{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.158 visninger | Oprettet:

Stoppet for at larme? {{forumTopicSubject}}

Er du blevet stoppet for at larme, og fik du bøde?

Jeg er som skrevet andetsteds træls over det nye forslag med 5000 kr i bøde for at køre med ordenlige potter.

I den forbindelse vil jeg smide et læserbrev flere steder, og så ville det jo være rart at have lidt baggrund.

Det hjælper ikke at skærpe en lov der ikke bliver brugt ret meget, og jeg har kørt mange tusinde kilometer og har aldrig fået bøde for at larme. Ikke fordi mine cykler har været snigere..

Derfor:

Er du blevet stoppet for at larme? Hvis ja, fik du bøde, og hvordan var omstændighederne iøvrigt?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Stoppet for at larme?
  • #1   1. aug 2006 Hans: Det er muligt.

    Denne tråd er blot ment til at folk kan fortælle om de er blevet stoppet for at larme. Hvis ja, hvordan det så foregik. Der er andre steder at debbatere emnet.

    Larmer du, og er du blevet stoppet?


  • #2   1. aug 2006 Jeg er blevet stoppet ca 6-7 gange både i razzia og pga fart, og hver gang har de kigget på mine potter uden at nævne noget som helst... Pyha smiley

  • #3   1. aug 2006 er blevet stoppet. og de har brokket sig over larmen. eller rettere at jeg pressede den lidt langt i gearene smiley men ingen bøde.

  • #4   1. aug 2006 Takker!!! Keep 'em coming!

  • #5   1. aug 2006 stoppet 5 gange, på hhv Gsxr400(carbon potte, meget larm) Sv650S med komplet micron, meget larm ... Aldrig problemer!!!

  • #6   1. aug 2006 Er aldrig blevet stoppet pga. larm. Sidst jeg var til sin med en larmepotte, var med min Hawk650. En V2'er med åben udblæsning. Synsmandens eneste kommentar til den var da jeg efter endt syn tog ørepropper i. Der sagde han at dem skulle jeg ikke bruge, for så kunne jeg jo ikke høre MC'en...

    /
    Jesper


  • #7   1. aug 2006 Et lille spørgsmål - når man køber potter med betegnelsen "street legal" - overholder de så de danske regler for støj?

  • #8   1. aug 2006 prøv at spørge vores kære admin,, strada!

  • #9   1. aug 2006 Nope er ikke blevet bonget for at larme for meget, selvom der er nogle tåber der kigger lidt surt, når jeg kommer forbi... Speed four med akrakpovic! Hell Yearh.

  • #10   1. aug 2006 Ronnie,

    Mon ikke bare det er et spørgsmål om tid før Hans dukker op og svare på tråden smiley


  • #11   1. aug 2006 Forestil jer hvor mange penge de kan skrabe sammen til Bakke-lukning,,,

    For der stopper de alt på vejen ud/hjem, og sidst havde politiet en synsmand med dem (med måleudstyr)

    Bo


  • #12   1. aug 2006 Har været i nærheden af mange betjente og mange synsfolk med forskellige cykler og forskellige potter de sidste mange år.
    De få gange der har været nogen kommentarer har det været for den gode lyd.
    På den anden side vil jeg godt sige at jeg synes også det kan larme for meget når en helt åben harley kører forbi, og når mc'er med racerpotter konstant køres i nærheden af det røde felt. Men det er jo sjældent heldigvis...
    Desuden er det her jo bare endnu et af de lovforslag der kommer fra en politiker der gerne vil have 15 minutters opmærksomhed, for der er ikke noget reelt problem. Så skal mange biler, knallerter, toge, industri osv også under lup. OG min nabos køtere!!!!

    Allan smiley


  • #13   1. aug 2006 Hvis de virkelig vill noget med at dæmpe støjen fra køretøjer, så skal de gribe ind over for dækkene,,

    Alle der bor i nærheden af en motorvej, kan høre støjen og det kommer fra dækkene,

    Der er lave forsøg med mere lydløse dæk men hvorfor det ikke bliver til noget ved jeg ikke.


