{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
848 visninger | Oprettet:

Hjælp,-sælge MC til Slovakiet {{forumTopicSubject}}

Hej forum
Håber der er nogen her der kan hjælpe !
Jeg har annonceret en mc til salg på mobile.de en fra Slovakiet som er interesseret, og vil komme og hente cyklen nu i weekenden. Han vil overføre penge til min konto han siger jeg kan se de penge i min konto med det samme Er der nogen her der ved noget om dette og hvad skal jeg være opmærksom?


Kommentarer på:  Hjælp,-sælge MC til Slovakiet
 • #1   2. okt Fake

  Glem det
  Vh


 • #2   2. okt Alarmklokkerne burde ringe

 • #3   2. okt Skriv tilbage at det er kun kontant afregning i intet større end 100 euro sedler, så ser du hurtigt om det er fake, 99 ud af 100 falder fra når man skriver det...

 • #4   2. okt Han skal betaler 17000euro man han siger det er ulovlige at kommer med så mange over til dk

 • #5   2. okt Hen vil bank Overføre jeg er ikke sikre man kan se med det samme overførelsesprocessen er det nogen som ved om det

 • Thomas E
  Thomas E Tilmeldt:
  jun 2018

  Følger: 2 Svar: 2
  #6   2. okt Du skal have pengene kontant, og vil han have den så må han jo tage en kammerat med, de må have 10000 euro hver med over grænsen. En straksoverførsel kan han få banken til at annullere så snart han er kørt med cyklen.

 • #7   2. okt Så er kun kontant man skal handler

 • #8   2. okt Han kan forholdsvis nemt trække pengene tilbage igen fra din konto. Så lad være med at tro det er sikkert på den måde.

 • #9   2. okt Hvad er det for en cykel til 17000 euro. Det lyder af mange penge. Og de har nok også afgift i Slovakiet?

 • #10   2. okt Hej.
  Jeg har handlet lidt køretøjer på den anden side af grænsen.
  Jeg betaler altid kontant!!
  Man må gerne have mere end 10000 euro med over grænsen.
  Man skal forbi et told/skat center og udfylde et stykke papir med hvad man skal købe og hvor det skal købes.
  Jeg havde sidst 14000 euro med over grænsen til en ældre BMW og det var intet problem.

  MVH Simon


 • Sajmon ™
  Sajmon ™ Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  mar 2004

  Følgere: 251 MC-er: 13 Annoncer: 1 Emner: 64 Svar: 19.659
  #11   2. okt Naturligvis handler du KUN kontant.

  Alt andet stinker af fusk.


 • #12   3. okt Tak til alle som være til Hjælpe

 • #13   3. okt Det er en Honda 1800 Rune

 • #14   3. okt MP1234

  Først og fremmest en lækker maskine du har til salg, som desværre bliver solgt til udlandet ser det ud til.
  Dernæst overførsel er altid til at foretrække, da det ikke andre end dig selv som kan gøre noget som helst med de penge, lige så snart du kan se beløbet på din konto. Køber kan ikke annullere overførslen efter de er gået ind på dit konto. Her er straks overførsel den bedste måde at overføre beløbet på, både for køber og sælger, da beløbet vil blive set på sælgers konto med det samme.
  Vedkomende bør have en eller anden form for tilknytning til Danmark siden vedkommende vil overføre pengene til dig ved straks overførsel, da man skal have CPR nummer for at kunne oprette bank konti. Med mindre udenlands overførsler (med IBAN nummer osv. ) er blevet så hurtige at det næsten virker lige så hurtigt som den nationale straks overførsel. (Det tvivler jeg på at det er tilfældet)
  Under alle omstændigheder tag kontakt til din bank og stil det samme spørgsmål.


 • #15   3. okt Dont.
  Den slags bruges også til hvidvaskning af penge.
  Personen overfører med vilje for mange penge, og beder dig så overfører differencen. På den måde er de penge han får tilbage "vasket rene" og det har kun kostet ham et vekselgebyr, i form af de penge du skulle have for cyklen/iphonen/skænken osv.


 • #16   3. okt # 15
  Den havde jeg ikke set at komme..... smiley
  Siger du at en køber med vilje overfører 10.000 kr. mere på sælgers konto for dernæst at få dem tilbage af sælger i form af kontanter??? • #17   3. okt Kontakt din bank og lad dem vejlede dig i, hvordan betalingen kan foretages på en måde, der er sikker for dig.

  Bare fordi køber er fra Slovakiet, betyder det ikke, at der er tale om en hustler - men du skal selvfølgelig sikre dig imod at blive snydt - præcis som ved enhver anden handel.


 • #18   3. okt Med en 17000€ cykel burde du kunne få en hel del tilbage i registreringsafgift. Har du overvejet det? Den skal toldsynes igen, ligesom når du importerer et køretøj, og så ansøger du om refusion af afgift.

  Mht bank overførsel kan man IKKE få pengene retur uden du sender dem. Men check med din bank. Normalt er internationale overførsler et par dage undervejs, så lad være med at give ham cyklen uden pengene er på din konto.


 • #19   4. okt #16
  Ikke som kontanter, bare som en overførsel.
  Send f.eks. 100.000kr "beskidte penge" til en konto.
  Modtag 80.000kr den anden vej (men måske endda til et andet kontonummer / Forex money exchange eller lign). . De 80.000kr er nu hvidvasket fordi de ikke direkte kan kædes sammen med de 100.000.

  Fik det at vide til et seminar om cybersikkerhed smiley


 • #20   4. okt De kan da aldrig være hvidvasket når man ikke kan gøre rede for hvorfra de kommer og hvordan de er indtjent.

 • Tom M
  Tom M Tilmeldt:
  mar 2009

  Følger: 1 Svar: 16
  #21   9. okt Det er altså et trick der har kørt nu i nogle år i lande udenfor dk. Kender flere eksempler fra engelske motorcyklister. Der svindles både med bankoverførslen og med "overbetaling", som ganske rigtigt kan være en form for hvidvaskning, som ihvertfald kan sløre oprindelsen af større beløb. Så pas lige på og rådfør dig med bank m.v..
  Good luck, you may need it!


 • Kåre L
  Kåre L Tilmeldt:
  mar 2010

  Følger: 1 MC-er: 1 Svar: 34
  #22   9. okt Man skal blot anmelde det, hvis man skal have mere end 10.000€ med sig.

  Fra SKATs hjemmeside:

  "Mere end 10.000 euro ud af eller ind i Danmark
  Læs op
  Rejser du ind, ud eller gennem Danmark med et beløb, der svarer til 10.000 euro (ca. 75.000 kr.) eller mere, skal du angive beløbet til Toldstyrelsen.

  Det gælder uanset typen af valuta, eller om pengene er i kontanter, rejsechecks eller værdipapirer.

  Det gælder også, hvis du sender beløb, der svarer til 75.000 kroner eller mere, ud af Danmark eller modtager et beløb af den størrelse fra udlandet.

  Du skal også angive beløbet til os, selvom du kun er på gennemrejse og befinder dig kort tid på dansk toldområde, fx i bil, tog eller hvis du går i land fra et skib.

  Du har pligt til at angive beløbet, uanset om du er privatperson eller virksomhed. Hvis du ikke ejer pengene, men er i besiddelse af dem som kurér eller chauffør, skal du stadig angive beløbet.

  Husk, at likvide midler (sedler, mønter mv.) er en vare, og de skal derfor også toldangives efter de almindelige angivelsesregler.#


Kommentér på:
Hjælp,-sælge MC til Slovakiet

x