{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.277 visninger | Oprettet:

Købe af brugt mc. {{forumTopicSubject}}

(jeg ved godt, at jeg sikkert kan finde alle svar, ved at søge igennem forummet, men det virker lidt besværligt)

Jeg har kigget meget på en Z750 fra jylland (er selv fra kbh)

Problemet er jo, at jeg ikke bare sådan lige kan tage over at se den, om den er helt iorden.
Skulle der tilfældigvis være nogle fra Esbjerg området, som kan betales en lille smule, for at se på den og evt en lille prøvetur (hvis sælger tillader dette) ?

Hvis den skulle være iorden - hvad vil i sige en fair pris er.
Det en 2008 model med 24xxx på klokken og service er OK.

Og nu må jeg jo ikke kører stor endnu - men er dog aldrig blevet stoppet af politiet (pånær alm kontrol, 2 gange) - Så risikoen for at blive stoppet på vej hjem er lille, men stadig, man kan være uheldig.
Jeg har så set forskellige indlæg for bøden er på 1500 - 7000, som er et meget stort spring. Nogle der er sikker på en pris, hvis man bare bliver stoppet i rutine - og må man kører videre?

Forsikring - Jeg kan ikke have forsikringen iorden selv, eftersom jeg først ved om jeg køber den, når jeg står overfor den. Hans ansvar dækker vel resten af året - uanset hvad?
Hvis han har kasko, dækker den så også?
--- Og hvis uheldet var ude og jeg var skyld i det - er det så ham eller mig der vil ende med at betale mere i forsikring?

Håber nogle kan hjælpe mig, med alle mine spørgsmål smiley

Mvh Mikkel
Kommentarer på:  Købe af brugt mc.
 • #1   7. aug 2012 Så snart i har underskrevet en slut seddel har du "lov" til at kører maks 3 uger i hans forsikring. Men det er kun ansvar som er på maskinen i den tid.

  Og du hænger på hans selv risiko
  Og i de fleste tilfælde så vil det ikke påvirke sælgers forsikrings pris.
 • #2   7. aug 2012 Okay tak - slutseddel, det den jeg skal hente fra FDM's hjemmeside, ikke?

  Og - jeg har kigget forskellige forsikringer igennem, kan jeg ikke komme under 7500 i kasko og ansvar årligt?
  Dvs. har kigget Mondux og Top DK - nogle der kunne forestille sig andre? Og jeg kan vel kun tegne en forsikring gennem Kawasaki, hvis den bliver købt af en forhandler?


 • #3   7. aug 2012 Mener da det er 5000 kr i bøde og du må IKKE køre videre, det svarer jo til at køre uden kørekort. Hvis du fik en til at tjekke mcen og du er sikker på du vil købe den, ville jeg bestille droslingen og smække den på inden jeg kørte fra sælger, så kan det være politiet ville se lidt mildere på det.

  Forsikring kan du jo faktisk godt ordne, hvis du vælger at omregistrere sammen med sælger, det kan jo gøres i en synshal nu. Hvis du finder den forsikring du vil have skal du bare oplyse hvilket forsikringsselskab du vil bruge ved omreg. Der ikke skal bruges forsikringsbevis mere hvis det er et større forsikringsselskab.


 • #4   7. aug 2012 Hvis du så er rigtig smart får du synshallen til at syne den som lille mc inden omreg. Så kan du trille til Sjælland uden at skal bekymre dig om Bent Betjent.

 • #5   7. aug 2012 Har også overvejet at få sat droslingskit på der over, men så skal jeg jo bare være 100 på at jeg vil have den - så er det med at finde en fra esbjerg, som har mc kort smiley

  Kan man omregistrer i synshal - skal man ikke til motorkontoret hos skat for det?
  Men okay super - det vil jeg da lige finde ud af.

  ps. 123mc forsikring kan give til 6.617,- (lav selvrisiko, kender dog ikke beløbet) Mondux 7.600 ca med 5.000 i selvrisiko og 6.000 med 10.000 i selvrisiko


 • #6   7. aug 2012 Skal den så omsynes når jeg fjerner droslings kitet? Men okay, det ville være smart nok smiley

 • #7   7. aug 2012 Hvis ikke det er et sindssygt godt tilbud, så kunne du jo vente med at købe til du må køre på den ( ingen grund til at ofre et droslingskit for kort tid )

  Ellers så tá da turen med tog over at se banditten, at få en makker med over at hente den burde være et mindre problem smiley


 • #8   7. aug 2012 Ja og det droslingskit er sikkert pænt nemt at montere. Det er sikkert bare et styk bukket metal som begrænser vandringen på gaskablet.

  Ja du kan omregistrere i en synshal mange synshaller nu, du kan se hos hvilke på Skat hjemmeside. Og ja den skal synes både når du monterer drosling og fjerner det igen.


 • #9   7. aug 2012 Kig min.

  Vi kan finde en god pris.


 • #10   7. aug 2012 Altså den står til 67.000 - prøver at sige 60.000 direkte, og håber på at få den til 63 - 65.000. Men vil sgu godt betale de 1000-2000 ekstra for et droslingskit, hvis jeg kan få den nu, fremfor næste år smiley

  Men har fået svar på et andet emne, og der er en der godt vil se den for mig.
  og hvis han siger god, så kommer jeg selv over og ser den, og evt køber den.

  Nogle der ved om droslingskit lige er til at montere og så smides i synshal eller skal han have gjort det fra starten af?

  Anders L - Den ser rigtig fin ud, men vil godt have med abs smiley


 • #11   7. aug 2012 http://www.mcparts4u.dk/droslingskit/kawasaki-1?page=2

  Google er din ven smiley


 • #12   7. aug 2012 Droslingen skulle ikke være ret vanskelig og montere. Du skal dog bruge stelnummer på mcen for at bestille det.

  http://shop.alphatechnik.de/shop/index.php?main_page=product_cvs_info&cPath=0&products_id=20941


 • #13   7. aug 2012 Mange tak Brian og Kasper - tror jeg køber fra den danske side, selvom det lige er de 200 kr dyre smiley
  Men ja, der står instruktioner følger med, så det burde selv kunne klares - nogle der ved hvad et syn koster?


 • #14   7. aug 2012 Google er din ven smiley

 • #15   8. aug 2012 Hehe smiley

 • #16   8. aug 2012 Det kan bare næsten ikke svare sig at købe fra DK. Den side jeg linker til er der de bestiller det og mon ikke du kan få det hurtigere hjem fra den tyske side da det ikke skal runde den danske forhandler.

Kommentér på:
Købe af brugt mc.