  • #14   1. aug 2006 Sådan er det jo hver gang med politikere.. De finder et problem (lille problem).. og så er der altid en politiker som har ansvar for dette lille specifikke område der blir NØDT til at råbe højt (pga hans job og embede) .. så går der noget tid og så er det tilbage til normalen..

    Politikeren kan jo ikke bare sidde tilbage og kukkelure imens der er kritik omkring hans embede..


  • #15   1. aug 2006 lige en tilføjelse..

    Det er jo som regl altid shotgun løsninger.. ok..bøden var 500... vi siger sgu 5000... vi skal ha marmor kage til kaffen istedet for citronmåner!"..

    Der var den samme ballade med asylansøgere og deres boligforhold.. ALLE ... Og jeg mener ALLE ved at de ikke ligefrem bor i 2v lejligheder med tilhørende strand.. Men alligevel bliver det blæst op som om det er verdens undergang... af den simple grund at de kommer i tv og får lidt publicity..

    Same procedure as every year james...


  • #16   1. aug 2006 I shall do my very best, madame,, hick '''

  • #17   1. aug 2006 Glimrende! Jeg vil lige grifle noget sammen en af de kommende aftener når dullen er lagt i seng.

    Hvis de reelt brugte loven, men at 500 trods det var effektløst, ville det principielt være ok at hæve bøden.

    Keep 'em coming:oD


  • #18   1. aug 2006 okay.. snakkede lige med nogle mekaniker ude ved kb i skive igår.. de har også hørt om den nye lov, men de havde også snakket med nogle strisser, og de sagde at det lovforslag kommer aldrig igennem, da det er næsten umuligt at håndhæve, plus at f.eks at den nye fireblade 1000 er i følge eu godkendt til 110db..

  • #19   1. aug 2006 Det forslag kan ikke kun gælde for mcs. Min nabo har 3 lastbil og de larmer en hel del mere end min Tl1000R, medmindre jeg kun ligger og kører ved max rpms i 1 gear.

  • #20   1. aug 2006 Mon ikke manden med svinefarmen har en traktor. Alle store traktorer i dag har fri udblæsning efter turboen, mon ikke at det overstiger de 80db. når 130+hk blir sat til at arbejde. Ved godt de vil sige at det er i forbindelse med et arbejde og at vores støj bare er pjat og ballade. Men støj er vel støj.

  • #21   1. aug 2006 hvad så med os der bruger vores mc til daglig transport??? men det måske også bare pjat?

  • #22   1. aug 2006 de skal vel bare tage sig sammen og koncentrere sig om de der små lorteunger som presser deres ford escort fra 86 og på 60 i første med deres Thansen udstyr..

  • #23   1. aug 2006 Jeg er heller aldrig blavet stoppet for larm her hjemme, men blev stoppet i Tyskland for larm... og måtte betale en bøde på 70 euro. Vi fik en fin lyserød seddel vi bare skulle vise hvis vi blev stoppet igen i Østrig eller Italien.

  • #25   1. aug 2006 Jeg har fået en plov for unødig støj....(burnout) tror ik det var pga potten... smiley

  • #26   1. aug 2006 Tror ik at de hæver bøden for en burnout til 5000 - kunne være en seriøs nedtur..

  • #27   1. aug 2006 Det er helt hen i vejret at hæve bøden til 5000kr. Som mange af jer andre siger, så er der MANGE andre ting der skulle laves om på inden.

    Tvivler stærkt på at det lovforslag kommer igennem.


  • #28   1. aug 2006 Er heller aldrig blevet stoppet for larm. Tror godt jeg kunne det igår, da jeg "kom til" at starte en bilalarm pga. min potte. Faktisk en ret fed oplevelse. god pointe du sriver Henrik P (skive) om den fireblade 1000. Surt at kører med en original potte der larmer 110 db og er godkendt til det, men få en bøde på 5.000 kr. Det holder jo ikke en meter. Lovforslaget er en dødssejler fra starten af.

