{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hartzen
  • #1   9. maj 2013 Hej, er lig kommet hjem fra Harzen, 4 dejlige dage. Der er sa meget at se i Harzen, helt efter om man er til kultur eller natur. Førs og fremmest er det vel for at køre mc i skal der ned. Kuffhauser er helt bestemt et besøg værd, men strækningen er lukket i weekenden, for mange motorbøller. Ellers er politiet meget aktive, de ligger gemt ude i skovene, s.. Ikke nemme at få øje på. Men hele området er en stor mc legeplads. Så kør forsigtigt, og nyd hver kilometer.

  • Ole N
    Ole N Tilmeldt:
    feb 2009

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
    #2   9. maj 2013 Hej,

    lige en sidebemærkning,
    Jeg kommer forbi Harzen til sommer og havde planlagt at køre forbi Kyffhaüser på vej sydpå, men vidste ikke at vejen var lukket i weekenden, siden hvornår er det sket ? For et par år siden kørte jeg på vejen i weekenden, så det må være sket derefter. Hvor har du oplysningen fra?

    mvh
    Ole N (2)


  • #3   9. maj 2013 Det er sket i år. Fra 1 maj og.... Der var 14 dødsulykker i Harzen sidste år. Da vi var derned skete der 2 dødsulykker. Sørgeligt, men vi så nogle der kørte som om de kun ønskede en tidlig død, uanset om de så tog andre med. Trist at de er nødt til at lukke, for os motorcyklister, rigtigt skønne veje. Men den 1% ken godt nok sætte dagsordenen.

  • #4   9. maj 2013 Vores vært fortalte at næsten hele Eifel området også er lukket for mc kørsel i weekenden.

Kommentér på:
Hartzen

Annonce