lidt opmærksomhed smil..


Kommentarer på:  Starterkul X4
  • #1   24. feb 2021 Hej vrææl jeg har fundet ud af hvad der er galt! med start gear nr 2 tandhjul før det store der drejer motor er knækket i bunden så selv om den fint drejer på startmotoren og første gear- drejer den ikke motor rundt dette er seriøst problem, for længe siden viste jeg metalstumper billeder herinde , og motor blev dødsdømt,nu har jeg så endeligt fundet fejlen. Det ser grundigt ud til at reservemotor kommer i før jeg kan køre, Synes det er sjovt at de laver konisk i bunden og ikke bruger det det er et rør.

    I dag fik jeg så kullene bestilt til startmotoren som så igen kommer renoveret i den rigtige motor igen.


    profilbillede
  • #2   2. mar 2021 Den er fixet nu de kul jeg fik til grotesk pris " tæt på 200.- " var jeg ikke tilfreds med. De sviner i grafitten Men de kom på!!!!

    1 ledning var for kort det gav seriøse problem ved + bøjlen som var punktsvejst på jeg måtte lodde den på. Kvalitet !! Org kul havde 6 kordeller i kobberet de nye her 2 tror jeg meget tyndere ledning, min lodning var tæt på over og underside lidt isolerings udfordringer. ikke nem at samle igen.
    2 Denso er også starter for Ducati & Harley, Mflere... Jeg kørte til en HD shop i Røjle for at se om han havde kul det havde han bare ikke der passede, men sagde også de normalt bare udskiftede starteren, Er jeg for gammeldags eller nærig når jeg reparerer ? Der er massivt mange penge at spare plus den gode følelse " jeg har fixet den "

    3 Der er kun en lille malurt i bægeret : Jeg samlede den på hukommelsen ingen billeder taget. Den var en anelse skæv i forhold til hullerne, det skal bare løsnes og drejes lidt ca. en cm så passer den i huller.

    4 I fuld gang med forberedelser til motor byti Jeg kan bare ikke få det choker kabel af!!!! karbs skal grundigt chekkes, mange år siden de sidst var af og få nye dyser.Jeg frygter lidt når den skal justeres ind da mine vacoum metere er træls tror de mangler en envejs ventil eller ?? for ikke at blafre så grundigt til 0 og op hele tiden.


  • #3   18. mar 2021 Der er skiftet motor, jeg kæmper på at få alt pakket ind som fabrikken gjorde der er absolut ingen plads til nyfortolkning af noget.
    I går ville jeg have potter på men jeg arbejder ude for hele tiden, som er svært træls.

    I Tirsdags i sidste uge havde jeg potterne udefor, hvorfor ved jeg ikke ,må have glemt at få dem i garage ??? så mine renoverede potter skulle da smides ud!!!!!!!!!!!!! de var pudset med nyt udlignerrør påsvejset - Jeg bor et skøønt sted.

    Jeg søger i markedet efter nye nu.


Kommentér på:
Starterkul X4

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce