{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.384 visninger | Oprettet:

Fælles Værksted Aarhus {{forumTopicSubject}}

Fælles Værksted Aarhus

Hej allesammen.
Vi har i lang tid drømt om at oprette et MC hobbyværksted i nærheden af Aarhus, og nu har vi fået fat i et lokale, lidt ude af byen i Brabrand.
MEN MEN MEN
-Vi kunne godt tænke os at finde ud af om der er andre der har samme passion som os, der vil gå og skrue og customize på gamle/nye motorcykler? - og betale en månedlig leje for brug af et sådant sted (ja husleje er IKKE gratis i storbyen smiley )?
tror umiddelbart prisen ville lande på 7-800 kr per mand/mdr, for fri adgang (egen nøgle), opbevaring af MC og brug.
lokalet er 140 kvm og med beton gulve, dobbeltdøre og porte, 2,40 meter til loftet, stor lås og rolig beliggenhed, store vinduer og alt i muligheder
værksteds inventaret går vi stille og roligt og køber ind.. men forvent lift, egne MC stande (så man ikke skal gå og flytte på sin skilte cykel), arbejdsborde, svejseapparat, båndpudser søjleboremaskine, kompressor, vinkelsliber, alm værktøj, computer, køleskab med ØL osv...
Vi tænker umiddelbart Caferacer, brat, scrambler, tracer, custombikes, bobber, chopper, racer, osv - uden nødvendigvis at nævne nogen rækkefølge/prioritet smiley men andre kategorier kan også komme på tale, hvis du er for nice! smiley
Vi vægter fællesskab højt, og i/vi ville blive "opfordret" til at mødes, samlet, en gang om måneden, over en øl og en pølse. (øv bøv) hjælpe med fælles renovering og forbedring af vort værksted.

selv, hedder jeg Anders, er 31 år, har lavet motorcykler i 5-6 år. min gadecykel er en SV1000 og har en gammel honda bobber, som skal bygges færdig. næste projekt er en caferacer.

hvad siger i derude? -er der nok folk i Østjylland, der ville syntes de skulle være med til dette? (så meld jer ind i denne gruppe, hvor der ligger mere information og vi forsøger at koordinere fra https://www.facebook.com/groups/1488496118076850/?fref=ts )

PS. Stil gerne spørgsmål.

VH Michael Halsted og Anders Bossen

billede er indretning


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fælles Værksted Aarhus
Kommentér på:
Fælles Værksted Aarhus

Annonce