{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
756 visninger | Oprettet:

ang kørekort til stor mc-? {{forumTopicSubject}}

hej--
jeg blir nødt til at vide om ens kørekort fra man var 18 blir stort når man fylder 20, jeg snakkede med en køre lære hun lød ikke til at ha hørt om den regel. hun sagde først ens kørekort blev stort når man fylder 21, er der nogle der kan bekræfte påstandene-- ?

tak.-.-


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ang kørekort til stor mc-?
  • #1   11. aug 2009 Når dit lille kørekort er 2 år, hvilket kan ses på datoen, så gælder det for stort. Så får du kortet på din 18 års fødselsdag, har du stort kort den dag du fylder 20.

  • #3   11. aug 2009 http://www.koereskoler.dk/k%C3%B8rekort/kata.htm

    http://www.dku.dk/dku/faq/korekort/generelt.htm

    (link fjernet)

    Google Google og Atter Google

    Håber du kan bruge det



  • #4   11. aug 2009 tog selv kørekort da jeg blev 18, det bliver til et stor kørekort når du er 20 helt af sig selv, bliver du stoppet kan mr.blinkmand se på dato'en det er stort kørekort, skal du ud og køre i udlandet skal du selv bestille et nyt kørekort, hvor der så vil fremgå at du har stort kørekort, (politiet i udlandet kender ikke til vores regl om 2 år automatisk kørekort) så ja du har stort kørekort når du 18.

    tager du dermod kørtet når du er 19, skal du op til køreprøve som 21 for at få stort kørekort


  • #5   11. aug 2009 Motorcykel - kategori A
    Motorcykler opdeles i "lille" og "stor". En lille motorcykel må højst have en motoreffekt på 25 kW. Samtidig må tallet, der fremkommer ved at dividere motorcyklens motoreffekt med dens egenvægt inklusive vand, olie og brændstof højst være 0,16 (kW/kg).
    Har du fået dit motorcykelkørekort den 1. juli 1996 eller derefter, giver det ret til at køre motorcykel både med og uden sidevogn.
    Alderskravet er 18 år for at få udstedt et kørekort til lille motorcykel (forklaring på lille og stor motorcykel se afsnit om kørekortkategorier). Efter 2 år opnås uden videre ret til også at føre store motorcykler. Personer, der er fyldt 21 år kan få udstedt kørekort til stor motorcykel uden at kravet om 2 års erfaring i kørsel på lille motorcykel er opfyldt.


  • #6   11. aug 2009 tusind tak for jeres mange uddybende svar.

Kommentér på:
ang kørekort til stor mc-?

Annonce