    Godt initiativ Marc. Når du har skrevet disse læserbreve, kan du så ikke skrive hvilke aviser du har sendt dem til, så vi ved hvor vi skal lede efter dem.


  • #29   1. aug 2006 en græsslåmaskine ligger på ca. 80-100 DB, skal man så også have bøde for at slå græs! som om det ikke er kedeligt nok i forvejen :-[

  • #30   1. aug 2006 Jeg blev stoppet pga hastighed.. fik dog ingen bøde.. Men den betjent kommenterede mine potter, åbne potter på en V2, ren musik.. og begyndte a snakke om at hive min mc til syn fordi han mente den larmede for meget, men droppede ideen

  • #31   1. aug 2006 En af guttern blev stoppet af et overskæg. Betjenten mente hans TL 1000 med to åbne micron larmede for meget. Gav ham en bøde og sendte ham til syn, hvor han dumpede lytteprøven. Derefter købte han to originale potter for at kunne overholde lovens rammer. De gamle micron røg på igen efter en uges tid, det spillede slet ikke med potter uden musik i.

    /Simon


  • #32   1. aug 2006 Hej Marc

    er blevet stoppet dengang jeg kørte HD , syn , bøde og et sæt nye udstødninger (for at være sikker på den ikke larmede) betalte jeg selv , MC betjenten mente så at jeg på en 1200 HD med 65hk var prøvet at stikke af fra en FJ 1200 med 125 hk...... jeg må have set meget dum ud dengang (nu var jeg sur) han spurgte så om hvor stelnummeret sad , så sagde jeg , stelnummer sidder der , motor nummer sidder der og nummerpladen sidder bag på (så var han sur) og jeg skulle til syn......

    Bare en formodning jeg har:
    jeg tror at du lige skal have for øje når du skriver dit læserbrev at der i div. komunal bestyrelser sidder en del svineproducenter og man den her vej kan lave lobby arbejde der kan nå regerings niveu , hvor ligger svineproducenterne ja de ligger der hvor vi bedst kan lide at køre , nemlig ude på landet , og når vi så kommer forbi med en lyd som for os er som sendt fra himlen , så ryger 12% af hans svin på røven inde i staldene og dør eller bliver stressede og så er det også de skide motorcykler der er årsag til at han ikke kan få det til at hænge sammen og nu havde hans kone jo lige været ude og se på nu Mercedes men må så alligevel nøjes med Audi for landbrugsstøtten giver jo ikke det som den gav i 1987 og livet er skide hårdt......

    som du sikkert husker arbejder jeg et sted hvor der kommer rigtig mange lastbiler , nogle af disse biler har dæk der synger/larmer ligeså meget som en mellem god potte på en cykel der ligger tæt på det røde felt , det bliver der ikke snakket om , deres udstødninger som er på en 10 liters diesel motor larmer væsentlig mere end vores potter på en motor der som regel er under 1 liter , deres turboer ...........deres trykluft aktiverede koblinger.........deres gearkasser........... og sådan kunne jeg blive ved , jeg er sikker på at man kan finde lastbiler der er ligeså larmende som vores cykler bliver beskyldt for at være ......

    Hoved opgaven er at få så mange vælgere med på en ide ( som politiker)og så gøre ideen til det største problem i hele landet og så dernæst ramme så få så man ikke mister for mange stemmer , når den opgave er løst har man gjort sig godt på TV og vil blive husket for alt det gode man gjorde for bla. at bringe larmen ned i byen og hvor mange mennesker man hjalp , Connie Hedegård er ude med at folk selv skal til at betale for at få bragt larmen ned i byerne .........bare vent dette skal nok blive solgt på samme måde og komme igennem med stort bifald , den øgede indtægt kommer sgu da bare fra vægtafgiften........

    pis mand , jeg skulle have været ikommunalpolitik , så god jeg er til at lave sammensværgelser.... smiley


Kommentér på:
Stoppet for at larme?

Annonce