{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
6.633 visninger | Oprettet:

MC-dele hjem fra Tyskland? {{forumTopicSubject}}

Jeg synes at der er et hav af tråde omkring import af mc'er fra Tyskland, men jeg har endnu ikke set en omkring dele.

Der findes selvfølgelig eBay, men er der ikke nogen der har specialiseret sig i at eksportere mc-dele fra Tyskland? Med de priser som brugte kåbedele koster herhjemme, er det jo lige ved at kunne finansiere købet af en ny tysk mc smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  MC-dele hjem fra Tyskland?
  • #1   21. jan 2010 Ved ikke ligefrem om de har specialiseret sig i eksport; men jeg mener da at butikker som www.louis.de og www.polo-motorrad.de også sender til dk.

  • #3   21. jan 2010 Jeg har brugt louis, ret så flittigt i de sidte to år og de leverer altid korret og har en god service. Både på tysk, engelsk og hvis du er heldig at fange den rigtige også dansk.


  • #4   21. jan 2010 hein-gerich SUPER service.. og hun taler næsten dansk

  • #5   21. jan 2010 Jeg har manglet "dyre" stumper et par gange og begge gange brugt motoscout med stort held..! har tit undret mig over så "flotte" uhelds (unfall) bikes de har i tyskland, - men det er noget med de tyske forsikringsselskaber er meget hurtigere ude end i dk - og erklære en bike 100% skadet så ejeren blot kan beholde eller fyre den af.. så her kan man være super heldig og få noget for pengene.. man skal se sig godt for.. være indstillet på at køre videre hvis den ikke lever op til forventningerne.. (selvom man nu har kørt sååå langt ;-)) osv.. men lav en køreplan efter en tre fire stykker, - så vil der være mindste een af dem der indfrier dine forventninger..

    se evt.: (link fjernet)

    (for mange tyskere er en mc en brugsgenstand, - og ikke som hos os afkald på en bondegård + et nabo herred samt en indfriet drengedrøm siden spædbarnsalderen.. ;-))
    (overdrivelse fremmer forståelsen.. ;-))

    Når man spørger, - har jeg kun oplevet alle har været superreelle om hvad der præcis er galt, - så det virker ok.. (husk at få pap. med hjem..;-))

    afsted m dig.. ;-))


  • #6   21. jan 2010 Tjo masser af dele, tjek dmcn.dk -->Alverdens links -->Webbutikker.

Kommentér på:
MC-dele hjem fra Tyskland?

Annonce