{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.711 visninger | Oprettet:

Tur til Hartzen, gode erfaringer søges? {{forumTopicSubject}}

Hej.
Vi er 5 gutter der til sommer (juni) 2015,vil tage et smut til Hartzen på MC.
Vi kører allesammen på tourningmaskiner og kan godt lide og ligge og "tøffe" lidt og se på noget smuk natur.
Vi søger nogle som har noget erfaring med nogle gode overnatnings muligheder dernede. Vi skal være der 4 dage, gerne et hotel der sørger for morgenmad og med mulighed for at få sin MC i garage natten over.

Nogle der kender noget godt?
Nogle steder man bare skal opleve?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tur til Hartzen, gode erfaringer søges?
  • #1   22. sep 2014 Følger lige med her smiley

  • #2   22. sep 2014 Holdte 4 dages ferie på Gothisches Haus, Wernigerode i 2013

    Super god standart i forhold til prisen.
    Super betjening døgnet rundt.
    Ligger på torvet i en super smuk by. Midt i fedt MC landskab.

    Relaxa i Braunlage kan også anbefales. Her er byen ikke så prangende. Men hotel, betjening og beliggenhed er HELT i top.


  • HM
    HM Tilmeldt:
    apr 2006

    Følgere: 16 MC-er: 1 Emner: 21 Svar: 2.555
    #3   22. sep 2014 Hej Stefan.

    Hvad angår Harzen.... bare kør! smiley

    Når I kommer 5 personager på én gang, så kan det alt efter tiden godt være en udfordring at finde plads til jer alle på samme hotel, så det er en god idé at planlægge forlods- og ligeledes lave reservation i god tid.

    Der findes så mange muligheder for overnatning, og de har alle deres charme. Hvis I ønsker at bo et sted hvor andre bikere også kommer, så skulle I overveje at bo hos Gregory - Pension Rosenech - som ligger i Bad Lauterberg. Han kører selv MC og tager gerne med ud på guided ture - så får I set alle highlights på betryggende vis! Dette er som sagt pension-formen, hvorfor I kun har overnatning på pæne værelser og morgenmad. Men der er stor garage hvor I kan kæle for jeres kæreste- og den er låst væk om natten. Du kan læse mere om Gregory's pension her:

    https://www.facebook.com/pages/Harzbiker-at-Pension-Roseneck/198096860158?ref=br_rs

    Hvis I vil have lidt mere luksus i hotel-standarden - uden at prisen stiger voldsomt, så kan I i samme by finde Hotel Am Kurpark, som også findes i "Biker betten". Et super godt sted - også med garage og mulighed for vask af MC (en renere MC kører jo bedre, ikke?). Lige overfor findes Hotel Riemann, som er et ældre hotel, men bestemt også attraktivt osv. Begge hoteller er placeret lige midt i Bad Lauterberg ved den hyggeligste park, hvor man kan sidde om eftermiddagen i solen og nyde et par kolde. Skulle man ønske at spise ude, så er der i byen tonsvis af gode restauranter.

    Bad Lauterberg er et godt udgangspunkt ift. Harzen, idet placeringen på syd/vest siden er optimal for mange ruter.

    Hvis I vil prøve noget anderledes og noget som ikke mange besøger, så skal I overveje den syd-østlige del - helt nede ved Kelbra, som de fleste kender som Kyffhaüser. Midt i byen er der placeret et fantastisk hotel - Kaiserhof - som er godt og billigt. I kunne overveje at skifte lejr undervejs, f.eks. 2-3 dage i Bad Lauterberg og én overnatning i Kelbra ifm. I alligevel skal køre Kyffhaüser....og hvis I ikke lige er klar over hvad Kyffhaüser er... så er den bedste forklaring vel denne: En offentlig racerbane med zillioner af sving op og ned af bjerget. Stedet er søgt af mange MC'ere - og der køres til tider meget frisk! Søg evt. på Kyffhaüser på Youtube og nyd de respektive videoer.

    Mange som besøger Harzen på MC betragter alt ud over 50km fra Torfhaus, Goslar samt Bad Harzburg som værende "langt væk". Men intet kan være mere forkert! Faktisk synes jeg at den østlige del af Harzen (hvor ikke mange kommer) er langt den bedste, så det må I ikke snyde jer selv for! Sørg for at komme helt ud forbi Blankenburg, Harzgerode og Selketal, hvor I har de skønneste veje og ofte ikke meget trafik.

    Man når ikke at se Harzen på 4. dage! Slet ikke! Men med lidt planlægning kan I se noget af det på 4. dage. Jeg er kommet i Harz-området i mange mange år, og kan til stadighed opdage nye veje og ruter - specielt hvis man blot kører løs! De senere år har jeg fået sådan en fantastisk "Rute med sving" feature på min GPS, og jeg sætter ofte nogle lange destinationer ind- og blot vælger "rute med sving" og følger den ukritisk. Meget spændende og meget nyt....

    Alt det med småt:

    Fartgrænser i tyskland håndteres generelt lempeligt! Bevares, jeg har fået min andel af bøder undervejs, men det har altid været i forbindelse med vejrarbejde, hvor man er lidt (meget) kritisk med overholdelse af fart! Du skal med andre ord anstrenge dig voldsomt for at gøre dig fortjent til en fartbøde. Men kør med måde og vælg dine kampe med omhu! Hvad jeg har erfaret som en væsentlig ændring over de senere år er bekæmpelse af støj. Det tager man ikke (mere) så let på! Så hvis I har smidt fløjten eller monteret HD-lignende raketstyr-udstødninger der bare larmer mega meget, så bered jer på kørselsforbud! Der er ingen nåde....

    Go' tur smiley


  • #4   22. sep 2014 Var selv på vandrehjemme i Goslar. Fint sted og afsidiges, men i gå-afstand til centrum.

  • #5   22. sep 2014 Der er tusindvis af overnatningsmuligheder i Harz, vi plejer at reservere i forvejen. Afhængig i værelsernes stand, fåes de fra 25 euro. Vi foretrækker Altenau eller Braunlage, det er tæt på motorvejen og stadig godt udgangspunkt for køreture øst, nord og syd. Det er også her de fleste bilerne findes. På enhver tankstation i Harz kan man købe et lille rødt lamineret kort, incl tur forslag til 5 euro, det er alle penge værd. Der er masser attraktioner, hvis ikke man kører mc hele tiden, i bestemmer selv hvilke der interesserer jer mest. Lav en foreløbig plan så i hver dag kører en ny vej, istedet for at køre de samme to hovedveje som alle andre gør.

  • #8   22. sep 2014 1000 tak for de mange fede svar, kom endelig med flere råd hvis der er nogle som har nogle.

    Er der nogle bestemte regler i Tyskland når man føre Mc i forhold til DK?


  • #9   22. sep 2014 DB killer i uoriginale udstødninger, medbring registreringsattest og rød SOS kort.
    Vi kigger altid efter et nyt spændende sted og overnatte, når vi er afsted.
    Så har man lidt at planlægge ud fra når det bliver vinter igen.


  • #10   23. sep 2014 http://biker-hotel-harz.de/

    Hej Stefan - et link til et godt og hyggeligt hotel, med en service udover det sædvanlige. Billigt og med morgenmad, der grilles også gerne på terrassen om aftenen, ligger perfekt i det vestlige hjørne,- Bad Grund - dårligt vejr i Harzen, go west og tag en tur i Weser Bergland,- også et godt område for mc'er, skal selv derned uge 19 for 4' gang i 2015. God fornøjelse uanset hotel - Harzen er altid godt...


Kommentér på:
Tur til Hartzen, gode erfaringer søges?

Annonce